Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Βαθμωτών Πεδίων & Αντεστραμμένου Χρόνου.

Όπλα Η/Μ Αντεστραμμένου Χρόνου

Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Βαθμωτών Πεδίων & Αντεστραμμένου Χρόνου. *Όταν κοιτάζεις την Άβυσσο σε κοιτάζει και αυτή *Όπλα Κβαντικού Δυναμικού *Η καμπύλη του Bell (κώδωνας) *Βαθμωτά Ηλεκτρομαγνητικά  Όπλα *Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Αντεστραμμένου Χρόνου

*Hiroshima  η Απόλυτη Παράνοια των Οργανικών Πυλών * Η Αιχμή Του Δόρατος *Οφέλη της Βαθμωτής Ενέργειας

Το να παίζεις με το ενεργό κενό [ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΡΓΟΝΟΕΝΕΡΓΕΙΑ] είναι σαν να πατάς με το ένα πόδι στην Πρωταρχική Θάλασσα Ενέργειας και με το άλλο στην Κοσμική Άβυσσο. Όταν κοιτάζεις την Άβυσσο σε κοιτάζει κι αυτή.

«Υπήρχαν σ’ εκείνα τα ταξίδια ανυπολόγιστοι τοπικοί κίνδυνοι – καθώς κι εκείνη η συγκλονιστική έσχατη απειλή που σκούζει άναρθρα και ακατανόμαστα έξω από το σύμπαν της τάξης, εκεί όπου κανένα όνειρο δεν μπορεί να φτάσει ποτέ – εκείνη η άμορφη πληγή του εσώτατου χάους που βλαστημά και αφρίζει στο κέντρο του απείρου – ο απέραντος δαιμονικός ηγεμόνας Azathoth, που τ’ όνομά του κανένα στόμα δεν τολμά ν’ αρθρώσει μεγαλόφωνα και ο οποίος ροκανίζει πεινασμένα στο κέντρο του απείρου σε κάποιες ασύλληπτες κι αφώτιστες αίθουσες πέρα από το χρόνο μέσα σ’ έναν πνιχτό, φρενήρη ρυθμό από βδελυρά τύμπανα και το αχνό, μονότονο κλαψούρισμα από καταραμένους αυλούς – και στη συνοδεία αυτών των αποκρουστικών μπουμπουνητών και συριγμών χορεύουν αργά, αδέξια και αλλόκοτα οι γιγάντιοι Έσχατοι Θεοί, τυφλοί, βουβοί ζοφεροί και άμυαλοι. Οι άλλοι θεοί, η ψυχή και ο αγγελιοφόρος των οποίων είναι το έρπον χάος, ο Nyarlathotep»  H.P. Lovecraft, «The Dream Quest of Unknown Kadath»

Ο Nyarlathotep είναι η «Φωνή των Μεγάλων Παλαιών» ο αγγελιαφόρος στις δοσοληψίες τους με τους ανθρώπους. Κατοικεί στην παγωμένη πόλη της Kadath, δυναστεύοντας τους μάταιους θεούς της ανθρωπότητας, μαζί με τον τυφλό Σουλτάνο Azathoth και τους χορευτές Θεούς. Αντίθετα από τους περισσότερους Μεγάλους Παλαιούς, που υιοθετούν τερατώδεις μορφές, ο Nyarlathotep επιλέγει να εμφανίζεται ως άνθρωπος, και να περπατά ανάμεσα στους θνητούς. Οι ακτίνες των άστρων, που διαλύουν την ύλη των υπολοίπων Παλαιών δεν τον επηρεάζουν. Εμφανίζεται συχνά σαν ένας μαύρος άνθρωπος, όχι όμως με αφρικανικά χαρακτηριστικά, ψιλός και ισχνός, αλλά με δύναμη να ακτινοβολεί από μέσα του. Συχνά όμως παρουσιάζεται και σαν απρόσωπος, με σκοτάδι να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του. Οι άνθρωποι τον αποκαλούν το «Έρπον Χάος» γιατί τρόμος και χάος συνοδεύουν το πέρασμά του.

Η όλη εικόνα, που παραστατικά δίνει ο Λάβκραφτ, στοχεύει κατευθείαν, σα μαύρη δίνη, σα μαύρη χλαπάτσα τις συνεκτικές ιδιότητες που εναρμόζουν τον άνθρωπο, την ψυχή και το είναι του. Φτάνει σ’ ένα επίπεδο πέρα από οποιαδήποτε μορφή οργάνωσης και αιτιοκρατίας. Εκεί όπου η γεωμετρία του χώρου και του μυαλού παρασύρεται και συστρέφεται σε αφύσικες γωνίες και καμπύλες. Σαν μια δομή που λιώνει, διαστρεβλώνοντας το γύρω διάστημα και ρουφιέται μέσα απ’ μια πύλη σε τόπους πέρα απ’ τον κόσμο, στο αρχέγονο και το άμορφο. Περιγράφει μια κατάσταση απρόσιτη και μακρινή που δεν παρεμβαίνει άμεσα στον ανθρώπινο κόσμο. Τον απειλεί όμως πίσω απ’ το παραπέτασμα της τρέλας και της καθέλιξης της ίδιας της δημιουργίας στην πρωτοζωϊκή ύλη.

Η κλασσική μέθοδος επιρροής, μετάδοσης και κατεύθυνσης της πληροφορίας μέσα στις συνειδήσεις των ηλίθιων πιστών είναι η τεχνική των ονείρων. Στο όνειρο, η επίγνωση του καθενός μπορεί να σταλεί σαν κύμα και να ταξιδεύσει μέσα στις διαστάσεις – στον χώρο και τον χρόνο- ανασύροντας και τα ανάλογα δεδομένα στο πέρασμά του αρκεί και ο ίδιος να είναι κάπως εξοικειωμένος σ’ αυτό το στροβίλισμα της ενέργειάς του. Ανάλογα και από άλλες σφαίρες, μπορεί να δημιουργηθεί μια δινοτροπική εστία και ένα κύμα ή μια παραφυάδα από κάποιο σκοτεινό φορέα να εισχωρήσει μέσα απ’ τις ρωγμές, κατευθείαν στα κέντρα αντίληψης και στο νευρικό σύστημα του ονειρευτή. Σαν ένας διανοητικός ιός που αναδύεται απ’ τα βάθη για να κατσικωθεί στην δική μας πραγματικότητα.

«Είχε πει ότι η γεωμετρία του ονειρικού κόσμου ήταν αφύσικη, μη ευκλείδεια, που υπαινισσόταν με αποκρουστικό τρόπο την ύπαρξη χώρων και διαστάσεων πέρα από τις δικές μας» The Call of Cthulhu

ΠΟΛΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΠΟΛΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΣΜΟ.
ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Όπλα

Όπλα

Όπλα Κβαντικού Δυναμικού

Αν νομίζετε ότι ξέρετε την φρίκη που μπορούν να εξαπολύσουν τα μοντέρνα όπλα είστε ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ. Γιατί προφανώς δεν αντιλαμβάνεστε την βλακεία και την παράνοια των Οργανικών Πυλών. Οι οποίες παίζουν με πράγματα που δεν αντιλαμβάνονται -νομίζοντας πως τα αντιλαμβάνονται- καθαρά μηχανιστικά. Το να παίζεις με το ενεργό κενό (Energy From The Vacuum) είναι σαν να πατάς με το ένα πόδι στην Πρωταρχική Θάλασσα Ενέργειας και με το άλλο στην Κοσμική Άβυσσο. Έτσι ετοιμάζονται να στείλουν ολόκληρο τον πλανήτη στην «πνευματική διάσταση».

Τα όπλα Κβαντικού Δυναμικού (Quantum Potential) τα κατέχουν σήμερα μόνο τρία έθνη: Η Ρωσία (στα χέρια της KGB που τώρα είναι γνωστή με το νέο της όνομα), η Βραζιλία κι ένα «μικρό φιλικό έθνος» Το μικρό «φιλικό» έθνος είναι η Βόρεια Κορέα.  Η Κόκκινη Κίνα μπορεί να εργάζεται πάνω σε αυτά, αλλά βρίσκεται μόνο στην αρχή.

Από την άλλη πλευρά είμαστε η μοναδική φυλή στον τομέα 9 του Γαλαξία μας χωρίς μαζική πρόσβαση στην Ελεύθερη Ενέργεια από το Ενεργό Κενό.  Ασχοληθείτε επιτέλους με κάτι πραγματικά χρήσιμο εκτός από μαγκιές, διαδηλώσεις, ποδόσφαιρο, πολιτική, τις αρπαχτές, τα τούρκικα σκουπίδια κι όλες αυτές τις ανοησίες, μυαλό χρειάζεται, Ελληνικό κι ελάχιστα μέσα -μα τι λέω τώρα! Το περιοδικό strange και το terrapapers.com φαντάζουν φωτεινές νησίδες ελπίδας μέσα σε ωκεανούς ηλιθιότητας και παραπληροφόρησης, νοητικού θορύβου κι αχρηστοσύνης. Ας είναι !

Τα πρώτα όπλα ήταν στην πραγματικότητα Συμβολόμετρα Διαμηκών Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων, τα οποία αρχικά είχαν ονομάσει «Βαθμωτά» Ηλεκτρομαγνητικά Όπλα. Αρκετά έθνη τα έχουν και η Γαλλική κυβέρνηση είναι σχεδόν βέβαιο ότι ανέπτυξε αυτά τα όπλα μετά την διάλυση του προγράμματος του γιατρού Priore.

Σημαντική Σημείωση για τον Antoine Priore: Η ομάδα του Priore θεράπευσε θανατηφόρους καρκίνους, την τρυπανοσωμίαση και άλλες φρικτές αρρώστιες στα ζώα του εργαστηρίου στην Γαλλία, στις δεκαετίες 1960 και 1970, κάτω από πολύ αυστηρά πρωτόκολλα και διακεκριμένους επιστήμονες. Το έργο του Priore χρηματοδοτούνταν από την Γαλλική κυβέρνηση με πολλά εκατομμύρια δολάρια. Οι μηχανές του Priore απέδειξαν με συγκεκριμένο τρόπο ότι θεράπευαν 100% κάθε είδος θανατηφόρου καρκίνου και λευχαιμίες, σε χιλιάδες αυστηρά ελεγχόμενα τεστ εργαστηρίου με ζώα. Αυτά τα αποτελέσματα παρουσιάσθηκαν σε γιατρούς από το 1960. Ο Bearden έχει δηλώσει ότι τα διαμήκη ηλεκτρομαγνητικά κύματα θεραπεύουν διότι πάντοτε έρχονται σε ζεύγη «phase conjugate pairs» και ένα από τα ζεύγη είναι αντεστραμμένο χρονικά.  Αυτό επιτρέπει την επέμβαση στα κύματα ώστε να «τρομπάρουν» τα κύτταρα στο σώμα (με κύματα από το χρονικό συνεχές) και να γυρίζουν τα κύτταρα χρονικά πίσω σε μια πρότερη υγιή κατάσταση !!!

Κάποιοι φυσικοί πρέπει να συνειδητοποίησαν ότι το πλάσμα -όπως αυτό που χρησιμοποιούνταν στην λυχνία του Priore- μπορούσε να μεταδιεγείρει τα Εγκάρσια Ηλεκτρομαγνητικά κύματα (τα μόνα που χρησιμοποιούμε στον ηλεκτρικό «πολιτισμό» μας) σε Διαμήκη. Έτσι ξεκίνησαν από αυτό και λογικά πρέπει να έχουν φτάσει στην LW συμβολομετρία.

Η KGB δεν είχε αναπτύξει τα Κβαντικά Όπλα της μέχρι τις αρχές του 1990. Αν και ένα πρωτότυπο εργαστήριο που στήθηκε βιαστικά είναι σίγουρο ότι δοκιμάστηκε στην αεροπορική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον της Λιβύης το 1986. Έτσι τα άλλα έθνη, εκτός από αυτά τα τρία που ήδη αναφέρθηκαν, έχουν Συμβολόμετρα Διαμηκών Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων. Τα όπλα QP χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τους Ρώσους. Πάντως η πλήρη έκταση των δυνατοτήτων τους ακόμη ερευνάται.

Το Σύνδρομο Του Κόλπου προκλήθηκε από ένα τέτοιο όπλο. Έτσι κάποιος θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί τα στρατεύματα των ΗΠΑ, του Καναδά και της Αγγλίας αρρώστησαν, ενώ τα Γαλλικά όχι. Επίσης γιατί ο ντόπιος πληθυσμός δεν επηρεάστηκε. Κάποιος μπορεί να εξηγήσει το αλλόκοτο θέμα, του, πώς το σπέρμα μπορούσε να μεταφέρει την κατάσταση στην σύζυγο ενός βετεράνου του Πολέμου του Κόλπου. Πως ένα παιδί αποκτούσε το ίδιο Σύνδρομο μετά από λίγο, με το να βρίσκεται κοντά και με τις αγκαλιές και τα χάδια. Αυτοί οι μηχανισμοί δεν φαίνονται να ανήκουν στο ρεπερτόριο των ασθενειών τις ιατρικής των ΗΠΑ.

Προς το παρόν ένας από τους σκοπούς που τα όπλα QP χρησιμοποιούνται μόνο από την KGB, είναι για να «απλωθεί» στα ανοσοποιητικά συστήματα του πληθυσμού στην περιοχή στόχο (ένα έθνος). Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας ένα μίγμα «κοκτέιλ» από χωροχρονικά σετ καμπυλότητας («μηχανές») για αρκετά (ίσως μια ντουζίνα) διαφορετικά είδη ασθενειών, και να εισαγάγει αυτές τις μηχανές «αναδιπλωμένες εντός» του κβαντικού δυναμικού. Το κόλπο είναι να διατηρήσεις τα αποτελέσματα που προκαλούνται στα στοχευόμενα σώματα τόσο χαμηλά ώστε να βρίσκονται σε μια «σκιώδη» κατάσταση π.χ. σε μια εικονική κατάσταση κάτω από την παρατηρήσιμη κατάσταση, όπου τα φυσικά συμπτώματα θα εκδηλώνονταν.

Γι’ αυτό εμείς στο terrapapers  επιμένουμε τόσο πολύ στην στοχευμένη άσκηση, στην σωστή διατροφή και στα συμπληρώματα διατροφής, είναι απαραίτητα για να έχεις ένα ισχυρό ανοσοποιητικό! Στην πραγματικότητα είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ – ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.

Το ανοσοποιητικό σύστημα ελέγχεται από αυτό που ο Fritz Albert Popp («Photon Storage in Biological Systems» 1979) χαλαρά αναφέρει σαν ένα είδος «κεντρικού συστήματος κυτταρικού ελέγχου» στο σώμα, και αυτό το κεντρικό σύστημα είναι ηλεκτροδυναμικής φύσεως, το οποίο χρησιμοποιεί διαμήκη ηλεκτρομαγνητικά κείμενα. Το κυτταρικό σύστημα ελέγχου δεν αντιδρά στην παρουσία αυτών «των μηχανών αρρώστιας σε σκιώδη κατάσταση», εξαναγκάζοντας το ανοσοποιητικό σύστημα να «σκορπίσει» τους περιορισμένους του πόρους και προσαρμογές σε προετοιμασίες εκ των προτέρων για μια ντουζίνα ασθένειες !!!

Αυτό εξασθενεί τους πόρους του ανοσοποιητικού που αρκούν για μόνο μία ασθένεια, κι αν αρκούν, με την σημερινή κατάσταση των ανθρώπων που θέλουν μια σακούλα φάρμακα ο καθένας. Σημειώστε ότι τα λευκά αιμοσφαίρια κλπ. μπορούν ακόμη να είναι σε φυσιολογικές τιμές στο σύνολο, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό τους θα είναι διαθέσιμο για να πολεμήσει ένα καινούργιο παθογόνο που θα εισέλθει στο σώμα ξαφνικά.

Οταν εξαπολυθούν τα τρομοκρατικά χτυπήματα βιολογικού πολέμου, τα ανοσοποιητικά συστήματα καταλαμβάνονται εξ απροόπτου σε μια κατάσταση «διασκορπισμού», έτσι ώστε ακόμη πιο περιορισμένοι πόροι είναι διαθέσιμοι για να πολεμήσουν αυτήν την συγκεκριμένη αρρώστια. Έτσι οι απώλειες αυτής της επιθέσεως βιολογικού πολέμου αυξάνονται κατά περίπου πέντε φορές. Αυτό είναι τουλάχιστον μια τωρινή χρήση των Ρωσικών όπλων QP.

Η καμπύλη του Bell (κώδωνας)

Η «υπογραφή» αυτής της χρήσεως είναι πολύ ανεπαίσθητη. Ένας πληθυσμός σχηματίζει μια καμπύλη κατανομής σε σχήμα κώδωνος, που περιλαμβάνει τον βαθμό ανταποκρίσεως στις καταστάσεις αρρώστιας χαμηλού επιπέδου. Ρυθμίζοντας το επίπεδο της «σκιώδους καταστάσεως», λίγοι από τον πληθυσμό θα είναι ήδη αρκετά ασθενικοί ώστε η ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ κατάσταση αρρώστιας – προστιθέμενη σε αυτά που ήδη έχουν στην πρόδρομη «σκιώδη κατάσταση» τους, προστίθεται, και το σύνολο αυξάνει πάνω από το παρατηρούμενο κατώφλι, ώστε η αρρώστια να ξεσπά σε αυτά τα πρόσωπα. Έτσι σε ελάχιστα πρόσωπα θα ξεσπάσουν όλες οι αρρώστιες που χρησιμοποιούνται στα σήματα «εξαπλώσεως».

Εδώ είναι η υπογραφή: Το ξέσπασμα μιας νορμάλ ασθένειας είναι συνήθως διανυσματική. Εμφανίζεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος κι απλώνεται από εκεί. Πάντως, το ξέσπασμα μιας ασθένειας, σε αυτές τις λίγες «πάνω από το κατώφλι» περιπτώσεις αρρώστιας από την «διασπορά του ανοσοποιητικού συστήματος» ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΑΙ μέσα στον πληθυσμιακό στόχο. Με άλλα λόγια, είναι αυτές οι λίγες περιπτώσεις που ξεπηδούν αυθόρμητα εδώ και εκεί, ευρέως διάσπαρτες, κι όχι με ένα «διάσπαρτο» διανυσματικό μοτίβο όπως είναι το φυσιολογικό. Είχαμε τέτοιες «διάσπαρτες αναδυόμενες ασθένειες» κάποια χρόνια πριν, συμπεριλαμβανομένης και της «νόσου σήψεως της σάρκας» και αρκετές άλλες. Ξανά το κλειδί είναι η ΕΥΡΕΩΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ των περιπτώσεων.

Τα οπλικά συστήματα κβαντικού δυναμικού (που τα κατέχουν μόνο τρία έθνη) είναι τα υπέρτατα όπλα, διότι χρησιμοποιούν πολλαπλώς συνδεδεμένο χωροχρόνο, και ΔΕΝ διαδίδονται μέσω του χώρου όπως τα διαμήκη συμβολόμετρα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Το αποτέλεσμα του πολλαπλώς συνδεμένου χωροχρόνου που χρησιμοποιείται από ένα όπλο κβαντικού δυναμικού μπορεί να εξηγηθεί ως εξής:

Πάρτε ένα σημείο σε ένα αεροπλάνο.
Προσθέστε ακόμη ένα σημείο πάνω του.
Και δέκα χιλιάδες ακόμη.
Όλα «επικαλύπτονται» χωροταξικά.
Φαίνεται ότι μόνον ένα σημείο κάθεται εκεί.
Είναι χίλια και ταυτόχρονα είναι ένα.   

Ξεχάστε την λογική του Αριστοτέλη, δεν ισχύει σε πολλαπλώς συνδεδεμένο χωροχρόνο, όπου το Α και το μη-Α (στον συνηθισμένο τρισδιάστατο χώρο) είναι διαφορετικά και χωριστά, αλλά στον πολλαπλώς συνδεδεμένο χωροχρόνο είναι «ταυτόσημα» όσον αφορά τις φυσικές αλλαγές και τα αποτελέσματα. Τώρα υποθέστε ότι είχατε πρόσβαση σε ΕΝΑ από αυτά τα σημεία σε αυτόν τον επικαλυπτόμενο τεράστιο αριθμό, στον δικό σας ιδιόρρυθμο χώρο. Υποθέστε ότι προσθέτατε ένα megawatt (ένα εκατομμύριο βατ) σε αυτό το σημείο. Ταυτόχρονα ένα megawatt θα εμφανιζόταν σε καθένα από τα άλλα σημεία, από τα 10.000 και ένα, καθόσον όλα «μοιράζονται τον ίδιο χώρο». Το ένα megawatt ισχύος που παρέχεται μπορεί στην πραγματικότητα να κάνει την δουλειά 10.000 megawatt ισχύος.

Τώρα φανταστείτε ότι στον χώρο σας, αυτά τα σημεία βρίσκονται μακριά το ένα από το άλλο – αλλά είναι επίσης συνδεδεμένα με ένα κβαντικό δυναμικό – που σημαίνει ότι κατά ένα περίεργο (πολλαπλώς συνδεδεμένα) χώρο είναι όλα επικαλυπτόμενα. Θα μπορούσε να είναι όλα τα σώματα σε μια στοχοποιημένη χώρα (ή ακόμη μεγαλύτερη περιοχή). Τώρα έχετε ένα μεμονωμένο σώμα σε ένα εργαστήριο (ας πούμε στην Ρωσία) που είναι επίσης «συνδεδεμένο» σε αυτό το κβαντικό δυναμικό. Στην πραγματικότητα μπορείτε αν συνδέσετε μια μηχανή, δεν χρειάζεται να είναι κάποιο σώμα. Τώρα ξαφνικά χτυπάτε το εργαστήριο ή το αντικείμενο, με, ας πούμε, ένα πολύ ισχυρό λέιζερ, έτσι ώστε το αντικείμενο «ψήνεται». Υποθέστε ότι η σύνδεση του Κβαντικού Δυναμικού του είναι με 220 εκατομμύρια Αμερικανούς. Στιγμιαία, ακριβώς την ίδια στιγμή, 220 εκατομμύρια Αμερικανοί επίσης ψήνονται.

Στον κόσμο των όπλων πρακτικά, φαίνεται ότι κάποιος δεν μπορεί να επιτύχει μια «τέλεια» σύνδεση Κβαντικού Δυναμικού, αλλά πετυχαίνει ένα συγκεκριμένο «βαθμό» πολλαπλών συνδέσεων χώρου. Υποθέστε ότι έχετε μια «σταθερά συνδεσιμότητας του QP» περίπου 0,01. Χτυπάτε το αντικείμενο στο εργαστήριο με ένα megawatt. Κάθε Αμερικανός χτυπιέται με 10.000 kilowatts.

Όλοι ψήνονται, αλλά ο καθένας πιο αργά. Είναι επίσης λίγο πιο πολύπλοκο απ’ αυτό. Προφανώς κάθε σώμα διαφέρει (χημεία, μορφολογία, περιβάλλον, ανοσοποιητικό κλπ) κι επίσης υπάρχει μια κατανομή για το πόσο καλά συνδέονται τα σώματα, με ας υποθέσουμε μια κατανομή 0,01. Έτσι κάποιοι Αμερικανοί δέχονται 1.000 watts και λίγοι 15.000 watts π.χ. Από τις περιορισμένες αλλά διαρκώς αυξανόμενες πληροφορίες, κάπως έτσι φαίνεται ότι δουλεύει πραγματικά.

Πάντως, αυτό είναι η βάση της αποτροπής που το μικρό έθνος (η Βόρεια Κορέα) στην οποία βασίζεται για να αντιμετωπίσει την KGB/Ρωσία. (η Ρωσία είναι ήδη στοχοποιημένη πλήρως γιατί πρώτη είχε αποφασίσει να χτυπήσει το «μικρό έθνος). Αν οι Ρώσοι δεν βρουν τρόπο να παρακάμψουν τα αντίποινα από το «φιλικό μικρό έθνος» σε περίπτωση στρατηγικής επιθέσεως τους, τότε η Ρωσία θα εξαφανισθεί από προσώπου γης.

Το σύστημα αντιποίνων πάντως του (μικρού φιλικού έθνους δηλαδή της Βόρειας Κορέας) είναι σε τεράστιο βάθος στην γη, πλήρως αυτοματοποιημένο και όταν ενεργοποιηθεί χτυπά ανά μια ώρα στο διηνεκές. Οπότε η Ρωσία εξαφανίζεται από τον χάρτη. Δοκιμές σκοπεύσεως εναντίον της Ελλάδος από κάποιους έγιναν πριν κάποια χρόνια. Σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Υπήρχε ένα τεράστιο Χ από σύννεφα, συνεχές και σε απόλυτη ευθεία από την Αθήνα μέχρι την Θεσσαλονίκη.

Όπλα

Όπλα

Όπλα

ΌπλαΒαθμωτά Ηλεκτρομαγνητικά  Όπλα

Ολα τα χτυπήματα και οι δοκιμές που έχουν καταγραφεί ή στοχευθεί, πραγματοποιηθήκαν από διαμήκη συμβολόμετρα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, αυτά που αρχικά ανέφερα ως Βαθμωτά Ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Αποδεικνύεται ότι ένα Βαθμωτό Δυναμικό αποτελείται από ένα αρμονικό σετ αμφίδρομων διαμηκών ζευγών κυμάτων Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων (Whittaker, 1903) και έτσι όπου ο Whittaker 1904 δείχνει ότι οποιοδήποτε Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο η κυματομορφή μπορεί να αποδομηθεί σε δύο συναρτήσεις βαθμωτού δυναμικού. Αυτές οι δύο συναρτήσεις βαθμωτού δυναμικού μπορούν να αποδομηθούν περαιτέρω στις συνιστώσες διαμηκών Ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και στις δυναμικές που επιβάλλονται σε αυτά. Πηγαίνοντας προς τα πίσω, χτίζεις διαμήκη κύματα σαν είδος επιθυμητής φιξαρισμένης συναρμολογήσεως, κατόπιν παρεμβάλεις δύο τέτοιες δέσμες σε απόσταση και voila!

Δεν θέλω να κουράσω περαιτέρω με τα τεχνικά, έστω κι εκλαϊκευμένα  χωρίς μαθηματικά, το θέμα έχει τρομακτικό ενδιαφέρον για όποιον έχει το τεχνικό υπόβαθρο, το ανοιχτό μυαλό και την θέληση να τα καταλάβει. ΕΔΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Όμως καταλήγουν να χρησιμοποιούνται μόνο για πολέμους και στα Black Projects από τους επικυρίαρχους, ενώ οι άνθρωποι μένουν με την βλακεία, τις τεχνητές οικονομικές κρίσεις (πολύ sic) τις ιδεοληψίες (θρησκευτικά, πολιτικές, οπαδικές) και τους πολέμους!

Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Αντεστραμμένου Χρόνου

«Σε μια άδεια κούπα του τσαγιού υπάρχει αρκετή ενέργεια, για να βράσει όλους τους ωκεανούς του πλανήτη» Είναι ένα γεγονός γνωστό στην επιστημονική κοινότητα και ήταν το αγαπημένο ρητό του τιμημένου με Νομπέλ φυσικής Dr Richard Feynman.

Τα Ραντάρ ως Απόλυτο Οπλικό Σύστημα; «Τι μας λες τώρα πάλι» θα πείτε πολλοί ανυποψίαστα αφελείς, αν όμως διαβάσετε, ερευνήστε κι ενημερωθείτε, θα ανακαλύψετε πως η ζωή είναι απείρως πιο πολύπλοκη και η παράνοια των Οργανικών Πυλών πέρα από κάθε φαντασία! Όπως ήδη έχει βιώσει η ανθρωπότητα στο πετσί της, άσχετα αν το ‘χει διαγράψει από την μνήμη της!

Παρέλειψα όσο μπορούσα τα τεχνικά για να είναι πιο κατανοητό και περιληπτικό το κείμενο. Αν καταλάβετε τις έννοιες που αναπτύσσονται εδώ, θα συνειδητοποιήσετε ότι ζούμε σ’ έναν κόσμο φαντασμάτων που η «Σπηλιά του Πλάτωνα» μοιάζει παραμύθι! Μελετήστε -κι όχι απλά διαβάστε- τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, ειδικά τους Προσωκρατικούς – Λ Ο Γ Ι Κ Ο Υ Σ κι όλους τους Ελεύθερους κι Ανεξάρτητους (όχι δεν είναι όλοι σωστοί) πάντα όμως με ανοιχτό μυαλό και χωρίς θεϊκές παρωπίδες, εγωισμούς και τυπολατρίες ! Όταν μιλάμε, για το Αρχαίο Ελληνικό Μεγαλείο Στοχασμού και Λ Ο Γ Ι Κ Η Σ, μιλάμε για το θαυμαστό των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων κι όχι των αρχαίων Ελλήνων γενικά κι αόριστα και φυσικά όχι της ανθρωπόμαζας.

«Σε μια άδεια κούπα του τσαγιού υπάρχει αρκετή ενέργεια, για να βράσει όλους τους ωκεανούς του πλανήτη». Είναι απόλυτα σωστό. Μερικοί κορυφαίοι Δυτικοί επιστήμονες στα ραντάρ, πιστεύουν ότι οι Γερμανοί επιστήμονες είχαν προχωρήσει την θεωρία της διατομής ραντάρ πέρα από εκεί που έχουν φθάσει οι σημερινοί Δυτικοί επιστήμονες. Η διατομή ραντάρ είναι η καρδιά της μοντέρνας τεχνολογίας ραντάρ, των αντιμέτρων και των αντί-αντιμέτρων. Η θεωρία της τεχνολογίας Υλικών Απορροφήσεως Κυμάτων Ραντάρ (RAM) είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό των Συζευγμένων σε Φάση Καθρεπτών για τις συχνότητες των ραντάρ. Η θεωρία των Συζευγμένων σε Φάση Καθρεπτών παράγει ένα κύμα Χρονικής Αντιστροφής (TR) σε άμεση ανταπόκριση ενός ληφθέντος κανονικού κύματος. Ο καθρέπτης μπορεί να τροφοδοτηθεί με ενέργεια ώστε να παράγει μια πολύ μεγάλη ενίσχυση του Χρονικά- Αντεστραμμένου κύματος.

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Σοβιετικοί ξεκίνησαν ένα αληθινά γιγαντιαίο πρόγραμμα για να μαζέψουν και να εκτιμήσουν όλη την επιστημονική βιβλιογραφία της Δύσεως. Όλο το υλικό επανεξετάστηκε πλήρως και αφομοιώθηκε, σε μια σκόπιμη έρευνα για να βρεθεί κάτι καινούργιο. Τίποτα παρόμοιο δεν έχει γίνει ποτέ στην Δύση.

Το 1950 οι Σοβιετικοί μάλλον είχαν ήδη ανακαλύψει την Σύζευξη σε Φάση και το Χρονικά Αντεστραμμένο κύμα, στα πρόγραμμα τους ραντάρ χρησιμοποιώντας τους Γερμανούς επιστήμονες. Η έρευνα τους σίγουρα θα είχε αποκαλύψει ότι το Χρονικά- Αντεστραμμένο κύμα είναι η λύση στην κυματική εξίσωση κι ότι το φαινόμενο είναι παγκόσμιο σε όλα τα κύματα και τις περιοχές συχνοτήτων, κάτω από μη-γραμμικές καταστάσεις. Τονίζουμε το γεγονός ότι από την αρχή οι Σοβιετικοί οδηγούσαν τον κόσμο στην μη γραμμική επιστήμη και τα μαθηματικά.

Έτσι από τα μέσα της δεκαετίας του 1950, οι Σοβιετικοί πρέπει να είχαν ξεκινήσει ένα έντονο πρόγραμμα αναπτύξεως σε αυτά τα όπλα- ραντάρ (TR). Εάν ήταν έτσι η Σοβιετική Ένωση είχε το ισοδύναμο επτά η οκτώ Σχέδια Manhattan, πλάτη με πλάτη, στην ανάπτυξη, αποθήκευση και επιχειρησιακή χρήση των TR κυματικών οπλικών συστημάτων. Τουλάχιστον πέντε γενεές τέτοιων όπλων έχουν αναπτυχθεί. Πρόκειται για θέμα τεράστιας σημασίας για τις ΗΠΑ  κι ένα παιχνίδι ,το οποίο οι επιστημονικές κοινότητες και οι  υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, έχουν χάσει. Λόγω της στενοκεφαλιάς των πολυεθνικών εταιριών.  Αχ !! που είσαι Τέσλα !!! που είσαι Ράιχ !!! Δεν μιλώ καν για την χώρα μας, ενώ έχουμε τα δυνατά μυαλά, (άλλωστε σε αυτά τα προγράμματα εργάζονται πολλοί Έλληνες) με ελάχιστο κόστος θα μπορούσαμε να τα κάνουμε μόνοι μας πολύ πριν από τους Ρώσους, με 2 παλιά ραντάρ και 10 υπολογιστές !! αλλά από μαγκιές, βλακεία, εγωισμό κι απογόνους του Εφιάλτη που ακόμη έχουμε πολλούς -θα δείτε παρακάτω για ποιο πράγμα μιλώ- τι να περιμένεις.

Τονίζω ιδιαίτερα ότι το φαινόμενο του κύματος αντεστραμμένου-χρόνου είναι ένα καθολικό παγκόσμιο φαινόμενο της φύσεως, όχι μια απροσδόκητη επιτυχία, ούτε ένα φαινόμενο των «μη γραμμικών οπτικών». Είναι μια λύση στην κυματική εξίσωση, και σαν τέτοια εφαρμόζεται σε κάθε είδος κύματος. Ηλεκτρομαγνητικά, ηχητικά, μαγνητό-υδροδυναμικά και άλλα συστήματα εκπομπής κάτω από τις κατάλληλες μη γραμμικές συνθήκες.

Συγκρινόμενο με ένα σύνηθες κύμα, το χρονικά-αντεστραμμένο κύμα έχει καταπληκτικά διαφορετικές δυνατότητες σαν οπλικό σύστημα. Ένα τέτοιο κύμα ΙΧΝΗΛΑΤΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ το μονοπάτι του κανονικού κύματος από το οποίο προήλθε. Έτσι διαθέτει ένα «ΑΟΡΑΤΟ ΣΥΡΜΑ» μέσω του Χώρου, πίσω στην αρχική θέση του οποιουδήποτε πράγματος το εξέπεμψε. Επιπλέον το χρονικά-αντεστραμμένο κύμα συνεχώς Συγκλίνει πάνω στο αόρατο ανάποδο μονοπάτι. Δεν αποκλίνει ούτε χάνει την ενέργεια του όπως τα συνήθη συμβατικά κύματα. Χρησιμοποιώντας μερικές απλές τεχνικές (ιδίως pumped 4-wave mixing), η υπερβολικά μεγάλη ενίσχυση του χρονικά ανεστραμμένου (TR) κύματος μπορεί εύκολα και φθηνά να επιτευχθεί. Μια εκπληκτική ικανότητα οπλικού συστήματος αναδύεται όταν ενισχυμένα (TR) κύματα δημιουργούνται σε ανταπόκριση λαμβανομένων σημάτων από απομακρυσμένο στόχο.

(1) Εάν μπορεί να ληφθεί οποιοδήποτε σήμα από απομακρυσμένο στόχο, ένα σήμα επιστροφής (TR) τεραστίας ισχύος μπορεί να χτυπήσει τον στόχο. Σχεδόν όλη η ισχύς του εκπεμπόμενου σήματος (TR) θα φτάσει στον απομακρυσμένο στόχο, αν και μέσω ενός εξαιρετικά μη γραμμικού μέσου ή κάτω από συνθήκες σκεδάσεως. Καθόλου ενέργεια δεν πρόκειται να χαθεί καθ’ οδών. Εάν ο στόχος κινείται γρήγορα ένα διορθωτικό σήμα μπορεί να υπολογιστεί και να προστεθεί για να οδηγήσει την διαδρομή επιστροφής.

(2) Η Ολογραφία πραγματικού χρόνου μπορεί να επιτευχτεί άμεσα χρησιμοποιώντας κύματα (TR) και χωρίς πρώτα να φτιάξει κανείς ολογράμματα. Γεωμετρικά σχήματα (σφαίρες, σχήματα, ημισφαιρικά κελύφη, κλπ) ενέργειας μπορούν να δημιουργηθούν με συμβολομετρία. Εφόσον φέροντα κύματα των (TR) δεν εξασθενούν με την απόσταση, αυτές οι ενεργειακές φόρμες παρεμβολής μπορούν να συναρμολογηθούν από διασταυρούμενες ακτίνες κυμάτων (TR) σε μεγάλες αποστάσεις, ακόμη και εκατοντάδες ή χιλιάδες χιλιόμετρα. Η ενέργεια που περιορίζεται μόνο από την ποσότητα που θέλει να χρησιμοποιήσει ο χειριστής. Έτσι το ραντάρ από μόνο του γίνεται ένα πανίσχυρο όπλο.

Δεν θέλω να σας κουράσω περισσότερο με τεχνικές λεπτομέρειες. Οι Σοβιετικοί ανέπτυξαν τέτοια όπλα από την δεκαετία του 1950. Οι επιπτώσεις είναι αφάνταστες. Για πρώτη φορά αγγίξαμε σαν γήινοι, την νηπιακή τεχνολογία όλων των εξωγήινων φυλών εκτός της δική μας, σαν ανθρωπότητα. Και πως να επιτύχει κάτι μεγαλειώδες η ανθρωπότητα, αφού παραμένει υποτελής και πιστή υπήκοος των Επικυρίαρχων της «Mystery Babylon» και των ιδεοληψιών της, ενώ παπαγαλίζει ανερυθρίαστα την «ελεύθερη βούληση» στην φυλακή των πεποιθήσεων και του «ενός και μοναδικού θεού» εγκλωβισμένη στις παρανοϊκές αρλούμπες της σέρνεται στην άσφαλτο, υπάρχει -δεν ζει- κι αργοπεθαίνει στις τσιμεντουπόλεις της, περήφανη μέσα στην ηλιθιότητα της. Είναι όμως αξιοθαύμαστο, έστω κι αυτό το επίπεδο, έστω και υπό έλεγχο, έστω και για πολεμικούς σκοπούς, δείχνει τις ικανότητες μας ως ανθρώπινα πλάσματα, πριν καταντήσουμε ανθρώπινα ζώα.

Επίσης τα όπλα ραντάρ κυμάτων (TR) παρέχουν ένα εύκολο μηχανισμό εξουδετερώσεως των Πυρηνικών Όπλων. Για να μην μπω σε λεπτομέρειες σας λέω ότι τα όπλα αυτά μπορούν ηλεκτροβαρυτικά (με ένα γιγαντιαίο στάσιμο κύμα) να προκαλέσουν έκρηξη των πυρηνικών κεφαλών του εχθρού όποια στιγμή το θελήσουν !!!

Για παράδειγμα τον χειμώνα του 1957-58, στην δοκιμή ενός τέτοιου όπλου στο Kyshtym, κοντά στα Ουράλια, λόγω βλάβης του πομπού, εκκενώθηκε ένας ισχυρός βαθμωτός Ηλεκτρομαγνητικός Παλμός (ηλεκτροβαρυτικός) στην Γη. Ο παλμός χτύπησε τα πυρηνικά κατάλοιπα που ήταν αποθηκευμένα εκεί κοντά, προκαλώντας έκρηξη. Η ραδιενεργός μόλυνση υπάρχει ακόμα.

Μετά από αυτό το ατύχημα οι Σοβιετικοί πρέπει να ανέπτυξαν καλύτερα συστήματα ασφαλείας για αυτά τους τα όπλα. Έτσι λοιπόν τον Απρίλιο του 1986, η έκρηξη σε ένα αντιδραστήρα στο Chernobyl σίγουρα προκλήθηκε από ατύχημα του τεράστιου πομπού του Τρυποκάρυδου (Woodpecker) περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά. Η ξαφνική αποτυχία του (TR) πομπού Woodpecker αναγνωρίστηκε θετικά από τον μηχανικό Bill Bise. Όλα τα κυκλώματα ασφαλείας ενεργοποιήθηκαν στιγμιαία, απελπισμένα τραβούσαν το γιγαντιαίο «στάσιμο κύμα» που είχε κτίσει το όπλο.

Μερικές ώρες αργότερα, τα κυκλώματα ασφαλείας του πομπού τελικώς κατέρρευσαν, κι ένας πολύ μικρότερος αλλά παρόλα αυτά σημαντικός ηλεκτροβαρυτικός παλμός εκκενώθηκε στην Γη, εξαπλωνόμενος σαν κύμα εδάφους. Το πρώτο ραδιενεργό υλικό – οι ράβδοι πυρηνικού καυσίμου σε έναν από τους άτυχους αντιδραστήρες του Chernobyl – συνάντησαν το κύμα εδάφους και αμέσως εξεράγησαν.

Εάν ο πλήρης ηλεκτροβαρυτικός παλμός είχε διαφύγει από τον χτυπημένο πομπό, και οι τέσσερις στο Chernobyl θα είχαν εκραγεί βιαίως, και τα ραδιενεργά κατάλοιπα θα είχαν καλύψει ένα μεγάλο τμήμα της γης. Εάν οι αντιδραστήρες είχαν κλείσει και οι ράβδοι ελέγχου είχαν εισαχθεί εντελώς μέσα στους αντιδραστήρες για να σταματήσουν τη ραδιενεργό αντίδραση, μια πολύ μεγαλύτερη έκρηξη θα γινόταν, μάλλον έκρηξη ατομικής βόμβας. Στην πραγματικότητα αυτό συνέβη γιατί οι Ρώσοι ετοίμαζαν επίθεση στην Αμερική, έχοντας ενεργοποιήσει 12 νομίζω τέτοια συστήματα. Αυτό ήταν το τελευταίο που έκλεινε όταν συνέβη η καταστροφή. Ουσιαστικά μια ιδιωτική Αμερικανική ομάδα τους είχε μυριστεί, και με το που άρχισαν την ενεργοποίηση των όπλων με ανώτερη τεχνολογία και με αστεία μέσα, πέρασαν «ανάποδα» μέσα και τους κάνανε τη ζημιά. Μήπως αντιλαμβάνεστε τώρα αυτό που έλεγα παραπάνω για τους Έλληνες;

Όπλα

Όπλα

Οι επιθέσεις των Ρώσων στην Αμερική: Τον Μάιο του 1960 με ένα πρωτότυπο (TR) σύστημα ραντάρ καταρρίπτεται το κατασκοπευτικό αεροπλάνο του Gary Powers πάνω από την Σοβιετική Ένωση. Τον Απρίλιο του 1963 γίνονται επιχειρησιακά τα πρώτα Σοβιετικά οπλικά συστήματα (TR). Χτυπιέται το πυρηνικό υποβρύχιο U.S.S. Thresher στις 10 Απριλίου βόρεια του Puerto Rico. Όλα τα παλιά Ρωσικά ραντάρ χρησιμοποιούνται πλέον σαν οπλικά συστήματα, τη στιγμή που οι Δυτικοί τα θεωρούν (ή επιλέγουν να τα θεωρούν) σαν παρωχημένα. Εδώ γελάμε.

Τον Οκτώβριο του 1984 ο Roy Brewer ενημέρωσε τον πρόεδρο Reagan για τα όπλα βαθμωτού πεδίου κατά απαίτηση του Tom Bearden. Κατόπιν ενημέρωσε το National Security Council. Τρεις φορές ο Reagan ζήτησε από τον υπουργό του άμυνας να δράσει. Τίποτα δεν έγινε, γιατί η Αμερικανική κοινότητα των Υπηρεσιών Πληροφοριών δεν το πίστεψε και δεν έκανε τίποτα. Το θέμα είναι τεράστιο και δεν έθιξα καν τον βιολογικό παράγοντα. Υπάρχει κάτι απείρως χειρότερο από τα Βαθμωτά Όπλα, τι;  Μα τα Κβαντικά όπλα !

Οι ατομικές βόμβες σκάνε ΜΟΝΟΝ σε συγκεκριμένες συντεταγμένες,
συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με τον Ήλιο σε συγκεκριμένη θέση !!!

Όπλα

Hiroshima η Απόλυτη Παράνοια των Οργανικών Πυλών

Hiroshima και Nagasaki, από τα χειρότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Το άρθρο είναι αφιερωμένο στην μαύρη επέτειο, των … χρόνων από την Hiroshima και το Nagasaki, τιμής ένεκεν για τους αδικοχαμένους 270.000+ δολοφονημένους. Στις 6 Αυγούστου 2011, που ήταν η 67η επέτειος της Hiroshima και στις 8 Αυγούστου για το Nagasaki. Νομίζετε ότι οι ατομικές βόμβες σκάνε όποτε θέλουν να τις ρίξουν τα πολεμοχαρή αγγλοσαξονάκια;  Σας γέλασαν ξανά. Οι ατομικές βόμβες σκάνε ΜΟΝΟΝ σε συγκεκριμένες συντεταγμένες, συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με τον Ήλιο σε συγκεκριμένη θέση !!! Όσοι καταλαβαίνετε από Υπερδιαστατική Φυσική, ρίξτε μια ματιά στο σχεδιάγραμμα της πάνω φωτογραφίας! Μην αρχίσω τώρα με τον Azazoth και μπλεχτούμε στα πλοκάμια του Cthulhu … (πάντως με με λαδόξυδο στην σχάρα είναι πράγματι θεούλης).

Για ένα τόσο τραγικό γεγονός – γενοκτονία, δεν υπάρχουν λόγια, όχι, για όποιον νοιώθει, σκέφτεται κι έχει και λίγο νου εν λειτουργία. Εντύπωση προκαλεί το νταβαντούρι για την γενοκτονία των εβραίων απ’ τους ναζί, αλλά τίποτα για το ολοκαύτωμα από τους Αγγλοσάξονες στην Δρέσδη; Για το ολοκαύτωμα που συνεχίζεται αδιαλείπτως από τους Προτεστάντες Αγγλοσάξονες προς την Ινδιάνικη φυλή;  Δικό τους το κοπάδι του ανθρώπινου ζώου κι ό,τι θέλουν το κάνουν !!

Καταδίκασαν συλλήβδην οι Οργανικές Πύλες έμψυχους κι άψυχους ανθρώπους στον απόλυτο θάνατο. Στην απόλυτη διάλυση της συνειδητότητας τους. Δεν άφησαν ούτε τον «Αετό» (κατά τον Don Juan Matus) να την απορροφήσει όπως γίνεται στο 99,99% των ανθρώπων, (ο Αετός είναι ο Δημιουργός, είναι ο Θεός αυτού του Σύμπαντος) Απλά άνοιξαν τον δρόμο Υπερδιαστατικά για τα αληθινά αφεντικά τους, τους Μιαρούς Μεγάλους Παλαιούς.

Τεράστιο θέμα κι όποιος ενδιαφέρεται ας μελετήσει προσεκτικά τα άρθρα του terrapapers.com, επίσης τον Howard Phillips Lovecraft (στα αγγλικά κατά προτίμηση, γιατί οι ελληνικές μεταφράσεις είναι γελοιωδέστατες) και ίσως, καταλάβει τι εννοώ, υπάρχουν όλα τα στοιχεία διάσπαρτα. Κάνετε τον κόπο να τα συναρμολογήσετε για να μην σκουριάσει το μυαλό σας, αν ακόμη προλαβαίνετε … κι όχι δεν προσκυνάμε τον κατώτατο, ακόμη και για τους Μεγάλους Παλαιούς, Cthulhu μαζί με τα χθόνια τσιράκια του, κάποιοι από εμάς έχουμε τ’ αρχίδια να τους τρώμε ζωντανούς με λαδολέμονο ή αν προτιμάμε με σως μυημένων! Τέλος πάντων τεράστιο το θέμα μην πνιγούμε, ας γελάσουμε και λίγο!

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ το, οι πυρηνικές βόμβες σκάνε μονάχα με απόλυτο προγραμματισμό, Σκάνε ΜΟΝΟΝ σε συγκεκριμένες συντεταγμένες, συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με τον Ήλιο σε συγκεκριμένη θέση ! Αναλώσιμα βρώσιμα ανθρωπάκια που δεν θέλουν να χάσουν την «ποιότητα ζωής» τους ενώ επέρχεται ο φρικτότερος των θανάτων κι ασχολούνται με την πολιτική, τον Γιαχβέ-Χριστό, τον Εωσφόρο, το ποδόσφαιρο, τους ντοπέ αγώνες κι ό,τι άλλη σαχλαμάρα …

Φαίνεται ότι στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί Ατομικά Όπλα (ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ) για να εξασθενήσει το Υπερδιαστατικό Ενεργειακό Πεδίο της Γης.

Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και κλείσε ή καλύτερα πέταξε, τα χαζοκούτια. Νέα Τάξη Πραγμάτων δηλ. οι Επικυρίαρχοι, το 4ο Ράιχ, οι Yezidi, για όσους έχουν την αντιληπτικότητα να κατανοήσουν, το πώς αυτοί οι ξυπόλητοι χωρικοί κατευθύνουν ελέγχουν κι επηρεάζουν τις μυστικές εταιρείες του πλανήτη, τα χρηματιστήρια και τις εξελίξεις. Καμία Μυστική Εταιρία (σοβαρή κι όχι καρναβάλι) δεν υπάρχει στον πλανήτη που να μην κατευθύνεται από δαύτους. Οι κυβερνήσεις, οι τραπεζίτες και οι υπόλοιποι είναι οι κατώτατοι στην ιεράρχηση ελέγχου, αυτοί που φαινομενικά κυβερνούν, ενώ οι πραγματικοί μένουν στην αφάνεια.

Αυτές οι ατομικές εκρήξεις έχουν την δύναμη να προκαλούν Μαζική αόρατη Υπερδιαστατική ζημιά σε ολόκληρο τον Χωρο-Χρονικό φάκελο που περιβάλει τον πλανήτη μας. Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιήσει τεχνικές Αρμονικού (από τις Αρμονικές στα Ανώτερα Μαθηματικά) κυματικού συντονισμού για να ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ το Υπερδιαστατικό ΤΕΤΡΑΕΔΡΙΚΟ (Πλατωνικό Στερεό) ενεργειακό πλέγμα της Γης, στις 19,5 μοίρες Βόρειο πλάτος.

Αυτό σημαίνει ότι μια αόρατη ταλαντούμενη ημιτονοειδής ενέργεια απίστευτου μεγέθους δημιουργήθηκε στο Nagasaki, στην Ιαπωνία στις 9 Αυγούστου 1945. Με άλλα λόγια ΛΟΓΩ των πολλαπλών ατομικών εκρήξεων στις 33 μοίρες Βόρειο γεωγραφικό πλάτος, οι Υπερδιαστάσεις του πλανήτη βρίσκονται σε ταλάντωση και πολώνονται με ένα ρυθμό τόσο ακραίο που είναι αδύνατον να τον φανταστούμε. Ο 33ος Βόρειος παράλληλος φαίνεται να έχει μια αρμονική σχέση με το 19,5 μοιρών Υπερδιαστατικό ενεργειακό τετράεδρο της Γης.

Θυμίζω ότι η περίφημη κηλίδα του πλανήτη Δία βρίσκεται, φυσικά, που αλλού; Στις 19,5 μοίρες.

Όταν μια ατομική συσκευή εκρήγνυται σε αυτό το Βόρειο γεωγραφικό πλάτος, ο φλοιός της Γης δρα σαν εργαλείο ενισχύσεως/διαθλάσεως, με τον ίδιο τρόπο που ένα πρίσμα χρησιμοποιείται για να «λυγίσει» το φως. Σε αυτήν την περίπτωση το αποτέλεσμα είναι να ενισχύεται η Υπερδιαστατική ενέργεια των κυμάτων που έχουν απελευθερωθεί από μια ατομική έκρηξη ώστε να συντονίζονται με το 19,5 μοιρών Υπερδιαστατικό ενεργειακό τετράεδρο της Γης. Έτσι δημιουργούνται ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ που οδηγούν σε Κβαντικές Διαταραχές και Διακυμάνσεις στην Εσωτερική ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ σταθερότητα της Γης.

Εικ. κάτω: Η αρχη της υπερδιαστατικης φυσικης.

Όπλα

Όπλα

Η Αιχμή Του Δόρατος

Το Fer De Lance (Η Αιχμή του Δόρατος) είναι ένα βιβλίο του Tom Bearden Lt. Col. T.E. Bearden (retired). Ένα πολύ σημαντικό βιβλίο για τον υπόγειο ενεργειακό πόλεμο που μαίνεται, φυσικά χωρίς οι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω τους. Όσοι διαβάζουν στα περιοδικά, στα βιβλία και στο internet θέματα Στρατηγικής είναι ακόμα πιο νυχτωμένοι γιατί βλέπουν μόνο το πραγματικό θέατρο των εξοπλισμών. Όλα αυτά θα βγουν στην φόρα στο δεύτερο μέρος του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

«In 1999, the Earth’s first strategic sub-space war was silently fought and won» Fer-de-Lance, Tom Bearden

Στην δεκαετία του 1930, ο Tesla ανακοίνωσε άλλα παράξενα και τρομερά όπλα: μια ακτίνα θανάτου, ένα όπλο που μπορούσε να καταστρέψει εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες αεροσκάφη σε εκατοντάδες μίλια εύρος και το τελευταίο όπλο του για να τελειώσει όλους τους πολέμους – την ασπίδα Tesla, την οποία δε μπορούσε να διαπεράσει τίποτα. Ωστόσο, αυτή τη φορά κανείς πλέον δεν έδινε σημασία στην ξεχασμένη μεγάλη ιδιοφυία. Ο Tesla δολοφονήθηκε το 1943 χωρίς ποτέ να αποκαλύψει το μυστικό αυτών των μεγάλων όπλων και εφευρέσεων. Δυστυχώς, εδώ και πολύ καιρό, από το 1981 η Σοβιετική Ένωση έχει ανακαλύψει και χρησιμοποιεί ως οπλικό σύστημα τα Βαθμωτά Πεδία του Tesla.

Εδώ έχουμε χρόνο μόνο για τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες των τρομακτικών αυτών όπλων του Tesla. Στα οποία αναμφίβολα αναφερόταν ο Μπρέζνιεφ το 1975, όταν η Σοβιετική πλευρά στις συνομιλίες  στο SALT, ξαφνικά πρότεινε να περιορίσει την ανάπτυξη νέων όπλων «πιο τρομακτικών από ό, τι το μυαλό του ανθρώπου είχε φανταστεί». Ένα από αυτά τα όπλα είναι το Ολμοβόλο Tesla, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στη γκάμα των πυραύλων Saryshagan και σήμερα θεωρείται ότι είναι είτε ένα όπλο υψηλής ενέργειας λέιζερ ή ένα όπλο δέσμης σωματιδίων.  (Aviation Week & Space Technology, July 28, 1980, p. 48 for an artist’s conception.)

Το Ολμοβόλο Saryshagan, είναι στην πραγματικότητα ένα τεράστιο Βαθμωτό Ιντερφερόμετρο (συμβολόμετρο), με τέσσερις τρόπους λειτουργίας. Μία συνεχής λειτουργία είναι η ασπίδα Tesla, η οποία τοποθετεί ένα λεπτό, αδιαπέραστο ημισφαιρικό κέλυφος ενέργειας πάνω από μία μεγάλη αμυντική περιοχή. Το τρισδιάστατο κέλυφος δημιουργήθηκε με την ανάμειξη δύο κυμάτων Fourier διαστολής και τριών διαστάσεων Βαθμωτά ημισφαιρικά μοντέλα στο διάστημα , έτσι ώστε να συνδυάζονται ανά ζεύγη σε ένα θολωτό κέλυφος σφοδρής, συνηθισμένης ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.

Τα μόρια του αέρα και τα άτομα στο κέλυφος είναι πλήρως ιονισμένα και ως εκ τούτου πολύ διεγερμένα, εκπέμποντας έντονο, λαμπερό φως. Οτιδήποτε φυσικό χτυπήσει το κέλυφος λαμβάνει μία τεράστια εκκένωση ηλεκτρικής ενέργειας και αμέσως εξατμίζεται, όπως ένα ζωύφιο που πέφτει πάνω στους «ηλεκτρικούς δολοφόνους ζωυφίων» που είναι τόσο στη μόδα πλέον.

Αν αρκετά από αυτά τα ημισφαιρικά κελύφη στοιβαχθούν ομοκεντρικά, ακόμη και η ακτινοβολία Γάμμα και η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από μία υψηλού υψόμετρου πυρηνική έκρηξη πάνω από τη στοίβα, δεν μπορεί να διαπεράσει όλα τα κελύφη, λόγω της επαναλαμβανόμενης απορρόφησης, της  επανακτινοβολίας και της διασποράς στο στρωματοποιημένο αέριο.

Στη συνεχόμενη λειτουργία της ασπίδας, το συμβολόμετρο Tesla τροφοδοτείται από μια τράπεζα με γεννήτριες ελεύθερης ενέργειας Moray, έτσι, υπάρχει τεράστια ενέργεια διαθέσιμη στην ασπίδα. Ένα διάγραμμα του οβιδοβόλου Tesla τύπου Saryshagan, φαίνεται στο σχήμα. Το κομψό σχέδιο του Hal Crawford που δείχνει το άκρο του συμβολόμετρου του  ολμοβόλου Tesla φαίνεται στο σχήμα. Η Εξαιρετική απόδοση του  Hal για την ασπίδα του Tesla που παράγεται από το ολμοβόλο, φαίνεται στο σχήμα.

Στην παλμική κατάσταση, πυροδοτείται ένα ενιαίο έντονο τρισδιάστατο phi-πεδίο βαθμωτού παλμού, χρησιμοποιώντας δύο κομμένους μετασχηματιστές Fourier, ο καθένας με διάφορες συχνότητες, για να δώσουν το κατάλληλο τρισδιάστατο σχήμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζονται δυο βαθμωτές κεραίες που χωρίζονται από μια βασική γραμμή. Μετά από μία χρονική καθυστέρηση που υπολογίζεται για το συγκεκριμένο στόχο, μία δεύτερη και ταχύτερη μορφή παλμού του ίδιου σχήματος πυροδοτείται από τις κεραίες του συμβολόμετρου.

Ο δεύτερος παλμός ξεπερνάει τον πρώτο, προλαβαίνοντάς τον πάνω από τη ζώνη του στόχου, δημιουργώντας σύζευξη μαζί του για να σχηματίσει αμέσως μια βίαιη ερτζιανή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Επομένως, δεν υπάρχει απώλεια μετάδοσης φορέα μεταξύ του οβιδοβόλου και της έκρηξης. Περαιτέρω, ο χρόνος σύνδεσης είναι εξαιρετικά μικρός και η ενέργεια που θα εμφανιστεί απότομα σε έναν «ηλεκτρομαγνητικό παλμό (EMP)» είναι εντυπωσιακά όμοια με τη Δι-παλμική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια ενός πυρηνικού όπλου.

Αυτός ο τύπος όπλου προκάλεσε τις μυστηριώδεις λάμψεις ανοικτά της νοτιοδυτικής ακτής της Αφρικής, τις οποίες εντόπισαν το 1979 και το 1980 οι δορυφόροι Vela. H δεύτερη λάμψη π.χ, ήταν στο υπέρυθρο μόνο, χωρίς κανένα ορατό φάσμα. Οι Πυρηνικές λάμψεις δεν το κάνουν αυτό, ούτε οι σούπερ-αστραπές, ούτε οι μετεωρίτες κ.λπ. Επιπλέον, ένας από τους επιστήμονες στο Παρατηρητήριο Ιονοσφαιρικής στο Arebico, παρατήρησε μια διαταραχή βαρυτικού κύματος – υπογραφή του κομμένου μοντέλου Fourier και του  -συμπιεσμένου χρόνου- αποτελέσματος του ενδεχόμενου κύματος του Τέσλα- που ταξιδεύουν προς την περιοχή της έκρηξης.

Η παλμική λειτουργία μπορεί να τροφοδοτείται είτε από γεννήτριες Moray ή – εάν οι γεννήτριες Moray έχουν υποστεί ανώμαλη δυσλειτουργία – με συνηθισμένες γεννήτριες εκρήξεων. Έτσι, το οβιδοβόλο Tesla μπορεί να λειτουργεί πάντα σε παλμική κατάσταση, αλλά θα πρέπει να περιορίζεται η ισχύς του, αν οι γεννήτριες Moray είναι εκτός λειτουργίας.

Στη συνεχόμενη λειτουργία, δύο συνεχόμενα βαθμωτά κύματα εκπέμπονται – το ένα γρηγορότερο από το άλλο – και μπορούν να συζευχθούν σε φορέα ενέργειας στην περιοχή όπου προσεγγίζουν. Σε αυτή τη λειτουργία, η ενέργεια στην μακρινή «μπάλα» ή τη γεωμετρική περιοχή θα εμφανίζεται συνεχώς και να διατηρείται – και αυτό είναι το μυστικό του Tesla από την ασύρματη μετάδοση ενέργειας σε απόσταση χωρίς απώλειες. Είναι, επίσης, το μυστικό της «συνεχόμενης βολίδας» όπλο ικανό να καταστρέψει εκατοντάδες αεροσκάφη ή πυραύλους σε απόσταση. Ένα παράδειγμα μιας Σοβιετικής δοκιμής αυτού του τρόπου λειτουργίας παρουσιάζεται στο σχήμα.

Η ποσότητα της βολίδας Tesla μπορεί να επεκταθεί πάρα πολύ και να δώσει έναν κόσμο που δεν θα ατμοποιεί τα οχήματα αλλά θα τους στέλνει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια για να χαλάνε τα ηλεκτρονικά τους. Μια δοκιμή αυτού του τρόπου παρουσιάζεται στο σχήμα. (Βλέπε επίσης Gwynne Roberts, «Μάρτυρας υπέρ-όπλου», η Sunday Times του Λονδίνου, 17, Αυγούστου, 1980 για διάφορες άλλες δοκιμές αυτού του τύπου στο Saryshagan, που θεάθηκαν  από το Αφγανιστάν, από τον Βρετανό κάμεραμαν και πρώην πολεμικό ανταποκριτή Nick Downie)

Αν οι γεννήτριες Moray σταματήσουν ανώμαλα, στη συνέχεια, μια συνεχής λειτουργία περιορισμένης ισχύος και αυτονομίας θα μπορούσε ενδεχομένως να υποστηριχθεί από την ενεργοποίηση του συμβολόμετρου, από πιο συμβατικές πηγές ενέργειας, όπως οι προηγμένες μαγνητο-υδροδυναμικές γεννήτριες.

Οι τυπικές στρατηγικές χρήσεις ΑΒΜ των όπλων του Tesla φαίνονται στο σχήμα. Επιπλέον, φυσικά, μικρότερα βολιδοβόλα συστήματα Tesla για βαλλιστική αντι-πυραυλική άμυνα των τακτικών στρατευμάτων και εγκαταστάσεων θα μπορούσαν να τεθούν σε ισχύ και να αποτελούνται από περισσότερα συμβατικά πυραυλικά συστήματα, χρησιμοποιώντας ζεύγη ή τριπλά ραντάρ, με συμβατική εξωτερική εμφάνιση, με λειτουργία  βαθμωτής παρεμβολής.

Με γεννήτριες Moray ως πηγές ενέργειας και πολλαπλώς παρατεταμένα οχήματα επανεισόδου με βαθμωτές κεραίες και αναμεταδότες, τα συστήματα επανεισόδου ICBM μπορούν τώρα να γίνουν, η – μεγάλης εμβέλειας – “μηχανή” από τους τομείς ενδιαφέροντος, από χιλιάδες χιλιόμετρα απόσταση. Κυριολεκτικά, το «Star Wars» απελευθερώνεται από την τεχνολογία Tesla. Και στην αεροπορική επίθεση, τα jammers και τα αεροσκάφη ECM γίνονται πλέον «μηχανές Tesla.» Με την τεχνολογία του Τέσλα, οι πομποί γίνονται το κύριο συστατικό εκπληκτικής ενέργειας.

Οι πιθανές ειρηνικές επιπτώσεις των κυμάτων Τέσλα, είναι επίσης τεράστιες. Με την χρήση του φαινομένου «πίεσης χρόνου» μπορεί κανείς να έχει αντιβαρύτητα, υλοποίηση και αποϋλοποίηση, μεταστοιχείωση, και απίστευτα ιατρικά οφέλη. Μπορεί επίσης να πάρει υπο-φωτεινή και υπερ-φωτεινή επικοινωνία μέσα από την γη, μέσα από τον ωκεανό, κλπ. Η νέα προβολή του phi-πεδίου παρέχει επίσης μια ενοποιημένη θεωρία πεδίου, υψηλότερους βαθμούς πραγματικότητας  και μιας νέας υπέρ-σχετικότητας.

Με δύο εγκεφαλικά μισά στον εγκέφαλό του, το ανθρώπινο ον έχει επίσης έναν βαθμωτό ιντερφερόμετρο Τέσλα  ανάμεσα στα αυτιά του. Και δεδομένου ότι ο εγκέφαλος και το νευρικό σύστημα επεξεργάζεται σωρεία απορρίψεων, μπορεί να παράγει και να εντοπίσει βαθμωτά κύματα Tesla τουλάχιστον σε ένα περιορισμένο βαθμό. Έτσι, ένας άνθρωπος μπορεί να παράγει μερικές φορές ανώμαλες χωροχρονικές επιδράσεις σε απόσταση και μέσα στο χρόνο.

Αυτό παρέχει έναν ακριβή μηχανισμό για την ψυχοκίνηση, την αιώρηση, την ψυχική θεραπεία, την τηλεπάθεια, την πρόγνωση, την απομακρυσμένη προβολή, κλπ. Επίσης, παρέχει ένα λόγο για τον οποίο ένα άτομο μπορεί να εντοπίσει ένα «ραβδί» στη ραδιονική ή στη μηχανή  Hieronymus  (η οποία επεξεργάζεται τα βαθμωτά κύματα) όταν απλοί ανιχνευτές δεν ανιχνεύουν τίποτα. Δυστυχώς, μονο τα μαύρα προγράμματα επεξεργάζονται κι αναπτύσουν τις συνέπειες αυτής της ανθρώπινης συμβολομετρίας του Tesla αναλυτικά και προς δικό τους όφελος.

Όπλα

Όπλα

Τι Είναι Η Βαθμωτή Ενέργεια;

Τι είναι η Βαθμωτή Ενέργεια; Είναι μια λεπτοφυής ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόλυτη θεραπεία, ή για στιγμιαίο θάνατο. Είτε πρόκειται για ένα άτομο ή για ολόκληρο τον πληθυσμό του πλανήτη. Η ύπαρξή της κατ’ αρχάς προτάθηκε με μια σειρά τεσσάρων εξισώσεων από το Σκωτσέζο Μαθηματικό James Clark Maxwell στα μέσα του 1800. Ο Nicola Tesla απέδειξε την ύπαρξη της Βαθμωτής Ενέργειας κατά το τέλος του 19ου αιώνα.

Μόνο πρόσφατα η επίσημη επιστήμη (γιατί η ανεπίσημη την χρησιμοποιεί από παλιά) μπόρεσε να αποδείξει την ύπαρξη της Βαθμωτής Ενέργειας και να την χρησιμοποιήσει για ιατρικούς λόγους. Η Αρχή της Τεχνολογίας της Βαθμωτής Ενέργειας σχετίζεται με την Κβαντική φυσική. Κάθε ζωντανός οργανισμός έχει το κύτταρο σαν βασικό του στοιχείο. Ένα κύτταρο αποτελείται από μόρια κι αυτό από άτομα. Σε αυτά τα άτομα, ένα μικρό σωματίδιο που αποκαλείται «κβάντο» δημιουργεί κύματα.

Έτσι η βασική μονάδα σε όλα τα ζώντα όντα είναι ένα «κβαντικό κύμα». Κάθε ύλη στην Γη αποτελείται από άτομα. Σε κάθε άτομο, έχουμε ηλεκτρόνια (-) και πρωτόνια (+). Βρίσκονται σε μια κατάσταση, όπου απωθούν η έλκουν το ένα το άλλο, το οποίο προκαλεί ταλάντωση. Είναι αυτή η ταλάντωση που δημιουργεί ενέργεια. Η αρχή της Τεχνολογίας Βαθμωτής Ενέργειας βασίζεται στο γεγονός, ότι η ύλη έχει άτομα. Αυτά τα άτομα έχουν την δική τους ενέργεια (κυματική) μορφοδιάταξη. «Μορφοδιάταξη: τα στοιχεία που ορίζουν τις βασικές έννοιες και ιδιότητες των μορφών του χωροχρόνου ενός συγκεκριμένου τόπου.»

Το ανθρώπινο σώμα μας έχει παρόμοια ενεργειακή μορφοδιάταξη. Κάθε κύτταρο του σώματος έχει την δικιά του συχνότητα ταλαντώσεως και ενεργειακή φόρμα. Στις αρχές της Τεχνολογίας Βαθμωτής Ενέργειας, αυτή η ενέργεια από το ανθρώπινο σώμα περιγράφεται σαν ένα τρίτο είδος ενέργειας. «Λεπτοφυής Ενέργεια» αντί για τον συνηθισμένο ηλεκτρισμό η μαγνητισμό. Το DNA στα κύτταρα στέλνει και λαμβάνει δονήσεις «υψηλής συνοχής» και «chi» το οποίο χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της αλληλεπίδρασης των κυττάρων. Με αυτό τον τρόπο τα λευκά αιμοσφαίρια μπορούν να αναζητήσουν τα παθογόνα μικρόβια και την ροή των θρεπτικών στοιχείων και των αποβλήτων στο αίμα μας και την λέμφο. Όλες αυτές οι διαδικασίες ελέγχονται από το σήμα (δόνηση) κάθε κυττάρου.

Ο Μηχανισμός της Θεωρίας της Βαθμωτής Ενέργειας: Όλη η ύλη έχει το χαρακτηριστικό να απομνημονεύει την ενέργεια. Με αυτήν την γνώση, μπορούμε να αποθηκεύουμε ένα ειδικό είδος ενέργειας που (προωθεί την υγεία) στην ύλη. Απαιτείται υψηλής στάθμης τεχνολογία για να ενσωματώσουμε την ενέργεια στην ύλη. Η τεχνολογία αυτή πηγάζει από τις αρχές της Κβαντικής Θεωρίας. Η χρήση των προϊόντων Βαθμωτής Ενέργειας εξουδετερώνει την αρνητική ενέργεια στο σώμα μας.

Οφέλη της Βαθμωτής Ενέργειας

> Εξουδετερώνει τα αρνητικά αποτελέσματα των κατασκευασμένων από τον άνθρωπο συχνοτήτων (50 κύκλοι του ρεύματος) στο σώμα. > Αυξάνει την ενέργεια του κυττάρου στα 70-90 μιλιβόλτ, ανακουφίζει από την κόπωση και τη δυσκινησία (αισθάνεστε πιο ενεργητικοί). > Προστατεύει το κυτταρικό DNA από την ζημιά της αυξημένης ενέργειας των χημικών δεσμών του Υδρογόνου που κρατάνε σε συνοχή το DNA./> Διευκολύνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών αυξάνοντας την διαπερατότητα των τοιχωμάτων του κυττάρου. Αυξάνει την αποτοξινωτική δράση του σώματος. > Καθαρίζει και βελτιώνει το αίμα. > Αυξάνει την δράση του ανοσοποιητικού συστήματος κατά 150% ως προς την πρότερα κατάσταση. > Βελτιώνει την συγκέντρωση του νου και την καθαρότητα του. /> Βελτιώνει την όραση. / Ρυθμίζει την πίεση. > Βοηθά στις αϋπνίες κι όλες τις παράπλευρες ασθένειες.

Διαφορές μεταξύ της Βαθμωτής Ενέργειας και της Ηλεκτρικής, Μαγνητικής, Ηχητικής και ενέργειας του Φωτός. Η Βαθμωτή Ενέργεια είναι ενέργεια Πεδίου παρά Κυματική και τείνει να γεμίζει το περιβάλλον. Έχει την ικανότητα να περνάει από τα στερεά αντικείμενα χωρίς να χάνει την έντασή της. Η Βαθμωτή Ενέργεια όταν ενσωματωθεί σε ένα αντικείμενο, παραμένει επ’ αόριστον σε αυτό και μπορεί να αναγεννάτε επ’ αόριστον. Τα αποτελέσματα της είναι αθροιστικά, δυναμώνουν όσο περνάει ο καιρός. Έχει την δυνατότητα να αποτυπωθεί στο DNA.

Μελέτησε Lakhovsky’s Multi – Wave Oscillator (MWO) Multi, Πολυκυματικός Ταλαντωτής Lakhovsky μια συσκευή θεραπείας όλων των ασθενειών. Ο Georges Lakhovsky (1869 στην Ρωσία – 1942 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) ήταν ένας Ρώσος μηχανικός, επιστήμονας, συγγραφέας και ανεξάρτητος ερευνητής-εφευρέτης. Η ανεξαρτησία του έδωσε την ελευθερία να πειραματιστεί με νέες και φρέσκιες ιδέες, χωρίς να ενταχθεί στο δόγμα του κατεστημένου. (Σε όλες τις κατασκευές οργονίτες στο orgonodrome.gr υπάρχει και ένας Πολυκυματικός Ταλαντωτής Lakhovsky, τώρα ελπίζω ν’ αντιλαμβάνεσαι το γιατί).

Το γένος των αρχέγονων ανθρώπινων Ηρώων ήταν εκείνο που προσπάθησε να καθαρίσει την γη απ’ αυτά τα βδελυρά όντα σφραγίζοντας τις πύλες και τα σύνορα ανάμεσα στους κόσμους. Αντίθετα τα ιερατεία και οι κάστες των μυημένων, τρομάρα τους, πειραματίστηκαν μέσα απ’ τις λατρείες τους και την απίστευτη εγωπάθεια τους, σε διάφορες θεότητες, δημιουργώντας μεταλλάξεις και υβριδικά γένη, για δικό τους όφελος και συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι σήμερα. Στην εγωπαθή μεγαλομανία τους, άνοιξαν περάσματα και προσκάλεσαν ενέργειες που δεν μπορούσαν να κουμαντάρουν. Ακόμα και σήμερα πράττουν αναλόγως. Επικαλούνται συχνά αναζητώντας την εύνοια απ’ τους αφέντες τους, πιόνια στα χέρια αλλότριων θελήσεων και σκοπών, με πρόσχημα την δύναμη και τον έλεγχο, τον οποίο όμως έχουν ήδη χάσει. Γίνονται οι ίδιοι τα δοχεία – κελύφη που φιλοξενούν δυνάμεις οι οποίες τους χειρίζονται σαν μαριονέτες.

Σύμφωνα λοιπόν με την μυθολογία του θέματος, όπως την παρουσίασε ο Λάβκραφτ, θρησκευτικές ομάδες και τάγματα, μαγικές στοές και λαγούμια, έχουν αφιερωθεί στην λατρεία του Κθούλου και των Μεγάλων Παλαιών. Τα τάγματα αυτά δρουν ακόμα και σήμερα, μέσα από ανίερα και μιαρά αποκρυφιστικά παρακλάδια και με διαφορετικούς μανδύες συγκάλυψης και περιλαμβάνουν μέλη από πολλά κοινωνικά στρώματα κι επαγγέλματα. Ο χώρος της μεταφυσικής και των μυήσεων άλλωστε είναι πρόσφορος και δίνει εκπαιδευτικά κίνητρα για τουριστικές επαφές με αλλόκοσμες συνειδήσεις. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε έτσι κι αλλιώς όλοι μας, στην αιθερική σούπα του ΑΕΤΟΥ, οπότε οτιδήποτε ξεπετάγεται στον κόσμο μας ή μέσα στο μυαλό μας είναι φιλικό και επιθυμητό. Ακόμα και οι παρανοητικές οντότητες, οι ψυχοσκώληκες και τα ανόργανα όντα που αναζητούν κι αυτά την αγάπη και την στοργή μας μας! Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος, που σε μόνιμη βάση, απροετοίμαστος, χωρίς στοιχειώδη εκπαίδευση και με άγνοια κινδύνου, επικαλείται και καλεί το ανεξέλεγκτο. Μόνο ο Κθούλου ξέρει και οι βεντούζες του που έχουν κολλήσει στα μυαλά τους.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν υποψιασμένε αναγνώστη μου, πως καμία σχέση δεν έχει η μαύρη αυτή επέτειος (Χιροσίμα και Ναγκασάκι) με κάποιον ορατό πόλεμο και την νικηφόρα ή μη έκβαση του, αλλά με κάτι πολύ μεγαλύτερο και απείρως πιο υποχθόνιο και τερατώδες για τον άνθρωπο, πέρα από κάθε φαντασία. Τώρα θα μου πεις πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι φίλα προσκείμενοι σε αυτό το τερατούργημα; Είπαμε οι Οργανικές Πύλες, είναι ικανές για τα πάντα (διάβασε στο άρθρο: Οργανικές Πύλες: Αναγνωρίστε τις, τρόπους προφύλαξης από δαύτους) και είναι ανίκανοι να μας ξαφνιάσουν γιατί δρουν, μιλούν, σκέφτονται, απόλυτα μηχανιστικά (διάβασε στην κατηγορία Wilhelm Reich σχετικά) με αυτή τους την συμπεριφορά να τους κάνει εύκολα ορατούς και θύματα αν κάποιος γνωρίζει τι να κάνει.

Μάλιστα μπορείς όχι μόνο να  προστατευθείς αλλά και να τους αποδυναμώσεις, αρκεί να αντιληφθείς το γελοίο πίσω από την σοβαροφάνεια του θέματος και ΝΑ ΓΕΛΑΣ με τις αρλούμπες τους. Αλλά και να ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ για να αυξήσεις την ΑΙΣΘΗΣΗ, την Αντιληπτικότητα, την Διάκριση μα και να διαφυλάξεις την ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ… έχεις δει πόσες πολλές φορές το λέμε αυτό, σε πόσα σημεία ! Σήμερα είναι πιο απαραίτητο από ποτέ. Διαφύλαξε την προσωπική σου ΕΝΕΡΓΕΙΑ ως κόρη οφθαλμού. (δεν υπάρχει καλύτερος σύμμαχος σε αυτό από έναν Orgonion του Orgonodrome)

«Τότε ήταν που ο Nyarlathotep ήρθε από την Αίγυπτο. Ποιος ήταν, κανείς δεν ήξερε, αλλά καταγόταν από το παλιό αίμα και έμοιαζε με Φαραώ. Οι φελάχοι γονάτιζαν όταν τον έβλεπαν, αλλά δεν μπορούσαν να πουν γιατί. Είπε ότι είχε αναδυθεί από το σκοτάδι είκοσι επτά αιώνων, κι ότι είχε ακούσει μηνύματα από μέρη που δε βρίσκονταν σ’ αυτόν τον πλανήτη. Στις χώρες του πολιτισμού ήρθε ο Nyarlathotep, μαύρος, ισχνός και δυσοίωνος, πάντοτε αγοράζοντας παράξενα όργανα από γυαλί και μέταλλο και συνδυάζοντάς τα σε όργανα ακόμα πιο παράξενα. Μιλούσε πολύ για τις επιστήμες – για τον ηλεκτρισμό και την ψυχολογία – και έκανε επιδείξεις δύναμης που άφηναν τους θεατές του άφωνους, και που όμως εκτόξευσαν τη φήμη του σε δυσθεώρητα ύψη. Οι άνθρωποι συμβούλευαν ο ένας τον άλλον να δουν τον Nyarlathotep, και ανατρίχιαζαν κι όπου πήγαινε ο Nyarlathotep, η γαλήνη εξαφανιζόταν, διότι οι νυχτερινές ώρες γέμιζαν με κραυγές από εφιάλτες» H.P. Lovecraft, «The Dream Quest of Unknown Kadath»

@Ion Maggos /άρθρο που δημοσιεύτηκε στην miastala.com και στο περιοδικό Strange ν.162

Όπλα

Όπλα

Όπλα

Όπλα

Όπλα

Όπλα

Όπλα

Όπλα

Όπλα

Όπλα

Όπλα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο