Έναρξη πτήσεων στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου – Γαστρονομικό καλωσόρισμα στους επιβάτες της Eurowings από το Ντύσσελντορφ

Με την άφιξη της Eurowings από το Ντύσσελντορφ ξεκίνησε το πρόγραμμα αεροπορικών συνδέσεων του Κεντρικού Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου.

Ο Δήμος Βόλου,δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού υποδέχτηκε το Σάββατο το απόγευμα την πρώτη πτήση για τη φετινή τουριστική περίοδο στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Την πτήση, προερχόμενη από το Ντύσσελντορφ της Γερμανίας καλωσόρισε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου, κυρία Μελπομένη Λαζάρου, μαζί με στελέχη του Τμήματος Τουρισμού.

Την υποδοχή υποστήριξαν με γαστρονομική δράση μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της Νέας Αγχιάλου οι οποίοι και προσέφεραν ένα πλούσιο γαστρονομικό καλωσόρισμα στους επιβάτες με παραδοσιακά εδέσματα του τόπου που κυριολεκτικά τους ενθουσίασε.

Η υποδοχή υλοποιήθηκε σε άρτια συνεργασία με τον Κεντρικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου και τον Αερολιμενάρχη κύριο Κωνσταντίνο Ευσταθίου.

Θα ακολουθήσει η επόμενη πτήση από το Μόναχο, ενώ σταδιακά μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο