Ποιες μετοχές πρόσθεσε στην US Conviction List η Goldman Sachs

Goldman Sachs S&P 500

Goldman Sachs

Η Goldman Sachs ενημέρωσε τη Δευτέρα τη δημοφιλή «US Conviction List-Director’s Cut», προσθέτοντας πέντε μετοχές στην επιμελημένη επιλογή μετοχών με αξιολόγηση Buy από την κάλυψή της στις ΗΠΑ.


Τα πέντε ονόματα που προστέθηκαν στην ενημέρωση του Ιουνίου περιλαμβάνουν τις Edwards Lifesciences Corp (NYSE:EW), Enphase Energy (NASDAQ:ENPH), Sempra Energy (NYSE:SRE), Teradyne (NASDAQ:TER) και Brixmor Property (NYSE:BRX) Group.

Για την Edwards Lifesciences, η ανοδική πορεία της εταιρείας βασίζεται στην επιτυχή μετάβαση της εταιρείας στον κύκλο προϊόντων της και στη δυνατότητα επέκτασης της αγοράς για τη σειρά προϊόντων Transcatheter Aortic Valve Replacement (TAVR). Η αύξηση αναμένεται να προέλθει από τη θεραπεία ενός ευρύτερου δημογραφικού πληθυσμού ασθενών, συμπεριλαμβανομένων νεότερων, ασυμπτωματικών ασθενών.

“Αναζητήστε νέα προϊόντα και ένα διευρυμένο TAM για να οδηγήσετε την επιτάχυνση της ανάπτυξης το 2025 και να θέσετε τις εκτιμήσεις πωλήσεων και EPS 2-8% πάνω από τη συναίνεση της Factset το 2025-2027E”, έγραψαν οι αναλυτές στο σημείωμα.

Η συμπερίληψη της Enphase Energy έρχεται καθώς η Goldman προβλέπει ανάκαμψη των εσόδων, ειδικά από την κρίσιμη αγορά της Καλιφόρνια. Η εταιρεία σημειώνει ότι ένας προηγούμενος κύκλος απομάκρυνσης αποθεμάτων, που επηρεάζεται από κανονισμούς, φτάνει στο τέλος του.

“Επιπλέον, το ακόμα εκκολαπτόμενο τμήμα οικιακών μπαταριών της εταιρείας είναι έτοιμο να επωφεληθεί από την αλλαγή των οικονομικών ηλεκτρικής ενέργειας των κατοικιών που καθιστούν πιο κερδοφόρα την αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι από την πώλησή της πίσω στο δίκτυο σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας”, αναφέρει το σημείωμα της Goldman.

Εν τω μεταξύ, οι αναλυτές της εταιρείας είναι επίσης αισιόδοξοι για τις προοπτικές ανάπτυξης της Sempra Energy, καθώς η εταιρεία κοινής ωφέλειας του Τέξας, Oncor, αναμένεται να επωφεληθεί από τις επιχειρήσεις, τις υποδομές και την επέκταση του πληθυσμού της πολιτείας.

Οι αναλυτές υπογραμμίζουν επίσης τις προοπτικές αύξησης των κεφαλαιουχικών δαπανών της εταιρείας και έναν ισχυρό αγωγό υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), οι οποίοι αναμένεται να υποστηρίξουν την επέκταση των ρυθμιζόμενων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας.

Τέλος, ο σχεδιαστής εξοπλισμού αυτόματων δοκιμών (ATE) Teradyne μπήκε στη λίστα καταδίκης της Goldman Sachs, καθώς οι αναλυτές αναμένουν να δουν ένα σημείο καμπής των πωλήσεων, κυρίως λόγω των εξαντλημένων επιπέδων αποθεμάτων και ενός επερχόμενου θετικού κύκλου κερδών.

Η εταιρεία αναφέρει επίσης πιθανούς ούριους ανέμους κερδών από την ανάκαμψη των πωλήσεων σε έναν σημαντικό πελάτη, τις νέες πρωτοβουλίες προϊόντων “και μια κυκλική ανάκαμψη στον τομέα των ρομπότ (10% των πωλήσεων) θα πρέπει επίσης να παρέχει ούριους ανέμους για τα κέρδη”, σημειώνουν οι αναλυτές.


Ενώ αυτές οι πέντε μετοχές έχουν προστεθεί, η First Solar (NASDAQ:FSLR), η Southern Company (NYSE:SO), η Target Corporation (NYSE:TGT) και η Simon Property Group (NYSE:SPG) ήταν τα ονόματα που αφαιρέθηκαν ως μέρος της ενημέρωσης του Ιουνίου.

πηγή:www.investing.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο