Με ανθρώπους που φοράνε κομματικά γυαλιά δεν πηγαίνει τίποτα μπροστά…

ΜΗΝΥΜΑΤΑ

ΕΥΑΘ: Αποτελεί μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις στο ελληνικό χρηματιστήριο, μαζί με αυτή του ΑΔΜΗΕ.

  • Ατυχώς για τους ιδιώτες επενδυτές αμφότερες διευθύνονται από κομματο@@@@@… της ΝΔ στην ΕΥΑΘ και του Σύριζα στον ΑΔΜΗΕ.¨

Με ανθρώπους που φοράνε κομματικά γυαλιά δεν πηγαίνει τίποτα μπροστά. Δουλεύουν για το συμφέρον του κόμματος ως πρώτο μέλημα (Η μεγαλύτερη γάγγραινα στην Ελλάδα)

ΕΥΑΘ(2): Το δυστύχημα είναι, ότι δεν μπορούμε να καθίσουμε στο σκαμνί και να εγείρουμε αστικές αξιώσεις για την οικονομική ζημιά που υπέστημεν εμείς οι μικρομέτοχοι από τους διοικούντες. Για αυτό μπάζει αυτή η χώρα.

  • Για αυτό χώρες όπως η Ρουμανία, η Σλοβενία μας ξεπέρασαν σε κατά κεφαλήν ΑΕΠ. Η έλλειψη απονομής Δικαιοσύνης δημιουργεί και τρέφει τέτοιες αδίστακτες και αλλαζονικές συμπεριφορές. Λυπάμαι πολύ τους μικρομετόχους της ΕΥΑΘ.

To αστείο είναι ότι αυτοί που ευθύνονται για αυτό το χάλι είναι οι ίδιοι που αύριο θα σου πουν ότι τα δημόσια μονοπώλια είναι αναποτελεσματικά και θα πρέπει να τα ιδιωτικοποιήσουμε. Μιλάμε για ΤΗΝ κοροϊδία!

Ενας πιστός αναγνώστης σας

ΥΓ: Σας μετέφερα απλά αποσπάσματα από σχόλια που διάβασα σε ιντερνετικές γωνίες, πολύ πιο κόσμια από αυτά που θα σας έγραφα…

Παν.Ε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο