Ο S&P 500 πρόκειται να κλείσει με το 30ο ρεκόρ του φέτος- The Most trending Shares @10:25μμ

χρηματιστήριο

Ο S&P 500 πρόκειται να κλείσει με το 30ο ρεκόρ του φέτος, αν και πολλοί αναλυτές παρέμειναν ανήσυχοι για το στενό εύρος της αγοράς. Ορισμένοι στρατηγικοί αναλυτές της Wall Street έσπευσαν να αυξήσουν τους στόχους τους, ακόμη και όταν πολλά hedge funds γίνονται όλο και πιο επιφυλακτικά. Τα κρατικά ομόλογα περιόρισαν το ράλι τους τον Ιούνιο εν μέσω μιας αναταραχής πωλήσεων εταιρικού χρέους. Η Home Depot Inc. πωλεί ομόλογα αξίας 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην αγορά υψηλής ποιότητας.

Η αισιοδοξία για μια ανθεκτική οικονομία, η βελτίωση των εταιρικών κερδών και η πιθανή έναρξη μειώσεων των επιτοκίων έχουν ωθήσει τις μετοχές σε άνοδο περίπου 15% φέτος, με την υποχώρηση του πληθωρισμού και τη θέρμη τεχνητής νοημοσύνης να ωθούν επίσης τις μετοχές υψηλότερα.

«Πιστεύουμε ότι ο S&P 500 μπορεί να φτάσει τις 6. 000 μονάδες μέχρι το τέλος του έτους, καθώς ο συνδυασμός καλύτερων κερδών και μίας ή δύο μειώσεων επιτοκίων είναι σαν μια turbo ώθηση για τις τιμές των μετοχών», δήλωσε ο James Demmert της Main Street Research.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο