Ε, ναι λοιπόν, είναι γεγονός, βρέθηκε πετρέλαιο στην Παιανία….(από τον ΟΑΚ)

Και μάλιστα υψηλής ποιότητας. Άντε τώρα να δω ο φίλος μου ο Ερντο τι θα ισχυριστεί ? ΑΟΖ στην Παιανία; Γαλάζια Πατρίδα στην Αττική ( χωρίς προσβολή για τις κατοίκους της Παιανίας αλλά μάλλον για γκρίζα Πατρίδα θα μίλαγε ο Ερντο αν είχαμε βρει Πετρέλαιο στην Αττική )

  • Όχι δεν έχω πιεί τίποτα πρωϊ πρωϊ αλλά προσπαθώ να εξηγήσω το φαινόμενο ΙΝΚΑΤ και μαζί με αυτό το φαινόμενο του Ελληνα μικροεπενδυτή που αγοράζει ό,τι να ‘ναι όπου να΄ναι, ό,τι ώρα να’ ναι και μετά του φταίνε οι άλλοι. Κράτος, δημοσιογράφοι, αναλυτές και φυσικά οι Ρωσίδες χορεύτριες επειδή δεν του κουνήθηκαν όπως πρέπει.

Και επειδή εμείς δεν ξέρουμε, ούτως η αλλιώς ερασιτέχνες είμαστε πάμε να δούμε τι λένε αυτοί που ξέρουν.

  • Ο Νρ 1 επιχειρηματίας, μάγκας, και πείτε ότι άλλο θέλετε για αυτόν, μαζί με τη προηγούμενη διοίκηση της ΙΝΚΑΤ, πούλησαν ούτε ένα χρόνο πριν  το 31% των μετοχών της ΙΝΚΑΤ έναντι 71 εκατομμύρια ευρώ. Αν το ανάγετε στο 100% μιλάμε για 229 εκατομμύρια ευρώ.

Προ μηνός ο Κούτρας ( από τις πλέον παλιές καραβάνες της αγοράς ) πούλησε 3 εκατομμύρια μετοχές στα 2,15 ευρώ ανά μετοχή έναντι 6,45 εκατομμυρίων ευρώ που αν το ανάγετε στο 100% μιλάμε για μια τιμή στα 345 εκατομμύρια ευρώ.

  • Προ μηνός επίσης το εταιρικό αφεντικό της ΙΝΚΑΤ εκ των Βασικών μετόχων ο κ. Γκότσης πούλησε 1.6 εκατομμύρια μετοχές έναντι 2,3 Ευρώ ανα μετοχή ή αλλιώς έναντι μια εταιρικής τιμής 379 εκατομμύρια ευρώ.

Χτες η εταιρία στα 500 εκατομμύρια ευρώ διαπραγματευόταν 130% παραπάνω από την τιμή που πούλησε ο Κόκκαλης και η ομάδα του ( φυσικά μεσολάβησε μια ΑΜΚ 100 εκατομμυρίων αλλά και πάλι λείπουν 150 εκατομμύρια ευρώ… ) , περίπου 40% παραπάνω από την τιμή που πούλησε ο Κούτρας και 35% παραπάνω από την τιμή που πούλησε μέχρι και ο σημερινός Βασικός μέτοχος.

  • Και όλοι αυτοί που ξέρουν την αγορά, την εταιρία, την πιάτσα ΑΠΕΙΡΕΣ φορές καλυτέρα από όλους εμάς πουλάνε μετοχές που εσείς αγοράζετε με τιμές μακράν υψηλότερες.

Λέτε τελικά να βρήκαν πετρέλαιο στην Παιανία ή δεν ξέραν οι παραπάνω σε τι τιμές πούλαγαν και την πάτησαν;

Φιλικά,

ΟΑΚ

Τις απόψεις μου μοιράζομαι, συμβουλές δεν δίνω, στην ΙΝΚΑΤ ποντάρω για κάτω με αυτά που βλέπω οπότε μην θεωρείτε ότι είμαι αντικειμενικός και φυσικά ερασιτέχνης όπως πάντα. Για σοβαρές συμβουλές απευθυνθείτε στους ειδικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο