Φόρεσε στρατιωτική στολή ο Μενβέντεφ: «Θα καταστρέψουμε τους τρομοκράτες του Κιέβο» – Βίντεο – Φωτό

  «Καμία χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να διαπραγματευτεί με τρομοκράτες, οι τρομοκράτες πρέπει να καταστραφούν», υποστήριξε ο Ρώσος αξιωματούχος

  Απειλές κατά του Κιέβου εξαπέλυσε την Πέμπτη ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ μετά την επίθεση drones στη Μόσχα που αποδίδεται στην Ουκρανία. Δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Telegram ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται με στρατιωτική στολή να συνομιλεί με αξιωματικούς στο πεδίο εκπαίδευσης συνδυασμένων όπλων Prudboy στην περιοχή του Βόλγκογκραντ.

  Medvedev

  Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, περιέγραψε τις ενέργειες του «ουκρανικού καθεστώτος» όπως το αποκάλεσε, ως τρομοκρατία, επισημαίνοντας ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των τρομοκρατών «είναι η καταστροφή τους».


  «Αυτή είναι μια πράξη τρομοκρατίας και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να χαρακτηριστεί. Εάν είναι τρομοκρατική ενέργεια, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να απαντηθεί. Καμία χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να διαπραγματευτεί με τρομοκράτες, οι τρομοκράτες πρέπει να καταστραφούν» είπε ο Μεντβέντεφ, σχολιάζοντας τις ενέργειες του ουκρανικού καθεστώτος.

  Medvedev

  «Είναι σαφές σε όλους ότι ήταν μια απολύτως τρομοκρατική επίθεση, δεν ήταν μάχη, ούτε στρατιωτική δράση. Δεν ταιριάζει καν με κανέναν κανόνα πολέμου», είπε ο Μεντβέντεφ. Αναρωτήθηκε τι σκοπό θα μπορούσε να έχει μια τέτοια επίθεση με drones. «Να προκληθεί ζημιά στον άμαχο πληθυσμό και μόνο αυτό, επειδή αυτά τα μέσα καταστροφής, αυτά τα drones που χρησιμοποιήθηκαν, δεν μπορούν να βλάψουν ούτε στρατιωτικές εγκαταστάσεις ούτε κτίρια δημόσιας διοίκησης», είπε. «Ο στόχος ήταν απλός – να προκληθεί ζημιά, να βλάψουν τον άμαχο πληθυσμό με κάποιο τρόπο», ισχυρίστηκε ο Μεντβέντεφ.

  Medvedev

  «Και το γεγονός ότι ο εχθρός μας συμπεριφέρεται ήδη ως τρομοκράτης χαρακτηρίζει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο τόσο το ουκρανικό καθεστώς όσο και αυτούς που βρίσκονται πίσω από αυτό – πρώτα από όλα τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους, οι οποίοι, στην πραγματικότητα, έχουν μπει στον πόλεμο με εμάς», δήλωσε ο Μεντβέντεφ. Κατά τη γνώμη του, «οι τρομοκρατικές ενέργειες πρέπει να συνεπάγονται τα σκληρότερα δυνατά αντίποινα».

  Medvedev

  Πηγή: skai.gr
  Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
  Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο