Profile: Με τον κλάδο της να έχει πάρει φωτιά, μην εκπλαγείτε αν…

ΠΡΟΦ

Του Απόστολου Μάνθου

Να λοιπόν που η Profile Software (ΠΡΟΦ) παρουσίασε το νέο τεχνολογικό της προϊόν αιχμής εισάγοντας τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) πάνω σε λογισμικό χρηματοοικονομικής καινοτομίας

Το νέο αυτό προϊόν  που φέρνει  επανάσταση στο ψηφιακό τοπίο ακούει στο όνομα “AI.Adaptive” και απλοποιεί την αλληλεπίδραση, σε φυσική  γλώσσα, με βάσεις δεδομένων και εφαρμογών, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα μέσω της ενσωμάτωσης τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης Generative AI και Large Language Models (LLMs) που είναι μοντέλα τύπου αλγορίθμων γενετικής τεχνητής νοημοσύνης τα οποία χρησιμοποιούν τεχνικές βαθιάς μάθησης σε μεγάλα σύνολα δεδομένων για την κατανόηση, τη σύνοψη, τη δημιουργία και την πρόβλεψη νέου περιεχομένου.

Profile

Για το πρωτοποριακό αυτό προϊόν που αναμένεται να χτυπήσει τις FinTech αγορές του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού ο κ. Ευάγγελος Αγγελίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Profile, δήλωσε ότι η πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων τα τελευταία χρόνια πάνω σε τεχνολογίες αιχμής όπως είναι η τεχνητή νοημοσύνη έχουν φέρει το πρώτο απτό αποτέλεσμα με το “AI.Adaptive” σηματοδοτώντας με επίκεντρο το χρήστη   μια ιστορική εξέλιξη στο σχεδιασμό, ενισχύοντας τόσο την προσβασιμότητα όσο και την ευέλικτη και εξατομικευμένη πληροφόρηση, ενώ θέτει ως  στόχο την άμεση λήψη αποφάσεων και τη συνολική βελτίωση της παραγωγικότητας.

Φυσικά ο όμιλος της Profile δεν πρόκειται να σταματήσει στο συγκεκριμένο προϊόν καθώς πολύ σύντομα ετοιμάζεται να ανακοινώσει και άλλες χρήσεις  της συγκεκριμένης πολύ υψηλής  τεχνολογίας, σε τομείς όπως είναι της ανάλυσης δεδομένων και της συμβουλευτικής  χτυπώντας με αυτό το τρόπο  δυνατά τον ανταγωνισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Profile

Θα τονίσω για ακόμα μια φορά  ότι η Profile έχει εισέλθει σε μια αγορά που αναμένεται έως το 2030 να φτάσει το γιγάντιο ποσό των 1,59 τρισ. δολαρίων. Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι έστω και ένα μικρό κομμάτι να πάρει από όλη αυτή τη χρυσοφόρα πίτα αρκεί και με το παραπάνω για να την οδηγήσει σε μια εκρηκτική κερδοφορία που η σημερινή κεφαλαιοποίηση των 100 εκατ. ευρώ θα ωχριά μπροστά στο νέο όμιλο που θα διαμορφωθεί. Αφήστε που έτσι όπως έχει πάρει φωτιά ο κλάδος, δείτε Performance,  μην εκπλαγείτε αν δούμε στη πορεία και καμιά επιθετική εξαγορά από τεράστιο διεθνή όμιλο του κλάδου σε πολλαπλάσια φυσικά τιμή από τη σημερινή των 4,37 ευρώ.

Από πλευράς τώρα διαγραμματικής ανάλυσης η μετοχή συνεχίζει να κινείται στο διεβδομαδιαίο chart μέσα στο μακροπρόθεσμο ανοδικό κανάλι “C” που την οδηγεί αρχικά στο μέσο του που βρίσκεται στα 4,98 με 5,10 ευρώ. Πάνω από εκεί όμως θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς η κίνηση θα πάρει έντονη ανοδική κλίση βάζοντας ως πρωταρχικό στόχο την επαφή με την άνω γραμμή του σχηματισμού που είναι τα 5,86 ευρώ.

* Ο Απόστολος Μάνθος είναι υπεύθυνος τεχνικής ανάλυσης & επενδυτικής στρατηγικής

capital.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο