Η Tesla αυξάνει αθόρυβα τις εκπτώσεις EV στις ΗΠΑ- Ο Elon Musk δεν αποκαλύπτει το νέο Model 3

Η Tesla (TSLA) μείωσε για άλλη μια φορά τις τιμές της στα οχήματα απογραφής των ΗΠΑ για να δελεάσει τους καταναλωτές, με ορισμένες εκπτώσεις για τα οχήματα Model 3 να διπλασιάζονται αργά την Τετάρτη. Η TSLA αγνόησε τις πρώτες απώλειες και πέρασε σε θετικό πρόσημο την Πέμπτη κινούμενη ακριβώς κάτω από το σημείο αγοράς.

Η παγκόσμια εταιρεία EV προσφέρει τώρα εκπτώσεις έως και περίπου 2.680 δολάρια στα πισωκίνητα οχήματα Model 3 του νέου αποθέματος στις ΗΠΑ. Η νέα προσφορά είναι διπλάσια από την έκπτωση των 1.300 δολαρίων που άρχισε να προσφέρει η Tesla πριν από δύο εβδομάδες.

Ένα βασικό Model 3 με πίσω τροχούς στις ΗΠΑ έχει σήμερα τιμή εκκίνησης 37.830 δολάρια, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Tesla. Η Tesla επανέλαβε επίσης την Τετάρτη μια έκπτωση 600 δολαρίων σε ορισμένες επιλογές του Model Y.

Η μετοχή της Tesla υποχώρησε νωρίς πριν αυξηθεί κατά 1,8% στα 207,52 την Πέμπτη. Οι μετοχές κινήθηκαν υψηλότερα την Τετάρτη, λόγω της πιθανότητας η Tesla να παρουσιάσει ένα αναβαθμισμένο Model 3 στο εργοστάσιο της στη Σαγκάη.

Οι μετοχές της TSLA ξεπέρασαν τις πρώτες απώλειες την Τετάρτη και αυξήθηκαν κατά 1,4% στα 203,98, διατηρώντας τη θέση τους πάνω από τη γραμμή των 200 ημερών, λόγω των φημών ότι ο Musk θα παρουσιάσει ένα νέο όχημα Model 3 στην Κίνα. Αυτό όμως δεν συνέβη κατά την περιήγησή του στο εργοστάσιο της Tesla στη Σαγκάη την Πέμπτη.

Οι μετοχές σημείωσαν άλμα 7,2% την περασμένη εβδομάδα και έκαναν νέο άλμα 4,1% την Τρίτη, κινούμενες πάνω από τη γραμμή των 200 ημερών για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο. Η TSLA ενισχύθηκε περισσότερο από 24% τον Μάιο και έχει αυξηθεί κατά 100% από το χαμηλό του Ιανουαρίου.

Η μετοχή έχει σχηματίσει μια βάση κυπέλλου με σημείο αγοράς τα 207,89. Το μοτίβο θα μπορούσε επίσης να διαβαστεί ως βάση διπλού πυθμένα, αλλά το σημείο αγοράς παραμένει το ίδιο. Η βάση, μέχρι αυτή την εβδομάδα, σχηματίστηκε κάτω από την 200ήμερη, κάτι που δεν είναι ιδανικό. Αλλά η γραμμή των 200 ημερών βρίσκεται τώρα κάτω από το επίπεδο των 200 και κάτω από το σημείο αγοράς.

Η μετοχή κατατάσσεται στην έβδομη θέση στην ομάδα αυτοκινητοβιομηχανιών της IBD. Η TSLA έχει 75 σύνθετη βαθμολογία από 99. Η μετοχή έχει Βαθμολογία Σχετικής Δύναμης 39. Η βαθμολογία EPS για τη μετοχή της Tesla είναι 93 από 99.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο