Οποιοι δεν μπορούν να τα εντοπίσουν, καλύτερα να μην ασχολούνται προσωπικά με τις αγορές… 

Coca Cola

COCA COLA HBC: 

Coca Cola HBC

KAI ΔYO ΠΙΝΑΚΕΣ όπου δεν χρειάζονται σχόλια… Οποιοι δεν μπορούν να τα εντοπίσουν, καλύτερα να μην ασχολούνται προσωπικά με τις αγορές… 

Coca Cola HBC

Coca Cola HBC

**************

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Coca Cola στα 30,80 από 28,50 ευρώ έχει δώσει η Eurobank Equities, σε έκθεση της στην οποία αναβαθμίζει τη σύσταση σε buy από hold, καθώς αναμένει μερισματική απόδοση 3,4% και συνολική απόδοση 19,2% για τη μετοχή.

  • BοfA διατήρησε τη σύσταση «αγορά» για την Coca Cola με τιμή στόχο τα 33,00 ευρώ και περιθώριο ανόδου 28,3%. Η Coca Cola για άλλη μια φορά, παρουσίασε πολύ ισχυρά αποτελέσματα στο 9μηνο, πολύ ανώτερα από τις προσδοκίες των αναλυτών, παρά το δύσκολο λειτουργικό περιβάλλον.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ

8.1.2024- As of today, the 424,173 new shares of Coca-Cola HBC are admitted to trading on the Athens Exchange following the recent share capital increase due to the stock option plan. As of today, the total number of Coca-Cola HBC’s listed shares amounts to 372,977,222 shares.

  • VALUE of the stock option plan: 11 mln euros

**

Την Τετάρτη η Coca Cola HBC πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης θα ανακοινώσei τα αποτελέσματα της χρήσης του 2023.

Tο ενδιαφέρον θα εστιαστεί στην πορεία της νέας θυγατρικής της στην Αίγυπτο καθώς και στις αντίρροπες τάσεις που παρατηρούνται στο ξεκίνημα της χρονιάς σε βασικούς συντελεστές του κόστους παραγωγής (ηλεκτρισμός, αλουμίνιο, ζάχαρη)
  • καθώς και στην εκτίμηση του μερίσματος για την περυσινή χρονιά το οποίο οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών τοποθετούν στα 0,89 ευρώ ανά μετοχή αυξημένο κατά 14% σε σχέση με πέρυσι.

****

 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο