ΚΡΕ.ΚΑ – Μήνυμα αναγνώστη: Παράξενα γίνονται μεταξύ εταιρείας και εισπρακτικής…  

ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ προ μηνών ότι….

Η ΚΡΕ.ΚΑ Α.Ε ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέγραψε Σύμβαση αναστολής νομικών ενεργειών με τη διαχειρίστρια εταιρεία doValue Greece (εκπροσώπου των συνεργαζόμενων τραπεζών) με καταληκτική ημερομηνία την 30/9/2023, με σκοπό την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή.

  • Με βάση τη σύμβαση που υπογράφηκε, η εταιρία υποχρεούται στην καταβολή 150.000 ευρώ, από τα οποία έχει ήδη καταβάλει τις 100.000 ευρώ και αναμένεται να καταβάλει το υπόλοιπο μέχρι τις 14/7/2023, αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση.

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3722477/kreka-sumbasi-anastolis-nomikon-energeion-me-tin-dovalue-greece/

Στρατηγικό επενδυτή αναζητά η ΚΡΕ.ΚΑ – Συμφωνία με την doValue για «πάγωμα» των νομικών ενεργειών

****

ΕΚΤΟΤΕ ουδέν το ανακοινώσιμο…

ΚΑΝΟΝΤΑΣ όμως τον… Σέρλοκ Χόλμς και επειδή είμαι από τα μέρη τους έμαθα παρασκηνιακά τα εξής…

Την έχουν βγάλει έξω από το ΧΑ γιατί μαλωσανε τα δυο αδέρφια, για τα δυο τους παιδιά. Ό ένας που κάνει κουμάντο, τρέχει την Αθήνα. Φοβάται ότι με το σχέδιο και την είσοδο στρατηγικού επενδυτή με αμκ οι άλλοι θα πουλήσουν ψηλά . Αν είναι εισηγμένη δεν μπορεί να μιλάει για λογαριασμο όλων των μετόχων . Ενώ τώρα που έχει την διοίκηση, κάνει παιχνίδι που την έβγαλε έξω.
Σου στέλνω αποκάτω την ανακοίνωση της Κρεκα που λέει ότι δεν μπορεί να βγάλει ισολογισμό γιατί τον Απρίλιο του 2023 η do value έστειλε επιστολή που έλεγε ότι θα κάνει πράξεις πλειστηριασμού. Μας δουλεύουν τα άτομα.
Η χρήση τελείωνε το 2022 . Είχε βγάλει και 9μηνο 2022 . Άρα γιατί δεν μπορούσε να βγάλει το τελευταίο τρίμηνο. ? Η do value μήπως έστειλε αυτή την επιστολή για να την βγάλουν εκτός και να μιλά η διοίκηση για όλους τους μετόχους? Αυτό που έγραψε η do value στην επιστολή είναι αυτό που ισχύει τα τελευταία χρόνια. Γιατί έπρεπε να το γράψει?
Μετά έστειλε μια επιστολή η εταιρεία στην κεφαλαιαγορά που γράφει ότι πήρε πίστωση από την do value μέχρι τελος Σεπτεμβρίου ( στο στέλνω από πίσω) . Γιατί δεν έβγαλε τον ισολογισμό του 2022? Η κεφαλαιαγορά τι κάνει ?
Έβαλε μόνο ένα πρόστιμο για την μη υποβολή ισολογισμού. Εδώ υπάρχει ποινικό αδίκημα που είναι κακούργημα. Γιατί δεν ψάχνει η κεφαλαιαγορά τι συζητάει η do value με αυτούς που διοικούν την εταιρεία? Η εταιρεία είναι εισηγμένη, όχι ιδιωτική.

Εχει η εταιρεία σύμβουλο πρώην υπάλληλο του υπουργείου οικονομικών , και τη σχέση έχει με την κεφαλαιαγορά, Και την do value ? Γιατί η κεφαλαιαγορά δεν ρωτάει την εταιρεία, τώρα που τελείωσε ο Σεπτέμβριος τι προτίθεται να κάνει η do value?  Αγωγές θα έρθουνε όχι μόνο από τις μικρομετόχους αλλά και από μεγαλομετόχους. Παράξενα γίνονται μεταξύ εταιρείας και εισπρακτικής.

Στάλθηκε από το iPad μου

****

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Από την πλευρά μας δεν έχουμε να σας γράψουμε κάτι το συγκεκριμένο. Οσες φορές μιλήσαμε με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας (πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός) η απάντηση ήταν η ίδια… “Ελπίζουμε σε αίσια κατάληξη, άλλωστε δεν θα βρισκόμουν εδώ για να σας απαντώ”. Και ότι το προσωπικό πληρώνεται κανονικά όπως και ότι απαιτείται για την λειτουργία της εταιρείας…

  • ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ με τον do value και την Επιτροπή Κ/φ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει και ποιες είναι οι θέσεις της DoValue – Και σιγά τώρα μην ασχοληθεί με την ΚΡΕ.ΚΑ η Επιτροπή Κ/φ.
  • Το καλύτερο θα ήταν να συνασπιστούν οι μικρομέτοχοι της εταιρείας και να κινηθούν αρχικά νομικά με μία εξώδικο. Μετά, βλέποντας και κάνοντας…
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο