21.4.2024- Η Αντήχηση στα Αντιβαρυτικά Αόρατα Drones των Nazi & CIA

Στις τελευταίες δεκαετίες της ζωής του, ο Nikola Tesla είχε επιτύχει μια περιεκτική γνώση της Βεδικής φυσικής, της υποηχητικής αντηχήσεως που μπορεί να προωθήσει την ανθρωπότητα στα υψηλής ταχύτητος διαστημικά ταξίδια. Η αφοσιωμένη δουλειά του «κοιμώμενου προφήτη» Edgar Cayce συντονίστηκε με τις ανιδιοτελείς ιδέες του Tesla που τον έφεραν σε σύγκρουση με το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα της εποχής του, του οποίου η Ναζιστική κληρονομιά και πλεονεξία ζημίωσαν ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Δεκαετίες βιομηχανικής κατασκοπίας είχαν αφήσει τα σημάδια τους στον διάσημο εφευρέτη του οποίου η οραματική διαίσθηση του απαιτούσε να δεχθεί την ευθύνη να συνεργαστεί με άλλους, με άλλους που φαινόντουσαν έμπιστοι. Οι κρυμμένες δυνάμεις πίσω από την εφεύρεση του, του Βαρυτικού Μοτέρ Tesla μόνο τώρα αρχίζουν να αποκαλύπτονται, πολλές δεκάδες χρόνια μετά τον θάνατο του Cayce και του Tesla. Εξ αιτίας της επιθανάτιας εξομολόγησης του Ναζιστή κατασκόπου και κομάντο Otto Skorzeny που άφησε την ιστορία της ζωής του και το φωτογραφικό του αρχείο στα χέρια του Erik ‘Orion Berman πριν τον θάνατο του το 1999.

Οι πολλές, καλά στηριγμένες παραδοχές του Ναζιστή κατασκόπου, κομάντο, σωματοφύλακα του Χίτλερ κι εκτελεστή, περιελάμβαναν λεπτομερείς αναφορές για τις τελευταίες μέρες του Nikola Tesla και τις συνθήκες της δολοφονίας του με ασφυξία στις 6 Ιανουαρίου του 1943 από τον Reinhard Gehlen (3 April 1902 – 8 June 1979 επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του Χίτλερ, κατόπιν συνεργάτης της CIA και αργότερα ιδρυτής των μυστικών υπηρεσιών της ομοσπονδιακής Γερμανίας) και τον Skorzeny που επίσης δολοφόνησε τον Dr. Morris K. Jessup αστροφυσικό που ασχολήθηκε με το πείραμα της Φιλαδελφείας και τα UFO.

Την δολοφονία του Tesla ακολούθησαν δεκαετίες ελεγχόμενης καταστολής, μυστικότητας κι αναστολής από την κλοπή των πολλών παράξενων όσο και θαυμαστών εφευρέσεων του, βασισμένων στην υποηχητική αντήχηση και την δημιουργία πλάσματος ΗΗΟ. Ο Erik Berman δημοσίευσε την λεπτομερή έκθεση του Otto Skorzeny και τις υποστηρικτικές φωτογραφίες του στο “The Bush Connection” (2003)

Η οικογένεια Μπούς και οι Ναζί μαζί κι αγαπημένοι. Αναλογιστείτε και ίσως καταλάβετε το παιχνίδι που παίζετε στην πλάτη σας, όσο εσείς ψηφίζετε και το θεωρείτε αυτό δημοκρατία!!!

Tesla

Tesla

Tesla
Otto Skorzeny -η έκθεση του

Στην διάρκεια του 1942, ο Χίτλερ ήθελε απελπισμένα να κυβερνήσει τον κόσμο. Διέταξε τον George H. Scherf, Jr. (δηλ. τον George H.W. Bush, τον πατέρα Μπούς, πρώην πρόεδρο της Αμερικής) να βάλει κοριό στο τηλέφωνο του Tesla για να βρει ποιες άλλες θαυμαστές εφευρέσεις δημιουργούσε, που θα τον βοηθούσαν να κυριαρχήσει παγκόσμια.

Ο Bush άκουσε πολλές συνδιαλέξεις μεταξύ του Tesla και του Ναυτικού που αφορούσε την επίβλεψη εκ μέρους του ενός δεύτερου πειράματος πάνω στο USS Eldridge (πείραμα Φιλαδελφείας). Μετά από αρκετές αρνήσεις του Tesla να συνεργαστεί, το Ναυτικό επικοινώνησε με τους Albert Einstein, Thomas Marconi, Townsend Brown, Dr. John G. Trump και μερικούς λιγότερο γνωστούς επιστήμονες για να επιχειρήσουν άλλο ένα πείραμα αορατότητας. Ο Αϊνστάιν ανακοίνωσε κατηγορηματικά σε ολόκληρη την ομάδα: «Οι θεωρίες του Nikola Tesla της μαγνητικής αντηχήσεως και της οπτικής αορατότητας είναι πέρα από την κατανόηση μου.» Όχι που δεν θα ήταν για τον κρετίνο, αφού ήταν απλά μια μαριονέτα χωρίς ίχνος ευφυίας ή ηθικής.

Ο Nikola Tesla ποτέ δεν δημοσίευσε οποιαδήποτε θεωρία για την μαγνητική αντήχηση, ούτε συζήτησε ανοιχτά τις αρχές της οπτικής αορατότητας, αλλά παρ’ όλα αυτά είχε δώσει μια εξήγηση που λειτουργούσε κατά την συμμετοχή του στο Operation Rainbow Project, στο πρώτο πείραμα της Φιλαδέλφειας.

Κανένας από τους συγκεντρωμένους επιστήμονες δεν κατάλαβε τις πλήρεις εξηγήσεις του Tesla, πράγμα που έκανε τον Αϊνστάιν να βρει τον διάολο του. Ο Otto Skorzeny αναγνώρισε καθαρά τον Thomas Townsend Brown ανάμεσα στην ομάδα των επιστημόνων και μηχανικών του Ναυτικού, που επίσης περιλάμβανε τον Dr. John G. Trum. (Θείο του δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα των επιχειρήσεων Donald Trump, σημερινού προέδρου της Αμερικής εν έτη 2017)

Ο Tesla αργότερα άλλαξε το όνομα, του χωρίς καύσιμα Βαρυτικού Μοτέρ, το πρωτότυπο που ανέπτυξε με τον Edgar Cayce και τον Thomas Townsend Brown ως ‘Rotating Field Amplifier’ (RFA) (ενισχυτή περιστρεφόμενου πεδίου) που παρήγαγε πλάσμα ΗΗΟ από τον αέρα. Αυτή η συσκευή ενίσχυε την έξοδο τριών μεγάλων γεννητριών συνδεδεμένων εν σειρά για να αποκτηθεί η Ηλεκτρομαγνητική πυκνότητα πεδίου που απαιτούνταν για το πείραμα του Ναυτικού της αορατότητας, σχεδιασμένο να δημιουργήσει ένα αντικατοπτρισμό πλάσματος ΗΗΟ γύρω από ολόκληρο το κύτος του USS Eldridge, εξ ού και η επίσημη κυβερνητική ονομασία ως Operation Rainbow Project. (Επιχείρηση Ουράνιο Τόξο).

Ο Skorzeny δήλωσε ότι μετά το δεύτερο πείραμα της Φιλαδέλφειας, αυτός και ο Reinhard Gehlen επέτυχαν να κλέψουν το RFA/Gravity Motor από την χαοτική σκηνή, όπως το περιγράφει ο συγγραφέας στο ‘Veil of Invisibility’ (2009). Μια ανεκτίμητη φωτογραφία του κλεμμένου Rotating Field Amplifiers δόθηκε από τον Erik Berman μέσα από την μεγάλη συλλογή φωτογραφιών που δόθηκε από τον ίδιο τον Otto Skorzeny, πριν τον θάνατο του στις 31 Δεκεμβρίου του 1999. Οι εισαγωγές του αέρα στο εξωτερικό κουτί του Βαρυτικού Μοτέρ και το εσωτερικό τύμπανο φαίνεται καθαρά από την φωτογραφία που πήρε ο Skorzeny το 1941, αμέσως μετά την κλοπή.

Η εκτεταμένη σειρά αναγνώσεων για το Μοτέρ Βαρύτητας από τον Edgar Cayce για τον Nikola Tesla και τον Thomas Townsend Brown τεκμηριώνουν τις εσωτερικές λειτουργίες και τις διαστάσεις αντηχήσεως του «μαύρου κουτιού» του μοτέρ. Στο εμπρός μέρος η μονάδα φέρει βλάβες των επιπτώσεων από τα αρκετά σκληρά χτυπήματα που δέχθηκε κατά την διάρκεια του πειράματος. Το πλάσμα ΗΗΟ αναφλεγόμενο μέσα στο κουτί διέρχεται από μια φάση ενδορήξεως που είναι πιο ασφαλής από τα μοτέρ εσωτερικής καύσεως.

Έντονα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δημιουργούνται καθώς τα άτομα του υδρογόνου συμπυκνώνονται για να σχηματίσουν hydrinos, έλκοντας όλα τα γειτονικά σιδερένια αντικείμενα με μεγάλη δύναμη. Ενεργοποιώντας τέτοιο μοτέρ χρειάζεται προσεκτική προετοιμασία και επίβλεψη.

Τέτοια ισχυρά πεδία που απελευθερώνονται από Βαρυτικό Μοτέρ σε λειτουργία αντηχήσεως, δημιουργούν ένα δυνητικό κίνδυνο για το περιβάλλον τους. Οποιαδήποτε παραμόρφωση των τυμπάνων που έχει προέλθει από χτύπημα, μπορεί να το αποσυντονίσει από την λειτουργία αντηχήσεως, καθιστώντας το άχρηστο. Για αυτό ο Tesla είχε περιεκλείσει τον ενισχυτή διπλού τυμπάνου με ένα εξωτερικό προστατευτικό κουτί, ανεβάζοντας το συνολικό βάρος κάθε RFA στα 22,67ν κιλά. Η κοντή εμπρόσθια προεξοχή της πλάκας της βάσεως, προστάτευε από το μπλοκάρισμα των οπών εξαερισμού.

Ο Gehlen και ο Skorzeny διέφυγαν από τον ναύσταθμο της Φιλαδέλφειας με το κλεμμένο RFA και το μετέφεραν στην Γερμανία με υποβρύχιο, όπου οι Ναζί επιστήμονες έφτιαχναν ήδη Βαρυτικά Μοτέρ -από σχέδια κλεμμένα από τον Tesla- με τον T.T. Brown μια δεκαετία νωρίτερα. Ντοκουμέντα που δόθηκαν από το FBI υποστηρίζουν την μαρτυρία του Otto Skorzeny ότι για αρκετές μέρες πριν την δολοφονία του Tesla στις 6 Ιανουαρίου 1943, ότι αυτός και ο Gehlen επισκέφτηκαν τον Tesla παριστάνοντας στους αξιωματικούς του OSS (πρόδρομη οργάνωση της CIA) ως ‘Bloyce Fitzgerald’ και ‘Ralph Bergstresser’. Οι δύο Ναζί πράκτορες «εξήγαγαν» όλες τις σχετικές πληροφορίες που θα επέτρεπαν στους Ναζί να κατασκευάσουν εκατοντάδες απ’ τις καλύτερες εφευρέσεις του Tesla, περιλαμβανομένων δίσκους αντιβαρύτητας, όπλα ακτίνων πλάσματος, ραντάρ και συστήματα επαγωγής σεισμών.

Οι επαναστατικές προδιαγραφές του Tesla ενός διαδιαστασιακού δίσκου περιελάμβανε 3 Βαρυτικά Μοτέρ, ή ενισχυτές περιστρεφόμενου πεδίου, τοποθετημένους συμμετρικά γύρω από το καμπύλο κήτος, με τον καθένα με τρύπες εξαερισμού που λάμπουν όταν το πλάσμα ΗΗΟ λειτουργεί. Οι αντιβαρυτικοί δίσκοι του Tesla κατασκευαζόντουσαν με ταχύτατους ρυθμούς στους υπόγειους σταθμούς έρευνας το 1943-44 από ομάδες εξαναγκασμένων αιχμάλωτων επιστημόνων υπό την καθοδήγηση του Victor Schauberger. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι οι πρώτοι πλήρως λειτουργούντες αντιβαρυτικοί δίσκοι που κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τα σχέδια και τις προδιαγραφές που εκλάπησαν από τον Nikola Tesla πριν την δολοφονία του.

Παρόμοια στοιχεία αντηχήσεως μπορούν να διακριθούν καθαρά σε πολλές υψηλής ποιότητος φωτογραφίες των εξωγήινων σκαφών Plejaren που ελήφθησαν από τον επαφικό Eduard Meier στο Hinterschmidtrüti, στην Ελβετία. Το διαστημικό όχημα είναι εξοπλισμένο με 44 σφαιρικά αντηχεία που περιτριγυρίζουν το κυκλικό κήτος ικανοί να πράγουν 44 συχνότητες ξεκινώντας από το ακουστό φάσμα, μέχρι το μη ακουστό φάσμα, των υποήχων. (εικ. κάτω)

Tesla

Τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδίου των δίσκων του Tesla
παρουσιάζουν τα ίδια στοιχεία αντηχητών και φαρδιά κολάρα σαν κώδωνες
που έχουν παρατηρηθεί στα εξωγήινα διαστημόπλοια,
και αντιπροσωπεύουν την μεγαλύτερη μοντέρνα επίτευξη της ανθρώπινης ευφυΐας.

Tesla

Η ακουστική έξοδος του διαστημοπλοίου ηχογραφήθηκε από τον Meier και αναγνωρίστηκε από ειδικούς, ότι ντουμπλάρει την πλανητική αντήχηση. Υπερβαίνοντας κατά πολύ τις περιορισμένες δυνατότητες του σχεδιασμού των αντιβαρυτικών δίσκων του Tesla, τα σκάφη Plejaren έχουν σχεδιαστεί για πολύ προχωρημένες απαιτήσεις διαστημικών ταξιδιών, που περιλαμβάνει έλεγχο του ατμού του νερού που τροφοδοτεί τις σειρές των σφαιρικών αντηχείων, προσφέροντας λειτουργικότητα έξω από τις πλανητικές ατμόσφαιρες.

Το κονσόρτσιουμ της CIA/Nazi επιβάλει πλήρη αποσιώπηση στα ΜΜΕ ολόκληρου του κόσμου, στοχεύοντας όλες τις μη συμμορφούμενες κυβερνήσεις και πληθυσμούς με τυφώνες και σεισμούς. Υποηχητικά συστήματα επαγωγής, για αντίξοες καιρικές συνθήκες, τυφώνες και σεισμούς έχουν εγκατασταθεί μυστικά στο Nexrad Radar System, αποτελούμενο από πάνω από 300 πύργους που εκτείνονται μέσα στις ΗΠΑ και στις κατοικημένες περιοχές της Αλάσκας και του Καναδά. -Διάβασε «Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Αντεστραμμένου Χρόνου»

Η υπόθεση αυτή στηρίζεται καλά από μια εμπεριστατωμένη μελέτη του 2012 των αρχείων 56 ετών των τυφώνων στις ΗΠΑ. Το εθνικό σύστημα χειρισμού του καιρού συνεργάζεται με ντουζίνες εγκαταστάσεις του HAARP, που βρίσκεται στην Αλάσκα και στο εξωτερικό στις περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ. Κινητές θαλάσσιες πλατφόρμες X-band Radar προσφέρουν λειτουργικότητα σε ένα παγκόσμιο σύστημα μετεωρολογικού πολέμου που τρομοκρατεί ολόκληρο τον κόσμο. -Διάβασε «Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί»

Πολύ πριν την παγκόσμια κυριαρχία αυτών των αόρατων ULF όπλων μαζικής καταστροφής, η κλοπή των Ναζί ενορχηστρώθηκε από αξιωματικούς της OSS/CIA που παρουσιάζονταν ως πληροφοριοδότες του FBI στο γραφείο Alien Property (Αλλοδαπών) που αφορούσε τα αντικείμενα του εφευρέτη. Ο Nikola Tesla είχε αποκτήσει την Αμερικανική ιθαγένεια το 1891, αλλά η συνωμοσία για την εξαφάνιση της εφευρέσεως του Βαρυτικού Μοτέρ χρησιμοποιήθηκε από το γραφείο Alien Property (Αλλοδαπών) να κατασχέσει τα ευαίσθητα χαρτιά του Tesla και τα πρωτότυπα.

Ο Dr. John G. Trump κατεύθυνε τις κατασταλτικές προσπάθειες, γνωστές ως Project Nick

Αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπήρξε ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον από για τα όπλα ακτίνων. Αντίγραφα των χαρτιών του Tesla πάνω στα όπλα ακτίνων στάλθηκαν στην αεροπορική βάση Patterson στο Dayton, του Ohio. Μια επιχείρηση με κωδικό «Project Nick» χρηματοδοτήθηκε με μεγάλα ποσά και τέθηκε υπό την διοίκηση του ταξίαρχου LC Craigie για να ελέγξει την εφικτότητα της ιδέας του Tesla. Λεπτομέρειες των πειραμάτων ποτέ δεν δημοσιεύτηκαν και το project σταμάτησε. Αλλά κάτι περίεργο συνέβη. Τα αντίγραφα των χαρτιών του Tesla εξαφανίσθηκαν και κανένας δεν ξέρει τι απέγιναν.

Όλα τα σχετικά έγγραφα και πρωτότυπα συγκεντρώθηκαν στην αεροπορική βάση Wright-Patterson έξω από το Dayton, στο Ohio, όπου ο Thomas Townsend Brown εργαζόταν για δεκαετίες πάνω στο πρόγραμμα του Βαρυτικού Μοτέρ ακολουθώντας τις αναγνώσεις του Cayce του τέλους της δεκαετίας του 1920. Τα όχι τόσο έξυπνα ονόματα των στρατιωτικών προγραμμάτων αποκαλύπτουν την παραπαίουσα κάλυψη τους: Το όνομα «Project Nick» κρύβει ένα διπλό μήνυμα αναφέροντας τον Tesla με κομμένο το όνομα του, όπου το «Nike-Ajax» αναφέρεται απευθείας στο όνομα του Tesla σε παρελθούσα ζωή ως Ajax στις ψυχικές αναγνώσεις του Edgar Cayce!

Η κρυπτική ονομασία του πυραυλικού συστήματος Nike-Ajax δείχνει τον πραγματικό εφευρέτη του -τον Nikola Tesla- και ξανά επιβεβαιώνει την παρούσα υπόθεση μας ότι η 487 σειρά ψυχικών αναγνώσεων του που έκανε για τον Tesla, αποκαλύπτοντας την προηγούμενη ζωή του σαν Ατλάντιου επιστημονικού αρχηγού ονόματι Ajax του Ode, ανάμεσα σε άλλες ενσαρκώσεις. Αναγνωρίζοντας συγκεκαλυμμένα την Ατλάντεια καταγωγή των ασύρματων εφευρέσεων του Tesla με το όνομα του, το πυραυλικό σύστημα Nike-Ajax χρησιμοποιούσε ένα μονοπαλμικό σχεδιασμό κλεμμένο από τον Tesla μετά την δολοφονία του στις 6 Ιανουαρίου του 1943.

Το 1943, η NRL απέκτησε το μονοπαλμικό ραντάρ, που τώρα αποτελεί την βάση όλων των μοντέρνων ραντάρ εντοπισμού και ελέγχου των πυραυλικών συστημάτων. Η μονοπαλμική τεχνική πρώτα εφαρμόστηκε στο πυραυλικό σύστημα Nike-Ajax, που εκείνη την εποχή αποτελούσε την ηπειρωτική αεράμυνα των ΗΠΑ. Το μονοπαλμικό ραντάρ τελικά οδήγησε στην ανάπτυξη του AN/FPS-16, το πρώτο υψηλής ακρίβειας μονοπαλμικό ραντάρ. Το 1958, αυτό το ραντάρ χρησιμοποιήθηκε στις πρώτες εκτοξεύσεις των Αμερικανικών δορυφόρων από το ακρωτήριο Κανάβεραλ. Το μονοπαλμικό ραντάρ ακόμη χρησιμοποιείται σαν τεχνική για τα στρατιωτικά ραντάρ εντοπισμού λόγω της υψηλής ακρίβειας και της σχετικής ανοσίας στα ηλεκτρονικά αντίμετρα που υποβαθμίζουν άλλες μεθόδους εντοπισμού.

Ο σχεδιασμός του μονοπαλμικού ραντάρ εφαρμόζει την τετραγωνική φόρμουλα για μη γραμμικά στάσιμα κύματα [zn+1 = zn2]. Ο εφευρέτης έφτασε σε αυτήν την επακριβή μαθηματική έκφραση για την μη γραμμική δομή Fibonacci των στάσιμων κυμάτων μετά από πολλές δεκαετίες πειραματισμού και διαλογισμού για την τριπλής συχνότητας αναλογία του Fibonnaci. Οι αναγνώσεις του Cayce επηρέασαν πολύ την διαδικασία της πραγματοποιήσεως του μεγάλου ονείρου της πτήσεως της ανθρωπότητας, καθώς ο Τesla κατάκτησε τις Βεδικές αρχές της αντιβαρύτητος και ξεκίνησε για να πραγματοποιήσει τα ίδια τεχνολογικά θαύματα που είχε σχεδιάσει σε μια προηγούμενη Ατλάντεια ενσάρκωση του.

Όχι μόνον η ονομασία του πυραυλικού συστήματος, αλλά και η κρίσιμη χρονική στιγμή της αναπτύξεως του, μαζί με τις μεγάλες τεχνολογικές προόδους του US Naval Research Laboratory και τα προγράμματα των δίσκων αντιβαρύτητος των Ναζί γερμανών, ήταν απ’ ευθείας συνδεδεμένα με τον έλεγχο και την δολοφονία του Nikola Tesla. Παρά τις συσκοτίσεις των εκστρατειών της δημοσιευμένης από την CIA παραπληροφόρησης όσον αφορά το Βαρυτικό Μοτέρ, το πείραμα της Φιλαδέλφειας και την δολοφονία του Tesla, η λαμπρότητα του εφευρέτη δεν μπορούσε να εξαφανιστεί πλήρως. Η χαρακτηριστική τροχιά της μοναδικής γραμμής σκέψεως του Tesla μπορεί να εντοπιστεί μέσω της πλήρους εύρους του έργου στην εξαιρετική, παράξενη και θαυμαστή ζωή του.

Ο κρίσιμος παράγοντας που αποκρύπτει την επικεντρωμένη δραστηριότητα των Cayce και Tesla στην ανάπτυξη των τεχνολογιών αντηχήσεως είναι η παραπλανητική δημοσιότητα γύρω από την ταυτότητα και η ψεύτικη εργασία στην φυσική του Thomas Townsend Brown, που διεξήγαγε σε μυστική συνεργασία με την Wright-Patterson Airforce Base στο Dayton, Ohio. Το 1947 τα μεταλλικά θραύσματα από την συντριβή ενός διαστημόπλοιου κοντά στο Roswell, στο New Mexico μεταφερθήκανε άμεσα στις υπόγειες εγκαταστάσεις της WPAFB για να βοηθήσουν τις εξειδικευμένες αντιβαρυτικές ερευνητικές προσπάθειες. Οι συνεχιζόμενες μηχανορραφίες των ΜΜΕ του στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος να προσπαθήσει να συγκαλύψει την κλοπή του Cayce/Tesla Βαρυτικού Μοτέρ και να καθαρίσουν όλες τις αποδείξεις της μυστικής αναπτύξεως από την CIA/Nazi, της παραγωγής και της ανάπτυξης οπτικά αόρατων drones επιτηρήσεως.

Η εμπλοκή του Thomas T. Brown με το πρόγραμμα Montgolfier σε μια Γαλλική αεροδιαστημική εταιρεία έξω από το Παρίσι στα 1955-56 ήταν ένας αποτελεσματικός περισπασμός που είχε προηγουμένως προσφερθεί από το LA Times για την καθαρή αξία της παραπληροφορήσεως, ενώ ο Brown ποτέ δεν αποκάλυψε την λεπτομερή γνώση του για το Βαρυτικό Μοτέρ του Tesla και την απ’ ευθείας συμμετοχή του στα γεγονότα που αναφέρονται ως “Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας”.

Παρά όλα αυτά, το φαινόμενο «Biefeld-Brown» και τα συνδεδεμένα πειράματα με τους δίσκους που αναπαραχθήκανε από το Project Montgolfier δείχνουν αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία των πραγματικών πρωτοτύπων drone που αναπτύσσονταν μυστικά. Δημοσιευμένες φωτογραφίες δείχνουν τον Thomas Brown να κρατά έναν από τους πρωτότυπους αντιβαρυτικούς δίσκους και να εφοδιάζεται με ακτινικά στοιχεία που είναι επίσης ορατά στις πρόσφατες φωτογραφίες των CIA drones.

Οι αποπερατωμένοι αντιβαρυτικοί δίσκοι παράχθηκαν μαζικά και παρατάχτηκαν στην δεκαετία του 1990 για εγχώριες και διεθνείς αποστολές επιτηρήσεως. Τα αεριωθούμενα μεγάλου ύψους drone αεροπλάνα που συχνά έχουν προβληθεί την τελευταία δεκαετία συνιστούν ένα φθηνότερο, αναλώσιμο drone που διαθέτει μόνο οριακή τεχνολογία. Τα υψηλής τεχνολογίας αντιβαρυτικά, οπτικά αόρατα drones πλάσματος ΗΗΟ συνήθως λειτουργούν κοντά στο έδαφος, με δυνατότητα ταχύτατης πτήσεως ή σιωπηλής αιωρήσεως και έχουν χρησιμοποιηθεί για την ευρύτατη παρακολούθηση των ευθυγραμμισμένων με τους Ναζί κράτη του ΝΑΤΟ, όπως η Γαλλία.

Πολλοί Αμερικανοί πολίτες έχουν φωτογραφήσει αυτά τα drones αντιβαρύτητος των Nazi/CIA αφού εμφανιστήκανε ξαφνικά κατά την διάρκεια μικρών περιόδων κακής λειτουργίας της αορατότητας του ΗΗΟ. Σχετική παραπληροφόρηση διαδόθηκε για να παραπλανήσει το κοινό όσον αφορά τις φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν στο ιντερνέτ, προωθώντας ένα καθ’ ολοκληρίαν εφευρεθέν «CARET Program» εμπλέκοντας τα drones με εξωγήινη προέλευση. Τα αντιβαρυτικά drones σήμερα κατασκευάζονται συντήκοντας μεταλλικές σκόνες νανοτεχνολογίας διαφόρων στοιχείων. (εικ. κάτω)

Tesla

Tesla

Tesla

Tesla
Ο Γιαπωνέζος επιστήμονας Xie G. παρουσίασε μια παρεμφερή μέθοδο το 2013 για τη κατασκευή μεγάλης κλίμακας μεταλικών υαλώδους μορφής στοιχεία: Στην διαδικασία Spark Plasma Sintering (SPS), το παλμικό ηλεκτρικό ρεύμα (τυπικά μερικές χιλιάδες αμπέρ) ρέει απ’ ευθείας μέσω της συντηγμένης σκόνης με μια ογκομετρική αναλογία θερμάνσεως λόγω του αποτελέσματος Joule, που βρίσκεται σε αντίθεση με την αγώγιμη μεταφορά θερμότητας που εφαρμόζεται στα συμβατικά συστήματα συντήξεως, επιτρέποντας μια ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας που είναι ικανή να ενισχύσει τους μηχανισμούς μεταφοράς υπεύθυνους για τα φαινόμενα συντήξεως, βελτιώνοντας έτσι τον βαθμό παγιώσεως. Επιπλέον τα επιδερμικά φαινόμενα που προκαλούνται από την διαδικασία SPS που επίσης παίζουν ρόλο στην διαδικασία πυκνώσεως.

Έχει αποδειχθεί ότι τα BMGs που παράγονται από την διαδικασία SPS παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή που είναι παρεμφερής με τα μεταλλικά υαλώδη κράματα, ενώ μεγάλα μεταλλικά υαλώδη κομμάτια έχουν παραχθεί, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις για μεγάλες διαστάσεις.

Εξαρτήματα κατασκευασμένα με σύντηξη πλάσματος των αντιβαρυτικών drones τεχνολογίας Tesla επιτηρήσεως της CIA περιλαμβάνουν δαχτυλίδια και ακτινωτά στοιχεία που έχουν φωτογραφηθεί στα βουνά της Santa Cruz και αλλού, αναπτυγμένα και ελεγχόμενα από την υπόγεια βάση της Lockheed-Martin στο Ben Lomond Park, εκτελώντας «Διαστημικές Επιχειρήσεις» για το Πολεμικό Ναυτικό. Προχωρημένα σχεδιαστικά αντιβαρυτικά drones με ξεχωριστά στοιχεία δαχτυλιδιών έχουν φωτογραφηθεί από παραθεριστές σε στιγμές βλάβης της αορατότητος του ΗΗΟ σε απομακρυσμένες περιοχές του Michigan.

Εκτεταμένες πληροφορίες που αφορούν πολλαπλές μυστηριώδεις εξαφανίσεις επισκεπτών στα Εθνικά Πάρκα των ΗΠΑ τελευταία επέσυραν την δημόσια προσοχή. Οι προσπάθειες των ΜΜΕ να καλύψουν την σχέση μεταξύ των αντιβαρυτικών drones ΗΗΟ και την στενή σχέση τους με τις απαγωγές των επισκεπτών των πάρκων και τις μυστικές υπόγειες βάσεις της CIA, καθοδηγούνται από τον πληρωμένο από την κυβέρνηση καλλιτέχνη της παραπληροφορήσεως τον David Paulides. Το βιβλίο του 411 Missing Persons διαδόθηκε ευρέως σε όλα τα πλαστά εναλλακτικά μέσα (συγκαλυμμένες επιχειρήσεις της CIA) ώστε να εμπλέξουν τον Μεγαλοπόδαρο και να συσκοτίσουν την πραγματικότητα για τις πολλαπλές απαγωγές του στρατού και της CIA. Διάβασε Η Μάχη στο Dulce & Mark Richards: Ολική Επαναφορά

Η ύπαρξη δωδεκάδων από αυτές τις μυστικές υπόγειες στρατιωτικό-βιομηχανικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στα περιφραγμένα και ελεγχόμενα με όπλα Εθνικά Πάρκα αποκαλύφθηκαν πεντακάθαρα από τον Ναζί καταδρομέα Otto Skorzeny εφ όρου ζωής προσωπικό σωματοφύλακας του Adolf Hitler που είχε εξομολογηθεί την δολοφονία του Dr. Nikola Tesla από τον ίδιο και τον Μπους. Μια τέτοια υπόγεια Nazi/CIA βάση αναγνωρίστηκε ότι φιλοξενούσε ένα πολλαπλών γενεών Άρειο πείραμα γενετικής, που ουσιαστικά λειτουργούσε σαν οίκος ανοχής για την ελίτ των Ναζί, κάτω από το βραχώδες υπόστρωμα του παγετώνα στο Εθνικό Πάρκο στην Μοντάνα.

Οι αποκαλύψεις του Skorzeny για τον ρόλο του στον έλεγχο και την δολοφονία του Tesla καθώς και για εγκαθίδρυση των Nazi/CIA υπόγειων βάσεων υποστηρίζεται πλήρως από το υλικό του Edgar Cayce για τον Thomas Townsend Brown. Χωρίς να είναι γνωστές μέχρι σήμερα, οι πολλές ψυχικές αναγνώσεις για τον Tesla και τον Brown, αποκαλύπτουν την Χρυσή Τομή στο αντηχητικό Βαρυτικό Μοτέρ και τις ειδικές Ατλάντιες τεχνικές κατασκευής των αντιβαρυτικών κραμάτων που καταστάληκαν και εκλάπησαν από το Ναζιστικό στρατιωτικό-βιομηχανικό κατεστημένο. Οι πρόσφατα καθορισθείσες ενδορηξιακές αντιδράσεις από τα φονόνια του πλάσματος ΗΗΟ αποκαλύπτουν την συνδεδεμένη λειτουργία σχεδιασμού του Βαρυτικού Μοτέρ και το παγκόσμιο αρχαίο σύστημα πυραμίδων ως αντηχούντες ενισχυτές, παρέχοντας «ασύρματη» ηλεκτρική ενέργεια για μια μεγάλη γκάμα αντιβαρυτικών διαστημοπλοίων και εφαρμογές drones.

@Alex Putney σε μετάφραση προσθήκες και διασκευή Ion Maggos για το terrapapers.com /2011

Tesla

Tesla

Tesla

Tesla

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο