Χ.Α.Α@13:45: “Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ’ εν ολίγοις πολλά” (νο.1)

ΕΧΑΕ: Πρώτα σε τζίρο και ό,τι ώρα το θελήσουν καλύπτουν το αποκοπέν μέρισμα τους σε πέντε λεπτά… Απλά, συνεχίζονται οι μεταγγίσεις όπως κάνουν στα ανοικτά οι… πετρελαιάδες (για ψαγμένους αυτό) και θησαυρίζουν.

AMA αρχίσουμε να γράφουμε: Σας τα λέγαμε, σας τα γράφαμε και όλες τις λοιπές γραφικότητες, θα ξημερώναμε… Οι… μάγκες (είναι πολύ λίγοι) φαίνονται από την διαχρονική συνέπεια των εκτιμήσεων – επισημάνσεων τους κλπ. Και όχι όταν κερδίζει ο κάθε πικραμένος. 

  • ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΥΨΗΛΑ: JUMBO, CENER, AEGEAN AIRLINES, πάντα πολύ κοντά σε αυτά ο ΜΥΤΙΛ, ο ΚΑΡΕΛΙΑΣ…
UNIBIOS: Τα νερά… on fire!
 
EXALCO (πρώην …ΒΙΟΚΑ): Συνέλευση την επόμενη Τετάρτη με θέμα μεταξύ άλλων τη συζήτηση για μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή μετρητών. Την τάση την βλέπετε. Κάντε τα κουμάντα σας
 
ΕΛΧΑ: Τις ανοίξανε τις Dom Perignon
 
ΔΟΜΙΚΗ: Με δύναμη και… story (ή μάλλον stories) προς το 1 ευρώ. Σήμερα παίρνουν κέρδη 20% σε λίγες ημέρες, ούτε καν 4… Και κάνουν πολύ καλά. 
 
ΙΑΤΡΙΚΟ: Στο ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ και μόνον, η επένδυση ξεπέρασε τα 220 εκατ. ευρώ…
ΠΕΦΤΕΙ ο τζίρος και δικαιολογημένα…
ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ: Μας έχουν ζαλίσει με τις καθημερινές εκθέσεις τους και τις ενισχυόμενες κάθε φορά τιμές στόχου… Με τις τιμές να έχουν ξεφύγει.
ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ: Οταν όμως έπρεπε να βγάζουν θετικές εκθέσεις με τις τιμές στα τάρταρα, μας έβγαζαν ολοένα και χαμηλότερες. Ομορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος…
ΠΡΩΤΕΣ ΣΕ ΤΖΙΡΟ
ΠΡΩΤΕΣ ΣΕ ΑΝΟΔΟ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο