Δύο μισθοί δώρο από τη Motor Oil στους εργαζόμενους- Διπλασιάζεται το ποσό επιβράβευσης

Διπλασιάζεται το ποσό επιβράβευσης που προτείνεται να λάβουν οι 1.429 εργαζόμενοι, σε 12 εκατ. ευρώ από 6,2 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Τη διανομή ως 8 εκατ. ευρώ από τα κέρδη χρήσης 2023 (786,6 εκατ. ευρώ) σε εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. και ανώτατα διευθυντικά στελέχη καλούνται να εγκρίνουν οι μέτοχοι της Motor Oil στις 19 Ιουνίου. To προτεινόμενο bonus είναι αντίστοιχο του περσινού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στα σχόλια της διοίκησης ενόψει της Γενικής Συνέλευσης «το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συνεκτιμώντας την κερδοφορία της χρήσης 2023 η οποία διαμορφώθηκε σε ιστορικά υψηλά, και λαμβάνοντας υπόψη τη σχετική εισήγηση της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων, προτείνει στη Γενική Συνέλευση να εγκρίνει τη διανομή συνολικού ποσού μέχρι 12 εκατ. ευρώ μέσω της διάθεσης κερδών χρήσης 2023 στο Προσωπικό (αριθμός απασχολουμένων: 1.429 άτομα) ως ανταμοιβή για τη συνεισφορά του στην επίτευξη της κερδοφορίας της χρήσης 2023. Το προτεινόμενο ποσό των 12 εκατ. ευρώ αντιστοιχεί περίπου σε δύο μηνιαίες μισθοδοσίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο