Μια διαφορετική τεχνική προσέγγιση για την μετοχή της Τέρνα Ενεργειακή

Στη  διαγραμματική ανά 8 ώρες ανάλυση της μετοχής της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής φαίνεται καθαρά ότι “κάτι” ετοιμάζεται με τη συσσώρευση που δημιουργείται  πάνω από την πρώην αντίσταση των 17,70 ευρώ. Μια πλάγια κίνηση εντόπισης ανυπόμονων κινούμενων πωλήσεων και μαζέματος σε τιμές που έχουν ως κύριο άξονα τα 18 ευρώ.

  • Το διαγραμματικό trigger έντονης ανοδικής εκτόνωσης εντοπίζεται στο σημείο των 18,40 ευρώ. Ημερήσιο κλείσιμο με πραγματοποίηση ισχυρού όγκου συναλλαγών πάνω από εκεί θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για μια ανοδική κίνηση που αναμένεται να απλωθεί ως την περιοχή των 19,70 με 20,50 ευρώ.

ΤΕΡΝΑ

Στο δεύτερο διάγραμμα όπου εμφανίζονται στο 8ωρο chart οι συνεδριάσεις της μετοχής από τις 27 Φεβρουαρίου έως χθες εντοπίζουμε το δείκτη των όγκων Time Price Opportunities (TPO), όπου αναλύει τη δραστηριότητα της αγοράς ανά επίπεδο τιμών καθώς αυτή εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου, να οπτικοποιεί τις κινήσεις των αγοραστών σχηματίζοντας έναν ισχυρό βατήρα κίνησης. Ο στόχος τους όπως δείχνει μέχρι τώρα και η γενική εικόνα της μετοχής είναι η διαφυγή σε υψηλότερα επίπεδα τιμών.

ΤΕΡΝΑ

* Ο Απόστολος Μάνθος είναι υπεύθυνος τεχνικής ανάλυσης & επενδυτικής στρατηγικής

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο