ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΖΗΜΙΑ, αλλά όχι τόση που να μπορεί να πλήξει την… Κανονικότητα 

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΖΗΜΙΑ, αλλά όχι τόση που να μπορεί να πλήξει την… Κανονικότητα.

IΛΥΔA- ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ (Ι): ΕΧΕΙ δρομολογήσει την είσοδο της σε μια νέα, για αυτήν, αγορά, που σχετίζεται με το περιβάλλον και τη διαχείριση των αποβλήτων. Σε αυτή την αγορά έχουν πέσει πολλά χρήματα που διαχειρίζονται οι Περιφέρειες και δεν υπάρχουν εγχώρια λογισμικά για τέτοιου είδους έργα.

IΛΥΔA(ΙΙ): Σε κοινοπραξία με την Nova είναι το μόνο σχήμα που έχει καταθέσει προσφορά στο σκέλος του διαγωνισμού του Υπ. Υγείας για την μηχανογράφηση των νοσοκομείων (δημιουργία ενιαίας πλατφόρμας για την κεντροποιημένη διαχείριση προμηθειών όλων των κρατικών νοσοκομείων). Το έργο είναι προϋπολογισμού αρκετών εκατ. ευρώ.

IΛΥΔA(ΙΙΙ): Στον «αστερισμό» του Ταμείου Ανάκαμψης έχει εισέλθει σε σύμπραξη με μεγάλους «παίχτες» (Vodafone, Nova) στη διεκδίκηση έργων ψηφιακού μετασχηματισμού του δημοσίου τομέα.  Σε κοινό σχήμα με τη Nova η Ίλυδα διεκδικεί το υποέργο για την κεντροποιημένη διαχείριση των προμηθειών των φαρμάκων στα δημόσια (122 στο σύνολο) νοσοκομεία.

  • Κτηριακές Εγκαταστάσεις

Το σύνολο των διευθύνσεων της εταιρείας στεγάζεται στο ιδιόκτητο αυτοτελές και υπερσύγχρονο κτήριο της στο Νέο Ψυχικό επί της οδού Αδριανείου 29, συνολικού εμβαδού 1.100 m2.

Η επένδυση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του τεχνολογικού εξοπλισμού ξεπέρασε το ποσό των 3.120.000 €.

ΕΛΙΝ: Σε μία τόσον αρνητική συνεδρίαση σαν την χθεσινή, μόνον… πόπολο δεν ήταν αυτοί που απορρόφησαν προσφορές 110 χιλ. τμχ και όλες με θετικό πρόσημο έως και +6%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο