Καταγγέλλει Γιαννακόπουλο η ΚΑΕ Ολυμπιακός: “Κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά όσα λέει κατά Κυβέρνησης, ΕΟΚ και διαιτητών”

Καταγγέλλει Γιαννακόπουλο η ΚΑΕ Ολυμπιακός: “Κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά όσα λέει κατά Κυβέρνησης, ΕΟΚ και διαιτητών”

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο instagram, κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού, μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι Πειραιώτες, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου τελικού της Basket League, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι θα καταγγείλουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όσα ανέφερε σε αναρτήσεις του στα social media.

«Παράλληλα περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Κυβέρνηση και της ηγεσίας του ελληνικού αθλητισμού», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά λέει κατά της Κυβέρνησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των διαιτητών του δεύτερου τελικού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Παράλληλα περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Κυβέρνηση και της ηγεσίας του ελληνικού αθλητισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο