Μεγάλες προσδοκίες για την μετοχή της Intuitive Machines

μετοχών

Intuitive Machines

Riley Securities ξεκίνησε την Πέμπτη την κάλυψη της Intuitive Machines με αξιολόγηση buy και έθεσε στόχο τιμής 8 $. Με αυτόν τον στόχο τιμής, οι αναλυτές της B. Riley πιστεύουν ότι η μετοχή έχει τη δυνατότητα να υπερδιπλασιαστεί από το τρέχον επίπεδο των 3,5 δολαρίων ανά μετοχή.


Η Intuitive Machines μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ηγετική ομάδα με αξιοσημείωτη εμπειρία στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένου του πρώην αναπληρωτή διευθυντή του Διαστημικού Κέντρου Johnson της NASA Steve Altemus και της τεχνογνωσίας του Δρ Tim Crain και του Δρ Kam Ghaffarian.


Οι αναλυτές του B. Riley πιστεύουν ότι το LUNR έχει «ανώτερες δυνατότητες και εμπορικά μυστικά σε σχέση με άλλους ανταγωνιστές που ανταγωνίζονται επίσης για ένα κομμάτι των προγραμμάτων πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων της NASA, όπως το Commercial Lunar Payload Services (CLPS)», επιδιώκοντας να προσφέρει πρόσβαση, να επικοινωνήσει και να συλλέξει δεδομένα από το διάστημα και τη σεληνιακή επιφάνεια.

Η εξασφαλισμένη σεληνιακή πρόσβαση απολαμβάνει ισχυρή δικομματική υποστήριξη στις ΗΠΑ σε μια περίοδο που μια χώρα και οι σύμμαχοί της στοχεύουν να καλύψουν τη διαφορά με τις προόδους της Κίνας στην εξερεύνηση του διαστήματος.


Η Intuitive Machines έγραψε ιστορία τον Φεβρουάριο, καθώς έγινε η πρώτη αμερικανική εταιρεία που προσγειώθηκε στην επιφάνεια της Σελήνης από το πρόγραμμα Apollo της NASA το 1972, επιτυγχάνοντας αυτό το ορόσημο με σημαντικά χαμηλότερο προϋπολογισμό. Ωστόσο, η Κίνα έφτασε στη Σελήνη πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια, σημείωσε ο B. Riley.


Κοιτάζοντας μπροστά, η Intuitive Machines είναι έτοιμη να συνεχίσει τις σεληνιακές της προσπάθειες, με την επόμενη αποστολή της, IM-2, στοχεύοντας στο Νότιο Πόλο της Σελήνης – μια περιοχή που πιστεύεται ότι φιλοξενεί παγωμένα κοιτάσματα νερού “που μπορούν να εξορυχθούν για καύσιμα και τρόφιμα”, ανέφεραν οι αναλυτές.


“Πιστεύουμε ότι η Intuitive ηγείται της συμμαχικής αποστολής των ΗΠΑ για την παροχή πρόσβασης χαμηλού κόστους στη Σελήνη, με μια συναρπαστική ικανότητα παράδοσης που θα οδηγήσει σε μακροπρόθεσμα κέρδη για την εταιρεία, καθώς οι υπηρεσίες επικοινωνιών και ανάπτυξης ξεκινούν πάνω από έναν ρυθμό πρόσβασης που βλέπουμε να αυξάνεται μόνο”.

πηγή:www.investing.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο