Ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ απέχει των εκλογών, απλά το ποσοστό αποχής που δίνεται απέχει από την αλήθεια!

   

  Του Παύλου Α. Στράνα

  Το ποιος έχει συμφέρον να μην φαίνονται αυτά τα στοιχεία, δεν γνωρίζω. Aυτό που όμως πρέπει να κάνει η επόμενη κυβέρνηση, θα είναι να καθαρίσει τους εκλογικούς καταλόγους, για να μη γελάμε με το παράδοξο οι εγγεγραμμένοι εκλογείς να είναι δυο εκατομμύρια πιο πολλοί από τους πραγματικούς εκλογείς.

  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ- ΑΠΟΧΗ 40%, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 100% !!!

  Οι Τούρκοι ψηφίζουν με συμμετοχή 90% ενώ εμείς οι Έλληνες είμαστε αδιάφοροι, και έχουμε αποχή στις εκλογές 40%. Το έχετε ακούσει πολλάκις μη μου πείτε όχι, μέχρι και η πολιτική των κομμάτων αλλά και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων διαμορφώνονται με βάση αυτό το στοιχείο.

  • Όμως αγαπητοί αναγνώστες, από την πολυκατοικία μου πήγαν όλοι να ψηφίσουν, από την δίπλα πολυκατοικία το ίδιο, που διάολο κρύβεται αυτό το 40% της αποχής;
   Δεν κρύβεται πουθενά γιατί απλά δεν υπάρχει αποχή!

  Το γιατί κανένας δεν δημοσιοποιεί την αλήθεια, και ποιους βολεύει να ακούγεται ότι ο Έλληνας είναι αδιάφορος για τα πολιτικά, δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι σχεδόν όλοι οι Έλληνες που είχαν δικαίωμα ψήφου, πήγαν και ψήφισαν, και ιδού οι αποδείξεις.

  • Στα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών φαίνεται ότι οι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους είναι 9.946.082, από τους οποίους ψήφισαν 6.061.098.
   Ο αριθμός των εγγεγραμμένων φαίνεται ότι είναι περίπου όσο ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2021!

  Όπα!!! Τι έγινε η Ελλάδα έχει μόνο ενήλικες, παιδιά δεν υπάρχουν; Για να δούμε όμως τι λέει η στατιστική υπηρεσία, με βάση τα στοιχεία της απογραφής του 2021, στο ΦΕΚ6951/22.Επίσημα πράγματα δηλαδή.

  • ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 9.716.889.
   Όπα νούμερο δύο!
   Δηλαδή ο νόμιμος πληθυσμός, έξω οι μετανάστες, είναι ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ από τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους;;;
   ΣΩΣΤΑ!

  Οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους επί των οποίων υπολογίζεται το ποσοστό αποχής είναι πιο πολλοί από τους νόμιμους κατοίκους της Ελλάδας, σαν να λέμε, …ψηφίζουν και τα δέντρα!!!

  • Εντάξει το βρήκατε, στους καταλόγους δεν έχουν διαγραφεί οι πεθαμένοι, οπότε δικαιολογείται η διαφορά.  Αμ δε, που το βρήκατε!

  Η ίδια η Στατιστική Υπηρεσία υπολογίζει την ηλικιακή κατηγορία 0 – 16 ετών στο 20% του πληθυσμού, οπότε ο νόμιμος πληθυσμός της Ελλάδας από 16 έως 100 ετών είναι 7.773.511 άτομα!!!

  • Πιο απλά. Με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι Έλληνες που βρίσκονταν στην Ελλάδα το 2021, και είχαν δικαίωμα ψήφου ήταν 7.773.511, την ώρα που οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους είναι 9.716.889.

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι εκλογικοί κατάλογοι, αλλά και τα αποτελέσματα των εκλογών όσο αφορά την αποχή, σας λένε ψέματα. Στην Ελλάδα, οι ψηφοφόροι που είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές ήταν 7.773.511, και όχι 9.716.889 που λένε οι εκλογικοί κατάλογοι.
  Από αυτούς ψήφισαν 6.061.098 εκλογείς, δηλαδή το 77,9% του εκλογικού σώματος!

  • Αποχή, ΜΟΝΟ 22,1%, και μέσα σ αυτούς είναι και οι πεθαμένοι από το 2021 μέχρι σήμερα! Ουσιαστικά, αν υπολογίσουμε και τους ετεροδημότες που δεν πήγαν στα χωριά τους, τους πεθαμένους, και τους ανήμπορους, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι,
   η συμμετοχή όσων Ελλήνων μπορούσαν πρακτικά να ψηφίσουν ήταν 100%!

  Το ποιος έχει συμφέρον να μην φαίνονται αυτά τα στοιχεία, δεν γνωρίζω. Aυτό που όμως πρέπει να κάνει η επόμενη κυβέρνηση, θα είναι να καθαρίσει τους εκλογικούς καταλόγους, για να μη γελάμε με το παράδοξο οι εγγεγραμμένοι εκλογείς να είναι δυο εκατομμύρια πιο πολλοί από τους πραγματικούς εκλογείς.

  • Ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ απέχει των εκλογών, απλά το ποσοστό αποχής που δίνεται απέχει από την αλήθεια!

   

  Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
  Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο