Χ.Α.Α – ΤΕΝΕΡΓΑ: Με Deal ή χωρίς Deal τα 20,00 ευρώ τα αξίζει το χαρτί… (από τον ΟΑΚ)

  1. ΤΕΝΕΡΓΑ – ΟΑΚ: Σας είχα προϊδεάσει για την ακύρωση του deal από τον Ιούνιο με το σκεπτικό ότι deal που αναμοχλεύεται επί 20 μήνες συνήθως δεν γίνεται. Τα καλά deal ούτε ακούγονται ούτε αναφέρονται, απλά μια ωραία μέρα σκάνε. Δείτε την περίπτωση ΜΟΗ/ΑΝΕΜΟΣ.

  2. Αυτό φυσικά δεν δικαιολογεί επ ουδενί την τρέχουσα αποτίμηση των 16 ευρώ ή των 17 ή των 18 ευρώ… Με Deal ή όχι Deal τα 20 ευρώ τα αξίζει το χαρτί.

  3. Αλλά βλέπετε, όταν η μισή αγορά έχει ψωνίσει στα 20,00 για να πάρει τα 2-3 ευρώ υπεραξία από την εξαγορά, τώρα τα πετάει αναγκαστικά από τα 18 στα 17 στα 16 ευρώ για να… απεγκλωβιστεί.

  4. ΤΟΥΣ πασάρανε και την έξοδο από τον MSCI που σημαίνει ακόμα 50-60 εκατομμύρια ευρώ σε εκροές και ήρθε και έδεσε η κομπόστα. Τώρα φυσικά το χαρτί μαζεύεται σταδιακά από διορατικούς επενδυτές δυνατών έως πανίσχυρων χαρτοφυλακίων με στόχο ένα +20% καθαρά τουλάχιστον.

  5. ΑΛΛΟ πράγμα στο ταμπλό οι… ΜΕΝΤΙ, CNLCAP, BIOKA, AS.CO etc etc και εντελώς διαφορετικό οι… ΔΕΗ, ΜΟΗ, ΕΛΠΕ, ΤΕΝΕΡΓΑ etc etc…

Φιλικά

ΟΑΚ

Eρασιτεχνικά μοιράζομαι απόψεις μου και δεν παροτρύνω κανέναν σε τίποτα. Για συμβουλές εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο