Εξαγόρασε την SW RetailSoft η Entersoft

  ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ

  Εξαγόρασε την SW RetailSoft η Entersoft

  Η κίνηση εντάσσεται στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού της Entersoft για επέκταση της παρουσίας της στο χώρο του Λογισμικού Εντατικής Λιανικής. Το αντίτιμο φτάνει το 1,2 εκατ. ευρώ.

  Η Entersoft γνωστοποιεί ότι υπέγραψε Ιδιωτικό Συμφωνητικό για την εξαγορά του 100% των μετοχών της εταιρείας με την επωνυμία «SW RetailSoft Ανώνυμη Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο SW RetailSoft ΑΕ, που εδρεύει στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, με αριθμό ΓΕΜΗ 170879101000.

  Στο πελατολόγιό της εντάσσονται μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Market της χώρας όπως LIDL, MyMarket, Γαλαξίας, Θανόπουλος, Χαλκιαδάκης, ΣΥΝΚΑ Κρήτης, Retail&More (Carrefour), Βιολογικό Χωριό καθώς και άλλες εταιρείες με σημαντικές δραστηριότητες λιανικής όπως ΑΝΕΚ, HONDOS CENTER, Gucci, Adidas, Ralph Lauren, AXF Attrativo, Perfect Toys κ.α.

  Ο συνολικός τζίρος για το σύνολο του 2022 ανήλθε σε περίπου 1,45 εκατ. ευρώ, ενώ τα Κέρδη Προ Φόρων, Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 0,2 εκ ευρώ. Η εταιρεία εμφανίζει θετικό καθαρό ταμείο.

  Το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, συμφωνήθηκε η καταβολή earnout bonus ανάλογα με την επίτευξη στόχων εσόδων και κερδοφορίας για το έτος 2023. Η εξαγορά θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους της Entersoft.

  Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
  Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο