ΜΕΝΤΙ: Μηδενική ευαισθησία, αδιαφορία προς τους μετόχους και έλλειψη υπευθυνότητας!!

  • Μάλλον καρφάκι δεν σας καίγεται για τα επιεικώς χαμηλά επίπεδα που διαπραγματεύεται η μετοχή συγκριτικά πάντα με την αξία που αντικειμενικά έχει, όταν μάλιστα έχουν γίνει τόσα πάρτι στο ταμπλό.

Εσείς κύριοι της διοίκησης της εταιρείας για όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στη μετοχή κάποιο σχόλιο δεν έχετε να κάνετε; Ή μήπως πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι μέσα σε λίγες ημέρες η μετοχή έκανε συναλλαγές 2,5 φορές περισσότερες από εκείνες που κάνει μέσα σε ένα ολόκληρο χρόνο;

  • Μηδενική ευαισθησία θα χαρακτήριζαν κάποιοι τη στάση σας, αδιαφορία προς τους μετόχους κάποιοι άλλοι, έλλειψη υπευθυνότητας κάποιοι τρίτοι. Δεν θεωρείτε ότι έχετε την υποχρέωση ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού για τα διαδραματιζόμενα;

Το βασικό χαρακτηριστικό που οφείλει να διακρίνει μια σοβαρή διοίκηση είναι η αξιοπιστία, έτσι ώστε να τυγχάνει της εμπιστοσύνης των επενδυτών. Και πολύ φοβούμαι ότι με τη στάση που επιδεικνύετε, τείνετε να την απoλέσετε.

  • Αλλά μάλλον καρφάκι δεν σας καίγεται για τα επιεικώς χαμηλά επίπεδα που διαπραγματεύεται η μετοχή συγκριτικά πάντα με την αξία που αντικειμενικά έχει, όταν μάλιστα έχουν γίνει τόσα πάρτι στο ταμπλό.

Στο χέρι σας είναι ακόμα και τώρα να μας διαψεύσετε, κάτι που –πιστέψτε μας- θα μας χαροποιήσει, αφού τόσο κατά το παρελθόν, όσο και στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία έχουμε εκφραστεί –μέχρι παρεξηγήσεως μάλιστα- ιδιαίτερα θετικά για την εταιρεία, την μετοχή, την αξία και τις προοπτικές της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο