Ποιοι «χτύπησαν» το έργο των 14 εκατ. ευρώ στη Ναυτική Βάση της Σούδας

  Μειοδότης αναδείχθηκε η ΕΚΤΕΡ, με ποσοστό έκπτωσης 11%, ακολούθησε η κοινοπραξία των Άκτωρ-Κωνσταντινίδη με 4,27% και η Αρχιμήδης ΑΤΕ με 1,5%.

  Τρεις ήταν οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι διεκδίκησαν το έργο συνολικού προϋπολογισμού 14 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή προβλήτας στην Ναυτική Βάση της Σούδας στην Κρήτη.

  Στον σχετικό διαγωνισμό συμμετείχαν η Ένωση Εταιρειών Άκτωρ – Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, Αρχιμήδης ΑΤΕ καθώς και η… ΕΚΤΕΡ.

  • Μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού

  Ο Ναύσταθμος Κρήτης είναι μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Δραστηριοποιείται στη συντήρηση και επισκευή πλοίων και πλωτών μέσων, που εξυπηρετούν τις ανάγκες του πολεμικού στόλου της χώρας.

  Οι εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Κρήτης εγκαινιάστηκαν πρώτη φορά την περίοδο της Τουρκοκρατίας το 1872. Η βάση ιδρύθηκε το 1951.

  Καταλαμβάνει μια έκταση 500 εκταρίων, συμπεριλαμβανομένων των παλαιών στρατώνων πυροβολικού της πέμπτης Μεραρχίας Πεζικού του Στρατού. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα νεώριο, εργαστήρια, χώρους αποθήκευσης καυσίμων και μια αποθήκη πυρομαχικών.

  Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
  Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο