(Ο Λογικός) 26 Ιουνίου 2024 – Χ.Α: Η εταιρεία πετάει …- Δεν βλέπετε, που τρώνε με χρυσά κουτάλια- Η ασταμάτητη…

 • Αθάνατο ελληνικό χρηματιστήριο!
ΠΕΙΡΑΙΩΣ Νέο guidance για τις οικονομικές επιδόσεις και τους στόχους….! Το τυρί το είδες, την φάκα όχι ; Δεν βλέπω καμία αντίδραση για το placement παρωδία που στοίχισε σοβαρά λεφτά σε όσους συμμετείχαν.
 • ALPHA BANK Καλά, εδώ δεν είδανε και καμιά σοβαρή τιμή οι μέτοχοι ποτέ.
ΕΧΑΕ Δεν ντρέπονται λίγο; Να μου πεις τι περιμένεις; Δεν βλέπετε που τρώνε με χρυσά κουτάλια; Αντικαταστήστε τα bonus με μετοχές και διακράτηση αυτών. Να δείτε πως θα αλλάξει η εικόνα της μετοχής.
 • TITC Η αποκοπή μερίσματος δίνει ευκαιρία εισόδου….η εταιρεία πετάει ….. Η είσοδος της αμερικάνικης θυγατρικής θα αναδείξει την μεγάλη της αξία.
CENERGY Τους πήραν και τα σώβρακα, άλλοι την έβλεπαν ακριβή, άλλοι νόμιζαν ότι με placement θα πέσει. Τα νούμερα που κάθε τρίμηνο εδώ και χρόνια ανεβαίνουν συνεχώς δεν τα είδε κανείς, ούτε τις ανάγκες κατασκευής δικτύων. Ακόμα και σε καλό διψήφιο νούμερο φθηνή θα είναι…..9,72€ και στην τσέπη το μέρισμα των 0,08€ σήμερα.
 • ΕΥΔΑΠ Δεν παίζει καλά είναι εκτός κλίματος εδώ και χρόνια…. αλλά η κλιματική αλλαγή και η ερημοποίηση θα την ανεβάσουν κάποια στιγμή ψηλά σε ανύποπτο χρόνο.
OPTIMA Η ασταμάτητη …… 13€ και στην τσέπη το μέρισμα των 0,44€ σήμερα.
ACAG Έβαλαν όποιον και όποιον φουκαρά και μαύρα χάλια.
 • -3,5% κάτω από την τιμή του placement. Ας το αφήνατε βρε άχρηστοι 6,60€ χωρίς να φτιάξετε το free float.
 • Τώρα κλαίμε όλοι παρέα, παλιοί και νέοι μέτοχοι.
 • Κερδισμένοι, ποιοί άλλοι βέβαια; Οι βασικοί μέτοχοι! Αθάνατο ελληνικό χρηματιστήριο.
 • Το 6μηνο lock up για τους βασικούς μετόχους τους μάρανε. Ντροπή ντροπή.

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Αδικήθηκε σήμερα. Μετά την ολοκλήρωση του deal της ΤΕΝΕΡΓ, εδώ είναι το στοίχημα τώρα.

 • ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ… ΓΕΚΤΕΡΝΑ Και με placement σε πολύ χαμηλότερη τιμή!  Όταν στα placements μπαίνουν ξένοι και σοβαροί επενδυτές οι μετοχές παίρνουν αξία! ΕΠΙΣΗΣ να μην ξεχνάμε ότι διαπραγματεύεται σε ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΥΨΗΛΑ…. Στις 7.000 μονάδες ο ΓΔ για την κυρία.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ
placement
 • Ο Λογικός σας
ΥΓ: ΓΡΑΦΑΜΕ πριν ακριβώς ένα χρόνο, στις 26 Ιουνίου 2023 δηλαδή… ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: Καλορίζικος και με την ευχή να σκύψει πάνω από τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό χρηματιστήριο για δεκαετίες.
 • Οι οιωνοί είναι υπέρ του, μπορεί να αφήσει εποχή στην ιστορία του Χ.Α. Αρκεί να ασχοληθεί λίγο, αρκεί και λιγάκι… Πέντε ουσιαστικές κινήσεις είναι όλες κι όλες… Ουδείς από τους προηγούμενους έχει να επιδείξει κάτι τι το πραγματικά ουσιαστικό. Μπαλώματα σπλά και μπαλωματάκια…

ΥΓ1: Ποτέ δεν είναι αργά, αρκεί να γίνει η πρώτη… Τι λέτε, θα την κάνει;;;

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο