Διαβάστε στην «Καθημερινή» 🗞 Σήμερα στα περίπτερα (Κυριακή 24 Μαρτίου 2024)

Διαβάστε στην Καθημερινή της Κυριακής
24 Μαρτίου 2024
 

– Η ώρα της αλήθειας για το κοίτασμα στην Κρήτη. Ετοιμάζεται η ερευνητική γεώτρηση σε 2.000 μέτρα βάθος για υδρογονάνθρακες νοτίως της Κρήτης. Τα σχέδια της Exxon-Mobil και τα αποτελέσματα των τελευταίων μετρήσεων

– Το ατύχημα που έδειξε τα κενά ασφαλείας στα τρένα. Στις 24 Ιανουαρίου 2022, δεκατρείς μήνες πριν από τα Τέμπη, μια αμαξοστοιχία Intercity συγκρούστηκε με τη μηχανή που είχε σταλεί για να την απεγκλωβίσει από τα χιόνια. Τι έλεγε το πόρισμα της ΡΑΣ.

– Η οργάνωση πίσω από τη σφαγή στη Μόσχα. Ποια είναι η ταυτότητα και η δράση της ISIS-K που ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

– Πριγκίπισσα Κάθριν: Μετά το σοκ, οργή για τον «κανιβαλισμό». Αναλύσεις για τον ρόλο των media στην «καταδίωξη» των μελών της βασιλικής οικογένειας και μία μαρτυρία από το Λονδίνο: Οταν η είδηση έφτασε στην Tate.

– Αλέξης Τσίπρας: Συγγραφή, σιωπή και επιχείρηση «rebranding». Τι βλέπει από τον 3ο όροφο του γραφείου του στη λεωφόρο Αμαλίας ο πρώην πρωθυπουργός; Οχι μόνο τους ίσκιους του παρελθόντος. Βλέπει και το μέλλον (του).

 

 

Κυριακή 24/3 με την «Καθημερινή»: «Ταξίδια», βιβλίο «1821: Αθέατες πλευρές», «Κ»

Διαβάστε Περισσότερα >
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο