22.4.2024: Ο μάγος των business έχει όνομα… Σωκράτης Κόκκαλης

Ο μάγος των business έχει όνομα… Σωκράτης Κόκκαλης
Σώκρατες (Sοcrates Brasileiro Sampaio de Souza Vieira de Oliveira, ήταν διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους μεσοεπιθετικούς στην ιστορία του Νοτιοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, με άριστη τεχνική κατάρτιση, φαντασία, ικανότητα στο σκοράρισμα, την οργάνωση του παιχνιδιού ενώ φημιζόταν και για τις τυφλές πάσες του.
  • Σωκράτης (Socrates P. Kokkalis) είναι διεθνής  Έλληνας επιχειρηματίας. Θεωρείται ένας απο τους μεγαλύτερους μεσοεπιθετικούς στην ιστορία επιχειρηματίες με άριστη τεχνική κατάρτιση, φαντασία, ικανότητα στο σκοράρισμα, την οργάνωση του παιχνιδιού ενώ φημίζεται και για τις τυφλές πάσες του.
Ο συσχετισμός των δύο ανδρών δεν είναι τυχαίος και ενώ έχουν διαφορετικές πατρίδες η επιχειρηματική σύμπραξη που έρχεται θα φέρει κοντά τα δύο έθνη. Παίχτης κλάσης υπάρχει στη Νότια Αφρική ακόμα και στην Αυστραλία  με αρχηγό ομάδας τον Σωκράτη που είναι στην Αμερική ενώ δεν λείπουν και οι απρόσμενες εκπλήξεις πού περιμένουμε από το Λονδίνο.
Σωκράτης Κόκκαλης
  • Στα ατού του Socrates οι πολλές και τεράστιες επιχειρηματικές επιτυχίες με ειδίκευση που αφορά θέματα οικονομικής εξυγίανσης. Όταν ο Σωκράτης  απέκτησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα και έξι συναπτά έτη η ομάδα ήταν χωρίς πρωτάθλημα. Τα γνωστά σέ όλους μας πέτρινα χρόνια με τον Σωκράτη έλαβαν τέλος!
Αφού τα πρώτα τρία χρόνια ασχολήθηκε κυρίως με την οικονομική εξυγίανση, από εκεί και ύστερα η ομάδα του Ολυμπιακού είχε απόλυτη κυριαρχία , έχοντας κατακτήσει σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα ενώ η πορεία στον Champions League και η μπάλα που έπαιζε είναι βαθιά χαραγμένη στις μνήμες μας.
  • Η περίπτωση του Ολυμπιακού ήρθε να μας θυμίσει με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά η INTRALOT. Πριν τρία χρόνια ανέλαβε την εταιρεία με πολλά και μεγάλα οικονομικά προβλήματα και σήμερα ο ικανότατος επιχειρηματίας την έχει κάνει επιπέδου Champions League.
Η INTRALOT έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος παγκοσμίως γιατί η μοναδική πατέντα τεχνολογίας την κάνει ακαταμάχητη. Να θυμάστε ότι θα έρθει η στιγμή που οι άλλοι δύο Αμερικανοί ανταγωνιστές θα είναι φίλιοι συνεργάτες γιατί το μοντέλο που έχει η INTRALOT είναι το πιο τέλειο και ασφαλές για ιδίων χρήση.
  • Η εταιρεία μελλοντικά αν το θελήσει θα έχει τη πολυτέλεια να λειτουργεί μόνο ως τεχνολογικός πάροχος που σημαίνει μονά ζυγά δικά της.
Δεν θα μου κάνει εντύπωση ότι τους επόμενους δύο μήνες αν δεν την εξαγοράσει γνωστός διεθνής κολοσσός θα έρθει η μέρα που θα την ζητήσει η Microsoft με κεφαλαιοποίηση κάποιων δις δολαρίων.
  • Εμείς ευχόμαστε το επιχειρηματικό δαιμόνιο Σωκράτης Κόκκαλης να μην μπει στο πειρασμό πώλησης παρά να επικεντρωθεί στην εισαγωγή της αμερικανικής θυγατρικής στη Wall Street. Καθημερινά τις τελευταίες μέρες αγοράζει μετοχές  INTRALOT για τον ίδιο αλλά και για την Intracom.

Σωκράτης Κόκκαλης

Οι αγορές είναι προειδοποιητικές σαν τις τυφλές πάσες, ενώ για τους μετόχους όχι μόνο θέαμα αλλά και καμπανάκι για να μην ακουστούν εκ των υστέρων παράπονα και διαμαρτυρίες ότι δεν γνώριζαν.
Η INTRALOT στα χέρια του Σωκράτη Κόκκαλη γιγαντώνεται και την μετατρέπει σε υπερδύναμη παγκοσμίως. Η διαπίστωση αυτή δεν αποτελεί λεκτική υπερβολή, γιατί στο μέλλον η επιβράβευση θα έρθει από την τιμή της μετοχής.
Είς τό επανιδείν
 
Σωκράτης Κόκκαλης
Ο μεθοδικός σερίφης ⭐️⭐️⭐️
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο