Ποια μετοχή έχει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης σύμφωνα με τους αναλυτές

μετοχών πληθωρισμό

Konami

Η ιαπωνική εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών Konami Corp. (TYO:9766) είδε δύο ξεχωριστές χρηματιστηριακές εταιρείες να ανεβάζουν τη μετοχή αυτή την εβδομάδα, αναφέροντας την ισχυρή ανάπτυξη των αθλητικών παιχνιδιών της εταιρείας για κινητά, καθώς και τις δυνατότητες από επερχόμενα ριμέικ των κλασικών τίτλων της.

Η Jefferies αναβάθμισε τη μετοχή σε Buy από Hold και επίσης αύξησε τον στόχο τιμής στα 12.160 γεν από 9.540 γιεν- αντιπροσωπεύοντας μια ανοδική τιμή 11% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Ξεχωριστά, ο Bernstein ξεκίνησε την κάλυψη της Konami με αξιολόγηση Outperform, με PT 12.900 γιεν.

Και οι δύο χρηματιστηριακές εταιρείες ανέφεραν τη δύναμη στο κινητό παιχνίδι eFootball της Konami. Ενώ το παιχνίδι αρχικά δυσκολεύτηκε αφού κυκλοφόρησε δωρεάν το 2022-2023, είδε μια αναζωπύρωση σε παίκτες και βαθμολογίες μετά από μια ισχυρή ενημέρωση του 2024.

Το επερχόμενο τουρνουά UEFA Euro 2024 αναμένεται επίσης να δώσει έναν άνεμο στο παιχνίδι.

Η Konami έχει επίσης άλλα δημοφιλή αθλητικά παιχνίδια, όπως τα Pro Baseball Spirits, τα οποία της δίνουν μια μοναδική θέση στον πυρήνα της ιαπωνικής αγοράς της, ενώ την προστατεύουν από τον ανταγωνισμό από τους κινέζους νεοεισερχόμενους.

Τα επερχόμενα ριμέικ ορισμένων από τα παλαιού τύπου franchises της Konami – κυρίως το Silent Hill 2 και το Metal Gear Solid 3: Snake Eater – πρόκειται επίσης να αυξήσουν τα κέρδη στο δεύτερο εξάμηνο του 2024, αν και οριακά. Ο Bernstein είπε ότι τα δύο θεωρήθηκαν ως προσπάθειες χαμηλού κινδύνου και μεσαίας απόδοσης.

Ο Jefferies είπε ότι η μελλοντική ανάπτυξη είναι πλέον προσηλωμένη σε μεγάλο βαθμό στις επιχειρήσεις παιχνιδιών για κινητά της Konami, με την αθλητική οπτική να δίνει στην εταιρεία μια θέση.

Η Konami σημείωσε υψηλότερα από τα αναμενόμενα κέρδη το τρίμηνο Μαρτίου, τροφοδοτούμενη κυρίως από την αύξηση των χρηστών στα παιχνίδια της για κινητά. Ενώ η εταιρεία παρείχε κάπως συντηρητικές οδηγίες για το επόμενο έτος, οι αναλυτές εξακολουθούσαν να είναι σε μεγάλο βαθμό θετικοί για τη μετοχή.

πηγή:www.investing.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο