Πυρά Κακλαμανάκη κατά Αυγενάκη: «Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα»

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÉ ÁÃÙÍÅÓ ÁÈÇÍÁ2004-ÉÓÔÉÏÐËÏÉÁ/ ÊÁÊËÁÌÁÍÁÊÇÓ
  • Σε ανάρτησή του ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Νίκος Κακλαμανάκης, αναφέρθηκε στον Λευτέρη Αυγενάκη και επεσήμανε ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις για τα όσα έκανε όσο ήταν Υφυπουργός Αθλητισμού.

Είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους χρυσή ιστορία στον Ελληνικό αθλητισμό. Παράλληλα, όμως, είναι και ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να πει την άποψή του. Ο Νίκος Κακλαμανάκης σε ανάρτηση που έκανε τοποθετήθηκε στην απομάκρυνση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Σε αυτήν τονίζει ότι η κόκκινη κάρτα από τον Πρωθυπουργό θα έπρεπε να είχε βγει νωρίτερα και αναφέρθηκε σε θέματα της ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Μάλιστα, επεσήμανε ότι σύντομα θα μιλήσει αναλυτικά για το θέμα.

Η ανάρτηση του Νίκου Κακλαμανάκη

«Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητα στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού και πρόσφατα μέλους της κυβέρνησης, όταν ήδη υπήρχαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων;

Η Κόκκινη κάρτα στον κ. Αυγενάκη από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά προηγούμενες πράξεις και παραλείψεις του, ως πρόσφατα μέλους της Κυβέρνησης σε δύο Υπουργεία έπρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα, ώστε να μην νιώθει ο στενός του συνεργάτης ότι μπορεί να επικαλεστεί το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;” για να επιβληθεί σε οποιοδήποτε πολίτη αυτής της χώρας.

Αναφέρομαι ενδεικτικά σε πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ελέγχου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που ούτε ως είδηση δεν ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό με παραβάσεις που χαρακτηρίστηκαν σαν ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ από έγκριτους δημοσιογράφους, σιωπή για κορυφαία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, που εκδιώχθηκε από την Ελλάδα με καταγεγραμμένες φράσεις των παραγόντων της διοίκησης της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας “να φάει κλωτσιά και να φύγει από εδώ” «θα μπορούσαμε να εξαφανίσουμε αθλητή σε ένα λεπτό», νόμος που δεν εφαρμόστηκε με αποτέλεσμα τη δικαστική δική μου ταλαιπωρία, ΙΚΕ αγροτοαθλητισμού με αναθέσεις από τον κ Αυγενάκη, με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού και κατόπιν του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με στοιχεία, που είδαν το φως της δημοσιότητας

Δυστυχώς η μη εφαρμογή των νόμων, οι παραβάσεις και παραλείψεις τους, χάνονται στα σκοτάδια των λαβυρίνθων της διοικήσεως και φυσικά αφήνουν παθητικά αδιάφορους τους πολίτες.

Είναι καιρός πια να δούμε και τι «κρύβει» και δεν μπορεί να αποκαλύψει η κάμερα και τι μας φανερώνει το «σκοτάδι» των πράξεων αυτών που ορίζουν τη ζωή μας. Eπιφυλάσσομαι να μιλήσω αναλυτικά σε σύντομο χρόνο».

  • ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο