Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά… (@4:20μμ)

ΜΟΗ – απάντηση: Τι να τους πούμε βρε παιδιά; Λες και ιδρώνει το αυτί τους; Επαγγελματίες είναι, ξέρετε σε τι… Αυτοί είναι ικανοί να σου βγάλουν καμία έκθεση με σύσταση Αγοράς και τιμή στόχου στα… 29 ευρώ(!).

ΒΙΟΚΑ: Εκτός όλων των άλλων να σημειώστε εδώ ότι περιμένουμε και επιχειρηματική κίνηση που θα της τονώσει ακόμη περισσότερο τα χρηματοοικονομικά μεγέθη. Διαθέτει και… ΑΠΕ – πολλαπλασιάστε τα MW που διαθέτει έναντι 1,8 εκατ. το ένα και βγάλτε συμπέρασμα. (κάντε και κάτι μόνοι σας… γέλια)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Γενικά, γίνεται του σκουπίσματος…

ΑCAG: Σωστή κίνηση το σπλίτ της μετοχής, δείχνει διαθέσεις… Να μην φοβούνται οι κατέχοντες, δεν τους ζητάνε να βάλουν χρήματα…

ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ – απάντηση: Μη σας απασχολεί, τι θα δώσουν οι εν δυνάμει υποψήφιοι αγοραστές (πολύ δυνατοί). Αλλά το τι θα κάνουν στη πορεία…

  • Για να τηλεφωνεί σε όλους τους προνομιούχους (τότε) ο μεγαλομέτοχος, ο ίδιος προσωπικά παρακαλώ, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο.

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο