Όλα τα int και id ειναι hot, ενώ η ΚΛΜ έρχεται να συμπληρώσει την ομάδα… (Ο μεθοδικός σερίφης ⭐️⭐️⭐️)

Οι Εταιρείες Intralot, Intracom, Intrakat, Ideal βρίσκονται στα καλύτερα τους. Θα λέγαμε ότι με κάποιο τρόπο θα μπορούσε να συνδέονται μεταξύ τους, ενώ κάποιοι άλλοι θα έλεγαν ότι δεν έχουν καμία σχέση οπότε ούτε κοινά σημεία.

  • Intralot και Intrakat ως γνωστό εισήλθαν στο δείκτη Small Cap του MSCI της Morgan Stanley.

Intralot

Για την Intralot αν και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν θα ήθελα να επισημάνω ότι η εταιρεία δεν θα μας αφήσει σε ησυχία εκπλήσσοντας μόνο θετικά. Αυτές τις ημέρες τρέχουν το ομολογιακό και απ ότι μαθαίνουμε έχει ήδη καλυφθεί πριν καλά ξεκινήσει.

  • Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν μήνες με βομβαρδισμό ειδήσεων και όποιος αντέξει. Μοναδικό ερώτημα είναι ότι σε ενδεχόμενο ενδιαφέροντος απο επιχειρηματία ποιός παλιός μέτοχος θα είχε την ευγενή διάθεση να προσφέρει μέρος των μετοχών του; Τιμή στόχο 2.50€

Στην Intrakat υπήρξαν ξένα funds που αγόρασαν 18.7 εκ. μετοχές. Ισχυρό ανεκτέλεστο με μεγάλη αύξηση κύκλου εργασιών και πολλά κέρδη. Εκτός τών άλλων το Real estate και η ενέργεια συγκαταλέγονται στο πρόγραμμα ανάπτυξης ενώ οι μελλοντικές προοπτικές της εταιρείας προδιαγράφονται ευοίωνες διότι η κεφαλαιακή διάρθρωση την κάνει ισχυρή σε διεκδίκηση νέων έργων. Τιμή στόχος 7,00 ευρώ.

**

Η μηχανή παραγωγής χρήματος που ονομάζεται Ideal δουλεύει με υψηλές ταχύτητες. Πριν δύο χρόνια κανένας δεν πίστευε ότι το όνομα Ideal θα έδειχνε τη σπουδαία πορεία της. Δεν είχαν καταλάβει οτι το τιμόνι της εταιρείας είχε πάει σε χέρια καπετάνου που γνωρίζει άριστα την αγορά. Πολύ καλά τα εταιρικά αποτελέσματα ενώ αρκετά ικανοποιητική η διάχυση κινδύνου.

  • Η Ideal συνεχώς αναζητά νέες ευκαιρίες εξαγοράς πλειοψηφικών ποσοστών πού έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό με υγιή θεμελιώδη και ισχυρή διοίκηση. Αυτό το τελευταίο κρατήστε το γιατί στο μέλλον να είναι βασικό θέμα συζήτησης. Τιμή στόχος 8€

Η Intracom του Σωκράτη με τα πολλά μετρητά διαθέσιμα έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Οι επενδύσεις που δραστηριοποιείται σε διάφορες εταιρείες εκτός ότι είναι αποδοτικές δεν θα εκλείψουν οι συμμαχίες προσφέροντας μέρος ποσοστών που είναι στη κατοχή της. Η μετοχή έχει πολλά να δώσει ενώ όπως εχω ξανά πει, μαζί με τον αρχηγό υπάρχουν τέσσερις συν δυο σωματοφύλακες συνολικά έξι που η αξία τους είναι τεράστια.

Οι δύο απ’ τους τέσσερις σχετίζονται με την Intralot και βρίσκονται ο ένας Αμερική και άλλος Αυστραλία. Η εταιρεία όσον αφορά τα εταιρικά αποτελέσματα θα είναι συνεχώς αυξημένα. Τιμή στόχος 6.50€

**

Φτάνοντας στο τέλος θα ήθελα να επισημάνουμε ξανά την ΚΛΜ που εκτός από την αλλαγή ονόματος σε Intracom properties σύντομα θα συγκαταλέγεται στις ΑΕΕΑΠ.

Τα μεγάλα μερίσματα θεωρήστε τα δεδομένα. Λίγοι πίστεψαν στη δυναμική της ενώ από όλες του κλάδου παραμένει η ποιο σοβαρή σεβόμενη τον μέτοχο. Μέλημα της διοίκησης να υπάρχει ισορροπία στη διασπορά κινδύνου των ακινήτων που επενδύονται και πιστεύω ότι η συσσώρευση σε αυτά τα επίπεδα τιμών προδικάζει νέα ανοδική κίνηση της μετοχής.

  • Χρήσιμο να τονίσουμε επίσης, ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε τις επενδυτικές επιλογές που αναφέρουμε. Να φιλτράρετε ξεχωριστά κάθε επιλογή γιατί η τελική απόφαση αφορά αποκλειστικά εσάς.

Είς τό επανιδείν

Intralot

Ο πιστός σας σερίφης ⭐️⭐️⭐️

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ο φίλος μας ο ΟΑΚ
  • Να μην ξεχνάτε… Διατηρούμε θέσεις σε όλα τα παραπάνω χαρτιά, δεν είμαστε αντικειμενικοί, δεν κάνουμε προτροπές, συμβουλές δεν δίνουμε, καλύτερα ακούστε τους πανεπιστήμονες για την διαχείριση των χρημάτων σας.

***

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

***

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο