ΠΟΣΗ ΠΙΑ… ΓΥΦΤΙΑ;;; Αξιοπρέπεια δεν έχετε απέναντι στο ίδιο σας το δημιούργημα; 

Με έντονη ανοδική τάση οι δείκτες των μετοχών του χρηματιστηρίου Αθηνών μετά τις προηγούμενες πτωτικές συνεδριάσεις, Τρίτη 3 Μαρτίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

ΠΟΣΗ ΠΙΑ… ΓΥΦΤΙΑ;;; Αξιοπρέπεια δεν έχετε απέναντι στο ίδιο σας το δημιούργημα; 

  • CENER: Κ/φση 1,79 δισ. ευρώ (και ουδεμία αντίρρηση)
  • ΕΛΧΑ: Κ/φση 0,69 δισ. ευρώ και οποία γελιοποίηση; ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ.
  • ΔΗΛΑΔΗ 1 CENER = 2,6 EΛΧΑ;; 
  • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ βρε άνθρωποι, δεν υπάρχετε. Λες και έχετε στα χέρια σας μία εταιρεία τριτοτέταρτη, μία εταιρεία του σωρού και του πεταματού!!  

*****

Σε αύξηση των τιμών στόχων των ελληνικών τραπεζών προχώρησε η NBG Securities, ενώ προτιμά την Πειραιώς, την οποία θεωρεί ότι είναι αδικαιολόγητα υποτιμημένη.

  • Ειδικότερα, οι νέες τιμές στόχοι είναι στα 2,50 ευρώ για την Alpha Bank από 2,00 ευρώ προηγουμένως, με αύξηση 54% από την τρέχουσα τιμή των 1,6250 ευρώ
  • Στα 2,85 ευρώ για την Eurobank από 2,10 ευρώ. Και αύξηση 30% από την τρέχουσα τιμή των 2,19 ευρώ και
  • Στα 5,30 ευρώ για την Πειραιώς από 4,50 ευρώ προηγουμένως και αύξηση 40% από την τρέχουσα τιμή των 3,7850 ευρώ.

*****

CENER

*****

Κάλυψη της μετοχής της Lamda Development ξεκινά η Euroxx, δίνοντας σύσταση overweight και τιμή-στόχο τα 10,00 ευρώ που προσφέρει upside 47% από τα τρέχοντα επίπεδα.

  • Πιστεύουμε ότι αυτό δημιουργεί ένα ισχυρό σημείο εισόδου για τους επενδυτές, ώστε να αποκτήσουν έκθεση στην ανάπτυξη του Ελληνικού, ένα έργο με σημαντική κρυφή αξία, και τη Lamda Mall, ένα μοναδικό περιουσιακό στοιχείο στην ελληνική αγορά, σημειώνει στην έκθεσή της.

******

Η βρετανική τράπεζα HSBC αυξάνει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Eurobank στα 3,50 ευρώ από 2,00 ευρώ πριν με τη σύσταση αγοράς να διατηρείται. Οι καταλύτες για την αύξηση της τιμής στόχου είναι η αυξημένη συμμετοχή στην Ελληνική Τράπεζα και οι ευνοϊκές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά της Ελλάδας.

CENER

******

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο