Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα- Μεγάλες συγκινήσεις θα δούμε στον τίτλο (Ο Λογικός)

  • Σημερινά σχόλια του Λογικού
ΔΕΗ Εξαιρετική ενδοσυνεδριακά διόρθωση και νέο υψηλό κλείσιμο στα 9,98€. Εφικτή μια διόρθωση έως και την περιοχή των 9,50€.
*
ΤΡΑΠΕΖΕΣ Όλες για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση με αρνητικό τελικό πρόσημο. Από σήμερα θα τύχουν μεγαλύτερης προσοχής.
*
CENERGY Το είχαμε υποσχεθεί, ότι θα χαθεί η μπάλα….αναμείνατε στο ακουστικό σας. Και με 1.08 κεφ/ση επίσημα από Ιούνιο στον FTSE/ΧΑ Large Cap.
*
ΒΙΟΧΑΛΚΟ Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα, ειδικά τόσο υποτιμημένη που είναι!
*
ΦΟΥΡΛΗΣ Σσσσσσσς Αθόρυβα 4,54€
*
ACAG Μεγάλες συγκινήσεις θα δούμε στον τίτλο. Με discount οι χθεσινές πρωινές αγορές στο αυστριακό χρηματιστήριο σε σχέση με την τιμή στην Αθήνα. Μέχρι και 11,80€ χαμηλό έκανε νωρίς το πρωί.
*
ΠΕΡΦ Σαφώς καλύτερα κινείται στην άτυπη κόντρα με την REAL. Υστερεί χρηματιστηριακά η δεύτερη που έχει περιθώρια αλλά έχει μοιράσει πολύ χαρτί στα χαμηλά.
*
ΜΟΤΟ Αγαπημένη επιλογή από το 1,40€!!!! Δίκαιη αποτίμηση πάνω από τα 4€. Τα αποτελέσματα που έρχονται θα το δικαιολογούν.
*
ΕΧΑΕ Μπορεί να διορθώσει και άλλο, αφού περιμέναμε κάτι καλύτερο στα νούμερα της.
*
ΣΙΔΜΑ Oταν θα έρθει και η σειρά της… Τότε…
Ο ΛΟΓΙΚΟΣ σας
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
**
Το υλικό αυτό παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως προσφορά, συμβουλή ή προτροπή για την αγορά ή πώληση των αναφερόμενων προϊόντων. Παρόλο που οι πληροφορίες που περιέχονται βασίζονται σε πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες, ουδεμία διασφάλιση δίνεται ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο