Χαλκίδα: Αποκαλούσαν «μεγάλη» την προϊσταμένη της ΔΟΥ – «Τέσσερα χιλιάρικα εντάξει;»

Χαλκίδα: Αποκαλούσαν «μεγάλη» την προϊσταμένη της ΔΟΥ – «Τέσσερα χιλιάρικα εντάξει;»

Νέοι διάλογοι που καίνε τα μέλη του κυκλώματος – «Τέσσερα χιλιάρικα, εντάξει;» ρωτούσε την προϊσταμένη υπάλληλος της ΔΟΥ για θύμα τους

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα των επίορκων εφοριακών με επικεφαλής την προϊσταμένη στη ΔΟΥ Χαλκίδας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε το προσωνύμιο «μεγάλη» για τον ρόλο που είχε καθώς όλα φαίνεται να γίνονταν βάσει δικών της οδηγιών, όπως προκύπτει και από το «τεφτέρι» που κρατούσε και έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Ενδεικτικός της λογικής με την οποία κινείτο η προϊσταμένη, η οποία προφυλακίστηκε μετά την απολογία της την Παρασκευή, είναι ο διάλογος που έφερε στη δημοσιότητα το STAR στον οποίο η εφοριακός περιέγραφε την τακτική της φοβέρας.

Προϊσταμένη: Έχει κόψει εικονικά μεγάλης αξίας πολλές χιλιάδες ευρώ είναι μούσι τελείως και φαίνονται. Που σημαίνει θα πρέπει να τα αφαιρέσει αλλιώς θα βγει φόρος
Διεκπεραιώτρια: Ε ας τα αφαιρέσει να βγει φόρος ή αλλιώς πες θα πάμε έτσι
Προϊσταμένη: Ναι τέλος πάντων ντάξει άσε θα την φοβίσω λίγο.

Όπως λέει επιχειρηματίας που έπεσε θύμα του κυκλώματος «τα δεκάρικα, τα τάλιρα, τα 15αρια, τα 20αρια πήγαιναν πάνω στην εφόρισσα».

Σε άλλο διάλογο περιγράφεται κυνικά η ταρίφα για ένα από τα θύματα με υπάλληλο εφορίας να λέει στην προϊσταμένη «τέσσερα χιλιάρικα, εντάξει;».

Υπάλληλος Εφορίας Β.Ε: Μπορείς να μιλήσεις πουλάκι μου;
Προϊσταμένη Εφορίας: Ναι
Υπάλληλος Εφορίας: Έχει έρθει δίπλα μου, τον έχω. Είναι ο Γ… Του είπα για την Τρίτη, μου λέει επειδή το βιάζεται
Προϊσταμένη: Εντάξει
Υπάλληλος Εφορίας: Τέσσερα χιλιάρικα εντάξει;
Προϊσταμένη: Εντάξει

Την ίδια ώρα εξετάζονται οι τρόποι με τους οποίους η «μεγάλη» προσπαθούσε να νομιμοποιήσει τα χρήματα των εκβιασμών με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αγορά ενός αυτοκινήτου από τον άνδρα της προς 7.000 ευρώ ενώ φέρεται να συζητούσε για εργασίες σε ακίνητο συνολικού κόστους 80.000 ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι εκτός από τα 10.000 ευρώ που βρήκαν στο γραφείο της προϊσταμένης της ΔΟΥ Χαλκίδας, εντοπίστηκαν άλλα 40.750 ευρώ σε ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του σπιτιού της τα οποία παρέδωσε η ίδια, 10.000 ευρώ κρυμένα σε συρτάρι και 4.280 ευρώ σε ένα βιβλίο που στην πραγματικότητα ήταν ένα μικρό χρηματοκιβωτιο με κλειδί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο