Πάτρα – Πλαζ: Ο Δήμος δεν περίμενε άλλο την ΕΤΑΔ – «Εφοδος» στην πλαζ για τα μπάνια του λαού

Δεν περίμενε άλλο να πάρει άδεια από την ΕΤΑΔ ο Δήμος Πατρέων, που προχώρησε την περασμένη εβδομάδα αιφνιδιαστικά σε εργασίες βελτίωσης των υποδομών εξυπηρέτησης των λουομένων στην παραλία της πλαζ.

Ετσι, συνεργεία του Δήμου μπήκαν στην πλαζ, εγκατέστησαν πέργκολες, έβαλαν νέες ντουζιέρες και άλλαξαν τα αποδυτήρια, αποκαθιστώντας κατ΄αυτό τον τρόπο την εικόνα και τη λειτουργικότητα της παραλίας.

Παράλληλα, ο Δήμος Πατρέων εγκατέστησε και ναυαγοσώστες σε δύο σημεία της παραλίας, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα, στη διαχείριση της πλαζ.

Οι καντίνες δεν πρόκειται να ανοίξουν από τη στιγμή που η ΕΤΑΔ δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε διαγωνισμούς, όμως, για όλες τις υπόλοιπες κατασκευές, ο Δήμος έκανε τις παρεμβάσεις που έλειπαν.

Παράγοντες της δημοτικής αρχής αναφέρουν ότι προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια, γιατί παρά τις οχλήσεις που είχαν γίνει εγγράφως προς την ΕΤΑΔ, δεν υπήρξε καμία απάντηση στο αίτημα να δοθεί άδεια για να προχωρήσουν τα συνεργεία του Δήμου σε εργασίες, με αποτέλεσμα οι λουόμενοι να μην έχουν υποδομές εξυπηρέτησης και το κυριότερο, ναυαγοσωστική κάλυψη εν μέσω καλοκαιριού.

Οσο για τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η πράξη, παράγοντες της δημοτικής αρχής τονίζουν ότι ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, αν χρειαστεί να κάτσει ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου, επειδή εξυπηρέτησε τις λαϊκές ανάγκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο