ΧΑΑ- 24.1. 2024: Ο χρήσιμος οδηγός για τους φίλους αναγνώστες μας

Eπικεντρωθείτε σε 10-15 μετοχές που δεν τις επηρεάζουν τα… Sell in May and go away, τα διάφορα Σενάρια που ξεπερνούν σε φαντασία ακόμη και το συγχωρεμένο τον Φώσκολο (ένας ήταν ο Αντώνης)

  • Να διαβάζετε απλά (αν το θεωρείτε αναγκαίο και σας περισσεύει χρόνος) και να μη λαμβάνετε υπόψη τις εκθέσεις των αναλυτών των ξένων οίκων που είναι πάντα, μα πάντα, κατευθυνόμενες και καθ’ υπόδειξη ιδίων επιδιώξεων και συμφερόντων (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων).
Να έχετε διασπορά στο χαρτοφυλάκιο ανάλογα με την κεφαλαιακή επάρκεια σας (πχ Χαρτοφυλάκιο 25 χιλ. ευρώ σε 5-6 τίτλους χ/φ 50 χιλ. ευρώ σε 6 με 10 τίτλους, χ/φ 100 εκατ. σε 10-15 τίτλους).
  • Επειδή η Αγορά πρωτίστως είναι ένα κυνήγι τζόγου (έτσι τα κατάφεραν οι γκανιότες της για ευνόητους λόγους) αν θέλετε κι αν το ζητεί ο οργανισμός σας τζογάρετε μάξιμουμ το 15% του κεφαλαίου σας. Ειδάλλως, διατηρήστε το 100% σε δυναμικές, ποιοτικές θεμελιωδώς και πάντα με προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης ομίλους και εταιρείες.
ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ πάντα σε υψηλά επίπεδα την ρευστότητα σας, την οποία απλά αυξομειώνετε ανάλογα με τις εξελίξεις και την έγκυρη ενημέρωση-ειδησεογραφία πηγών που εμπιστεύεστε σε ποσοστό 100%.
  • ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: Η Αγορά αρέσκεται να τιμωρεί με τον δικό της τρόπο, τους ανυπόμονους, τους βιαστικούς, τους άπληστους…
***********
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ για τους νεοσσούς του… Σπορ (γράφτηκε τον Απρίλιο του 2023)
***********
Το υλικό αυτό παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως προσφορά, συμβουλή ή προτροπή για την αγορά ή πώληση των αναφερόμενων προϊόντων. Παρόλο που οι πληροφορίες που περιέχονται βασίζονται σε πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες, ουδεμία διασφάλιση δίνεται ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.
μετοχές
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο