Γιαννακόπουλος: “Για να γίνει το Παναθηναϊκός – Σέλτικς πρέπει πρώτα να φτιαχτεί το ΟΑΚΑ, συγγνώμη για τις αντιδράσεις μου στους τελικούς”

Γιαννακόπουλος: “Για να γίνει το Παναθηναϊκός – Σέλτικς πρέπει πρώτα να φτιαχτεί το ΟΑΚΑ, συγγνώμη για τις αντιδράσεις μου στους τελικούς”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις εργασίες για την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ, που αποτελεί προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και στους Μπόστον Σέλτικς, ενώ απολογήθηκε για τις αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια των τελικών της Stoiximan Basket League.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε, μέσω Instagram, αναφορικά με την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ, που χαρακτήρισε ως προϋπόθεση για να διεξαχθεί αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και στους Μπόστον Σέλτικς.

  • Στη συνέχεια απολογήθηκε για τις αντιδράσεις του στα social media κατά τη διάρκεια των τελικών και ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη συμβολή του στη συμφωνία παραχώρησης του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στους πράσινους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

“Διαβάζω από το πρωί για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή κόσμου. Να γίνει αγώνας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σέλτικς. Ωραίο θα ήταν. Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να φτιαχτεί το ΟΑΚΑ.

  • Το ΟΑΚΑ, λοιπόν, σήμερα το πρωί ξεκίνησε τις εργασίες του, ώστε να γίνει ένα γήπεδο εφάμιλλο του NBA να μην πω και καλύτερο, να μπορούμε να κάνουμε τέτοιους αγώνες, να φέρνουμε οικογένειες στο γήπεδο και παιδάκια. Να χαίρονται, να είναι γεμάτο. Να είναι ένας χώρος ο οποίος όχι μόνο τη μέρα των αγώνων αλλά όλη την εβδομάδα να μπορεί να έχει δραστηριότητες.

Να αφήνει στο κράτος, να αφήνει στον Παναθηναϊκό αλλά και πάνω από όλα ο κόσμος να έχει ένα μέρος να πάει να διασκεδάσει. Θέλω ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω όλο μου επιτελείο που δούλεψε μέρα-νύχτα για να γίνει αυτό πραγματικότητα.

  • Να ευχαριστήσω ξανά τον Πρωθυπουργό ο οποίος είχε την πρόθεση, τη θέληση, την πυγμή σε ό,τι εμπόδια πήγαν να βάλουν διάφοροι στο να γίνει αυτή η συμφωνία για 49 χρόνια με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης επειδή 1,5-2 χρόνια έχουμε δείξει με κάθε τρόπο – και προσωπικά και σαν σύλλογος – ότι δεν θέλουμε βία στα γήπεδα, θέλω να απολογηθώ για κάτι. Ναι, δεν θεωρώ πως ήταν σωστά τα πράγματα στους τελικούς, έχω τα παράπονα μου. Αλλά ο τρόπος δεν είναι να βγαίνει κάποιος από το Ίνσταγκραμ και να βρίζει ανθρώπους, διαιτητές και θεσμούς. Αυτά ήταν λάθος. Υπάρχει ο δρόμος της δικαιοσύνης, των εκλογών, υπάρχουν άλλοι δρόμοι.

  • Και επειδή όλη μου τη ζωή τα λάθη μου έχω μάθει να τα αναγνωρίζω, θέλω να απολογηθώ δημόσια, όπως δημόσια έκανα αυτές τις επιθέσεις, θέλω να απολογηθώ δημόσια για τις αντιδράσεις μου. Τις δράσεις τους έπρεπε με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο να τις έχω αντιμετωπίσει και όχι με τις αντιδράσεις μου αυτές. Για άλλη μια φορά συγγνώμη.

Το ΟΑΚΑ πάει να γίνει πραγματικά φανταστικό”.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο