ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ανακοινώνουν και ένα οικονομικό δείκτη… Και έχουν πολλούς οι… άτιμοι!

  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ανακοινώνουν και ένα οικονομικό δείκτη… Και έχουν πολλούς οι άτιμοι… Και ανάλογα τους μπαινοβγάζουν οι του Συστήματος στα διάφορα ταμπλό για να ζουν βασιλικές ζωάρες εις βάρος των κορόϊδων. Είναι αυτό που λέμε εμείς οι… φτωχοί τω πνεύματι… “Αλλα κόλπα”.
  • ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ να τους γράφουν έντιμοι σχολιογράφοι, αναλυτές, χρηματιστές κ.λπ να μην παρασύρονται σε αέναα παιχνιδίσματα στα τερματικά τους…
  • ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ να τους γράφουν οι προαναφερθέντες, ότι στατιστικά όλοι τους χάνουν μέχρι σεντ αυτά που ποντάρουν (αγνοούν την λέξη – έννοια ΕΠΕΝΔΥΣΗ) …
  • ΚΑΜΙΑ σημασία, καμία προσοχή δεν δίνουν αρκεί να ικανοποιήσουν το τζογαδόρικο πάθος τους… Μοιάζουν με τους… πότες και τους χρήστες κατά κάποια προσέγγιση προς το ελαφρότερο των συνεπειών, ευτυχώς.
  • ΔΕΙΤΕ τώρα τι γίνεται με τα ΕΠΙΤΟΚΙΑ εδώ και μία ολόκληρη διετία… Τι έπαθαν οι σταθεροί συνειδητοποιημένοι επενδυτές (σιγά μην έπαθαν, με τους δείκτες να έχουν χαρίσει απίστευτες ανόδους με όλα τα συμπαρομαρτούντα) και τι καταστροφές βίωσαν τα… αρρωστάκια του τζόγου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο