Για τον Παΐρη τώρα παιδιά επειδή ρωτάτε…

Για το Παΐρη τώρα παιδιά επειδή ρωτάτε.

Διαγραμματικά πριν λίγες συνεδριάσεις μας έβαλε στην πρίζα γιατί πήγε σε νέο υψηλό ενδοσυνεδριακά αλλά δεν έκανε τη διάσπαση και γύρισε λίγο πίσω. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχουμε μία ταλαιπωρία ακόμη πριν ξαναδοκιμάσει, γιατί όπως δείχνει θα ξαναδοκιμάσει.

Στα θεμελιώδη τώρα: Τι έχουμε;

Μία εισηγμένη με αποτίμηση 6,8 εκατ. ευρώ, δηλαδή η αποτίμηση είναι της πλάκας, αν θελήσουν κάποιοι να «μαστιγώσουν» τη μετοχή. Ο τζίρος επηρεάστηκε και στη δική της περίπτωση όπως και σε άλλες εισηγμένες από την αποτίμηση των αποθεμάτων και υποχώρησε σημαντικά.

Μειώθηκε όμως και το κόστος πωληθέντων και έτσι το μικτό κέρδος παρέμεινε το ίδιο με αυτό του πρώτου εξαμήνου 2022. Πολύ καλό δηλαδή αυτό.

Τα χρηματοοικονομικά ουσιαστικά αυξήθηκαν και έριξαν τα καθαρά κέρδη στις 296 χιλ. ευρώ από 318 χιλ. ευρώ. Τα ίδια κεφάλαια είναι στα 3,3 εκατ. ευρώ και έχουμε κάπως αυξημένες τραπεζικές υποχρεώσεις, για τα μεγέθη της, που θέλουν μάζεμα

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ είναι… ψιλά γράμματα για τόσο τασική αγορά όπου γίνονται “όργια”… Τούτος εδώ τουλάχιστον έχει και περιεχόμενον και ουσία και προοπτική και δυναμική… Αρκεί κάποιος να γυρίσει τον διακόπτη…

Με αγάπη

Παΐρη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο