Η AS Company επεκτείνεται σε νέες κατηγορίες προϊόντων – Συμφωνία με την Σκαρμούτσος ΑΕ

AS Company
Η ανακοίνωση της Εταιρείας
Η εταιρία AS Company AE («Εταιρία») ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση δικαιωμάτων αποκλειστικής διανομής νέων κατηγοριών προϊόντων («προϊόντα») για βρέφη και παιδιά και, ειδικότερα:

(α) με την ιταλική εταιρία Artsana Spa, όσον αφορά στα προϊόντα της με τα σήματα Chicco και Boppy, για την Ελλάδα και την Κύπρο.
(β) με την ολλανδική εταιρία Maxi Miliaan BV (Dorel), όσον αφορά στα προϊόντα της με τα σήματα Bébé Comfort, and Safety First, για την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω, η Εταιρία υπέγραψε συμφωνητικό με την σημερινή αποκλειστική διανομέα των προϊόντων στην Ελλάδα, εταιρία Β. & Μ. Σκαρμούτσος ΑΕ», για την απόκτηση των αντίστοιχων αποθεμάτων που αυτή διατηρεί, καθώς και άυλων εμπορικών στοιχείων που σχετίζονται με τη διανομή των προϊόντων αυτών.

Η ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής, η αξία της οποίας αναμένεται να ανέλθει συνολικά σε €1.700.000 περίπου, εξαρτάται από την πλήρωση συγκεκριμένων προϋποθέσεων, μεταξύ των οποίων και η υπογραφή συμβάσεων αποκλειστικής διανομής μεταξύ της Εταιρείας και των ως άνω ξένων εταιρειών. Η διαδικασία αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 45 ημερών.

Οι επιδιωκόμενες νέες συνεργασίες εντάσσονται στην στρατηγική της Εταιρίας για διεύρυνση του προϊοντολογικού της χαρτοφυλακίου με νέες κατηγορίες προϊόντων, που καλύπτουν τις ανάγκες των αντίστοιχων ηλικιών, και αναμένεται να συνδράμουν θετικά στα οικονομικά μεγέθη της, με την αξιοποίηση νέων καναλιών διανομής, σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα υποδομή της.

Η Εταιρία θα προβεί σε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, μόλις υπάρξουν οριστικές εξελίξεις επί των ανωτέρω.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο