Ο μεθοδικός σερίφης ⭐️⭐️⭐️: Το καλύτερο σενάριο επιβεβαιώνεται- Τι σημαίνει κερδοσκοπία;- Τι σημαίνει επένδυση; Φανταστείτε τι θα δούμε…

  • Το καλύτερο σενάριο για τα ΜΕΖΖ επιβεβαιώνεται!
Τα αποτελέσματα της ΚΑΙΡΟ αναδεικνύουν το κρυμμένο θησαυρό που έχουν όλες οι μετοχές του ιδίου κλάδου. Η άποψη δεν αλλάζει, παραμένω θετικός είτε στο χαρτοφυλάκιο σας, έχετε ένα η και περισσότερα.
  • Ξέχωρα όμως από τα ΜΕΖΖ, η διασπορά χαρτοφυλακίου και σε άλλες μετοχές του ελληνικού χρηματιστηρίου είναι η πιο σωστή επιλογή όμως στο φινάλε η τελική απόφαση είναι δική σας.

ΚΑΙΡΟ

Διαβάζω διάφορα άρθρα και θα ήθελα να αναφερθώ σε προτάσεις που χρησιμοποιούνται όπως η λέξη κερδοσκοπία και επένδυση.
  • Τι σημαίνει κερδοσκοπία;
Ομολογουμένως μπήκα στη διαδικασία να ψάξω και σε γενική ομολογία το συμπέρασμα είναι ότι κερδοσκοπία χαρακτηρίζεις κάποια κίνηση επίτευξης κέρδους από προβλεφθείσες μεταβολές των τιμών είτε νόμιμες είτε παράνομες.
  • Η κερδοσκοπία έχει και άλλες συνώνυμες λέξεις που την χαρακτηρίζουν, όπως η λέξη σπέκουλα.
Επένδυση σημαίνει η δέσμευση κεφαλαίων για κάποιο χρονικό διάστημα με την προσδοκία να μας αποφέρουν πολλαπλάσια κεφάλαια από αυτά που τοποθετούνται.
  • Αυτές οι δύο λέξεις μπορεί κάποιος να τις δέσει η να ξεχωρίσει μεταξύ τους όπως τον βολεύει, όμως στο τέλος επικρατεί το σωστό και λογικό.
Τα ΜΕΖΖ έχουν μέσα τους ανυπολόγιστες αξίες που σε μερίδα ανθρώπων φαίνονται κερδοσκοπία και όχι επένδυση. Φυσικά οι αριθμοί άλλα λένε και τους διαψεύδουν.
  • Μήπως έχουν παρασυρθεί από τα σεντ που διαπραγματεύονται και περιμένουν να πάνε στο ευρώ για να αλλάξουν γνώμη; Τα σεντ σημαίνουν κερδοσκοπία;
Εμείς δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν, όμως τα σπλάχνα των ΜΕΖΖ εκτός από καταναλωτικά η κάρτες και διάφορα άλλα διακοποδάνεια μέσα τους έχουν και πάρα πολλά ΑΚΊΝΗΤΑ.
  • Μόνο επένδυση μπορείς να χαρακτηρίσεις μετοχή που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό χαρτοφυλακίου σε ακίνητη περιουσία.
Όπως στις ΑΕΕΑΠ και στις development ισχύει η εύλογη αξία με τον ίδιο τρόπο γίνεται και στα ΜΕΖΖ. Μια πρώτη γεύση πήραμε με τα αποτελέσματα του ΚΑΙΡΟΜΕΖΖ (είναι το παλαιότερο).
  • Φανταστείτε τι θα δούμε (το αμέσως επόμενο) όταν αναπροσαρμόσουν την εύλογη αξία των ομολογιών στην ΦΒΜΕΖΖ που το 83% εξασφαλίσεων είναι σε ακίνητα.
Στο ΦΒΜΕΖΖ, οι κατέχοντες τον προσεχή Νοέμβριο θα εισπράξουν τρίτη επιστροφή κεφαλαίου και Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει η διαδικασία αναπροσαρμογής.
 
Είς το επανιδείν
 
ΚΑΙΡΟ
(Ο μεθοδικός σερίφης ⭐️⭐️⭐️)
  • Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

*******

Τι έγραφε ο σερίφης προ 2 μόλις εβδομάδων!

14.4.2024: Τα ΜΕΖΖ είναι έπος!  Δεν είναι περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, ούτε μυθικό σύμπαν (Ο μεθοδικός σερίφης ⭐️⭐️⭐️)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο