Μινέρβα: Δεν υπάρχει επιχειρηματικό γεγονός το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά την τιμή της μετοχής

Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, η εισηγμένη αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάποιο επιχειρηματικό γεγονός το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη της τιμής της μετοχής της εταιρείας.

Η εταιρεία είχε ενημερώσει στις Οικονομικές Καταστάσεις του Εξαμήνου του 2023 ότι τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου είχαν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις, είχαν συμφωνηθεί και εγκριθεί από τις συνεργαζόμενες τράπεζες οι όροι τμηματικής παράτασης της τελευταίας δόσης του Κοινοπρακτικού Ομολογιακού Δανείου (10.500 χιλ. ευρώ) κατά δέκα έτη.

Η παραπάνω έγκριση είχε σταλεί γραπτώς στην Εταιρεία από τον εκπρόσωπο των ομολογιούχων του Κοινοπρακτικού Ομολογιακού Δανείου.

Για την ολοκλήρωση των διαδικασιών αναμένεται η αποστολή των τελικών συμβατικών εγγράφων από τις συνεργαζόμενες τράπεζες και η υπογραφή τους από τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Οι συνεργαζόμενες τράπεζες έχουν ενημερώσει την Εταιρεία ότι εκτιμούν ότι εντός του πρώτου τριμήνου του 2024 θα έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη και υπογραφή των τελικών συμβατικών εγγράφων.

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών η Εταιρεία θα προβεί στις ανάλογες ανακοινώσεις.

Τέλος, η εισηγμένη επισημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιο επιχειρηματικό γεγονός το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη της τιμής της μετοχής της Εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο