ΧΑΑ- 6.2.2024: Δεν νοείται bull market… – Έτσι είναι… Υπομένεις, επιμένεις και μετά… – Εντάξει βρε παιδιά, μας πείσατε…

 • ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ BULL MARKET με δεκάδες μετοχών να αποτιμώνται κάτω της Book Value και μάλιστα αρκετά… Να ξέρουμε και τι μας γίνεται, να μην γράφουμε ότι μας κατέβει στη… κεφάλα.
 • ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ πήξαμε από τους Σταλεγάκηδες και τους Επισημανσιολόγους… Μπήκα χθες από περιέργεια να διαβάσω στα ιντερνετικά στέκια του χώρου και… τρελάθηκα! Που ήταν κρυμμένα τόσα χρόνια όλα αυτά τα ταλέντα; Ημαρτον Θεέ μου.
 • Το 90% της συμπαθούς αυτής συνομοταξίας αποκλείεται να έχει σχέση με το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΝ, να έχει καν ανοίξει ένα ισολογισμό, να ξέρει τέλος πάντων να διαβάσει τα μηνύματα που στέλνει η Αγορά…
 • Μεγάλα παιδιά είναι, ας φροντίσουν να μην παίρνουν στο λαιμό τους όσους τους διαβάζουν και επηρεάζονται από τις κατηγορηματικές μεγαλοστομίες τους.
 • ΑΠΟ την άλλη πλευρά δεν μπορεί κανείς να αγνοεί μερικά στέκια στα οποία υπάρχουν ορισμένα άτομα… τύφλα να έχουν οι αναλυτές και οι ειδικοί της Αγοράς. Πηγές ανόθευτης γνώσης και κατ’ επέκταση πληροφόρησης.
 • ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ – ΜΕΖΖ: Εμφανέστατη η υπεροχή του ΚΑΙΡΟ έναντι των άλλων τριών. Το ταπεινό και καταφρονεμένο CAIRO που το υποτιμούσαν και ούτε καν του έδιναν σημασία οι ενασχολούμενοι με τον άτυπο αυτόν κλάδο (πρώτα σε προτιμήσεις και υμνολόγια τα ΓΚΜΕΖΖ και ΣΑΝΜΕΖΖ) τα έχει αναγκάσει ούτε καν να μπορούν να δουν την σκόνη του.
 • EKTEΡ: Εντάξει βρε παιδιά, μας πείσατε… Μήπως είναι η 1η φορά; Γνωστά τα τερτίπια σας… Και καλά κάνετε, δεν πρέπει να μοιράζει η αγορά έτσι εύκολα λεφτά στους…περαστικούς και στους… φραπεδιάρηδες!
 • ΕΚΤΕΡ(1): Ξέρετε τώρα εσείς πως θα τα χώνετε ξανά στο κλείσιμο της συνεδρίασης… Παλιά μου τέχνη, κόσκινο.

μετοχών

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 1. ΚΛΜ: Να ρωτήστε καλύτερα αυτούς που σας φούσκωναν τα μυαλά. Δηλαδή περίμεναν τα εισφερόμενα ακίνητα της ΙΝΤΡΑΚΟΜ να τα πάρουν δωρεάν;; Τόσο μυαλό;;
 2. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ: Η μετοχή διαπραγματεύεται λίγο πάνω από το 50% της καθαρής της θέσης, ωστόσο δεν είναι ευοίωνα τα πράγματα από πλευράς κερδοφορίας!! Προσόν της βέβαια, η εξαιρετικά χαμηλή κεφαλαιοποίηση και ό,τι τα πάντα ΡΕΙ!
 3. ΠΕΡΦ: Έτσι είναι… Υπομένεις, επιμένεις και μετά… Βάλτε όποια λέξη θέλετε, μέσα θα πέσετε. Ούτε υστερίες, ούτε ανησυχίες, ούτε βιασύνες και η τιμή κανονικά γράφει… 16,8000 ευρώ(!).
 4. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ στο χαρτοφυλάκιο του ΣΚΑΚΙΣΤΗ- ΕΠΕΝΔΥΤΗ. Σε αυτό θα υπάρχει και ο ΜΥΤΙΛ και η ΜΟΗ και ο ΤΙΤC και η ΑΡΑΙΓ και η COCA COLA HBC και μία ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ και οι ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΔΕΗ , ΜΠΕΛΑ , ΓΕΚΤΕΡΝΑ αλλά και οι ΠΕΡΦ, ΕΝΤΕΡ, ΙΝΤΚΑ, ΚΑΙΡΟ, ΒΙΟΚΑ, ΛΟΥΛΗ, ΕΚΤΕΡ κλπ… Ανάλογα με το κεφάλαιο, οι σχετικές επιλογές και ο καθείς με την αράδα του…
 5. ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ 250 χιλ. ευρώ: Μινιμουμ 15 μετοχές, χ/φ 150 χιλ. μίνιμουμ 10 μτχ, χ/φ 75 χιλ. ευρώ μίνιμουμ 8 μτχ και 50 χιλ. ευρώ μίνιμουμ 7 μτχ…

μετοχών

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο