Οριστικά στο σχήμα ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΑΤΕΣΕ ο διαγωνισμός για τα 17 σχολεία – ΣΔΙΤ στην Κεντρική Μακεδονία

Προς  ολοκλήρωση βαδίζει ο διαγωνισμός για τα 17 σχολεία με ΣΔΙΤ στην Κεντρική Μακεδονία. Σύμφωνα με απόφαση της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. προσωρινός αναδοχος είναι το σχήμα ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΑΤΕΣΕ. Επόμενο βήμα -αν δεν υπάρξουν προσφυγές το επόμενο 10ήμερο- είναι η αποστολή προς έγκριση του κειμένου από το Ελεγκτικό Συνέδριο και στη συνέχεια οι υπογραφές.

  • Σύμφωνα με εκτιμήσεις η συμβασιοποίηση τοποθείται, άνευ απροόπτου, εντός του καλοκαιριού ή αρχές Φθινοπώρου. Περίπου 10 χρόνια μετά την πρώτη υπογραφή για τα 22 σχολεία με ΣΔΙΤ στην Αττική, η ΚΤΥΠ επανέρχεται με 17 σχολεία στην περιοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οδηγός είναι η μεγάλη αποδοχή και επιτυχία που έχουν τα 24 σχολεία της Αττικής, όπου κυριολεκτικά αποτελούν πρότυπα δημόσια σχολεία, ανταγωνιζόμενα σε υποδομές και εξοπλισμό ιδιωτικά σχολεία. Δεν είναι τυχαίο ότι στις περιοχές που λειτουργούν κάθε χρόνο δίδεται μάχη για την είσοδο των παιδιών προκειμένου να φοιτήσουν σε ένα από αυτά.

  • Τώρα σειρά έχει η Κεντρική Μακεδονία όπου οι περιοχές που πρόκειται να αποκτήσουν αντίστοιχων προδιαγραφών σχολεία είναι:
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο