Δευτέρα 28 Απριλίου 2024 – ΧΑΑ: Το Success Story του Σωκράτη

Το Success Story του Σωκράτη
Η επιτυχία συνοδεύει την υπερβολή και όχι την μετριοπάθεια είχε πει ο Ιρλανδός λογοτέχνης Όσκαρ Ουάιλντ.
  • Ενώ ο Ισπανός συγγραφέας Θερβάντες είχε πει, ότι η πολλή λογική ίσως οδηγεί στην τρέλα και το πιο τρελό είναι να βλέπεις τη ζωή όπως είναι κι όχι όπως θα έπρεπε.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης ως επιχειρηματίας  μετέτρεψε την μετριοπάθεια της Intracom σε επιτυχία και την τρέλα της Intralot σε success story γιατί είδε τη ζωή των intracom Properties ΚΛΜ όπως είναι και όχι όπως θα έπρεπε να δούν οι πολλοί.
  • Αν είμαστε υπερβολικοί και αληθείς, θα αφήσουμε τις εξελίξεις να επιβεβαιώσουν η να μας διαψεύσουν. Ο μήνας Μάιος θα σημαδέψει τον όμιλο  με πρωτοφανή επιχειρηματικές συμφωνίες από όλες τις εταιρείες του ομίλου.
Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες γιατί δεν θέλουμε να είμαστε αντικείμενο διαφόρων σχολιασμών και δεν μας αρέσει να αναφερόμαστε σε συμφωνίες που ούτως ή άλλως θα ανακοινωθούν.
  • Τώρα, αν οι δύο εταιρείες γίνουν τρεις η τέσσερις και καταλήξει σε μια κολοσσό και αν κάποια άλλη εκτός από υπερεντατικά Βραζιλιάνικα θα είναι υποχρεωμένοι να φρεσκάρουν τα βαριά Βασιλικά Εγγλέζικα του Big Ben, θα φανεί.

Για το μόνο που είμαστε σίγουροι είναι, ότι ανεξάρτητα σε ποια εταιρεία ανήκουμε ως μέτοχοι ο Σωκράτης δεν θα αφήσει κανέναν παραπονούμενο.

Αν θα είστε μέτοχος σε μια εταιρεία η και περισσότερες του ομίλου, από εσάς εξαρτάται.
Είς το επανιδείν.
Σωκράτη
Ο μεθοδικός ⭐️⭐️⭐️ 
Σωκράτη
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο