Όταν το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ του διπλασιασμού σου (Του Απόστολου Μάνθου)

Σε αυτούς τους δύο ομίλους, που θα αναφέρω παρακάτω, το έντονα αναπτυξιακό περιβάλλον που έχει στηθεί γύρω από τη δραστηριότητά τους σε παγκόσμιο επίπεδο συνωμοτεί για μια οικονομική και χρηματιστηριακή μεγέθυνση που ξεπερνάει σε μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα το διπλασιασμό τους.

  • Μιλάω για τον όμιλο της Intralot και των Ευρωσύμβουλων που ο καθένας, για τους δικούς του λόγους, έχει πάρει γραμμή για μια ανοδική πορεία που θα οδηγήσει τις μετοχές τους πάνω από το όριο των 2 ευρώ.

Ξεκινάω με τον όμιλο της Intralot (ΙΝΛΟΤ) όπου στα τελευταία οικονομικά στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του 2024 πιστοποίησε με το καλύτερο τρόπο ότι πλέον έχει μπεί στις ράγες για τη μετάβασή του σε κάτι πολύ μεγαλύτερο.

  • Μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ότι σε ετησιοποιημένο επίπεδο (LTM) ο κύκλος εργασιών των 360 εκατ. ευρώ και των 126 εκατ. ευρώ σε EBITDA κερδοφορία, συνεχίζοντας έτσι στον πολύ θετικό ρυθμό του υψηλού περιθωρίου EBITDA  άνω του +35%, αποτελούν τον απόλυτο πυθμένα των μελλοντικών οικονομικών αποτελεσμάτων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΙΔΕΤΕ στο

https://www.capital.gr/analusi/3814826/otan-to-sumpan-sunomotei-uper-tou-diplasiasmou-sou/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο