Ποιες μετοχές πρόσθεσαν στην λίστα APAC οι αναλυτές της Goldman Sachs

πετρελαίου Goldman Sachs

Goldman Sachs

 

Οι αναλυτές της Goldman Sachs πρόσθεσαν πέντε μετοχές από όλη την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού στη λίστα των ευνοημένων μετοχών για το 2024, επικαλούμενοι ούριους ανέμους από ένα μείγμα βελτίωσης της κινεζικής καταναλωτικής ζήτησης, μετάβασης σε καθαρή ενέργεια και τεχνητής νοημοσύνης.

Η Goldman Sachs δήλωσε ότι είχε προσθέσει τις ANTA Sports Products Ltd (HK:2020), Hong Kong Exchange and Clearing Ltd (HK:0388), Thai Oil PCL (BK:TOP), Qantas Airways Ltd (ASX:QAN) και Elite Material Co Ltd (TW:2383) στη λίστα APAC Conviction – μια λίστα 29 ασιατικών μετοχών στις οποίες η χρηματιστηριακή εταιρεία κατέχει συστάσεις αγοράς και αναμένει υπεραπόδοση.

Η Anta Sports της Κίνας αναμένεται να επωφεληθεί από τη βελτίωση της καταναλωτικής ζήτησης, ενώ η στρατηγική πολλαπλών εμπορικών σημάτων της επιτρέπει επίσης να ανταποκριθεί καλύτερα στη ζήτηση της μαζικής αγοράς, ανέφεραν οι αναλυτές της Goldman Sachs.

Η HKEX, η οποία διαχειρίζεται το Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, αναμένεται να σημειώσει βελτιωμένα κέρδη παρακολουθώντας την ανάκαμψη της αξίας συναλλαγών στην αγορά μετρητών και αναμένεται επίσης να επωφεληθεί από τη βελτιωμένη υποστήριξη πολιτικής καθώς η κυβέρνηση διευρύνει το πρόγραμμα Connect με την ηπειρωτική χώρα.

Η Thai Oil προβλέπεται να δει ισχυρότερα κέρδη από το έργο καθαρών καυσίμων, το οποίο είναι πιθανό να αυξήσει την παραγωγική ικανότητα και τα περιθώρια διύλισης, ενώ η αυξημένη παραγωγή μετρητών για την εταιρεία θα μπορούσε επίσης ενδεχομένως να βελτιώσει τις αποδόσεις των μετόχων.

Η Qantas αναμένεται να καλύψει τη διαφορά με τους ομολόγους της στην αποτίμηση, ειδικά καθώς τα κέρδη ανακάμπτουν πάνω από τα προ COVID επίπεδα και καθώς η εταιρεία δείχνει περισσότερα σημάδια απόδοσης των μετόχων και αναβάθμισης του στόλου της.

Η Elite Material της Ταϊβάν αναμένεται να επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από την υψηλή έκθεση στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά διακομιστών AI, με τους αναλυτές της Goldman Sachs να διαλαλούν την ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας και τις “καλύτερες στην κατηγορία” δυνατότητες μαζικής παραγωγής.

Από την άλλη GS αφαίρεσε τον νοτιοκορεατικό γίγαντα ψυχαγωγίας HYBE (KS:352820), τον ιαπωνικό τραπεζικό γίγαντα Mitsubishi UFJ (NYSE:MUFG) Financial Group Inc (TYO:8306) και την κινεζική εταιρεία κατασκευής ενδυμάτων Shenzhou International Group Holdings Ltd (HK:2313) από τη λίστα καταδίκης, καθώς και οι τρεις μετοχές είχαν χαμηλότερες επιδόσεις μετά την προσθήκη τους στον κατάλογο τον Ιανουάριο και τον Δεκέμβριο.

πηγή:www.investing.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο