Σημαντική άνοδος για την μετοχή της L’Oreal μετά τα καλύτερα των εκτιμήσεων οικονομικά αποτελέσματα

L'Oreal

Οι μετοχές της L’Oreal αυξήθηκαν περισσότερο από 4% στις πρώτες συναλλαγές της Παρασκευής, αφού ο γαλλικός κολοσσός καλλυντικών ξεπέρασε τις προσδοκίες με την ισχυρή αύξηση των πωλήσεων του πρώτου τριμήνου το βράδυ της Πέμπτης, διασκεδάζοντας τις ανησυχίες για την επιβράδυνση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι μετοχές της L’Oreal σημείωναν άνοδο 5,0% στις 0745 GMT, έχοντας χάσει 6% φέτος μέχρι το κλείσιμο της Πέμπτης.

“Ένα σταθερό τρίμηνο, παρά τις ανησυχίες”, δήλωσαν οι αναλυτές της Barclays. Ενώ η L’Oreal αναγνώρισε μια επιβράδυνση στις Ηνωμένες Πολιτείες, “εξέπληξε άνετα προς τα πάνω”, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη, είπαν.

Η μεγαλύτερη εταιρεία ομορφιάς στον κόσμο ανακοίνωσε αύξηση πωλήσεων άνω του 12% τόσο στη Βόρεια Αμερική όσο και στην Ευρώπη, η οποία ενισχύθηκε από τη σειρά προϊόντων της μαζικής αγοράς και τα δερματολογικά προϊόντα, που βοήθησαν να αντισταθμιστεί η αδυναμία στον τομέα της πολυτέλειας.

“Η L’Oreal σημείωσε ισχυρό κέρδος”, έγραψαν οι αναλυτές της Bernstein σε σημείωμά τους προς τους επενδυτές.

Σημείωσαν την ικανότητα της L’Oreal να μετατοπίζει τις επενδύσεις στη διαφήμιση και τις προωθητικές ενέργειες σε διαφορετικά μέρη του κόσμου και σε διάφορες κατηγορίες και δημογραφικές ομάδες, επιτρέποντάς της να βελτιστοποιήσει την παγκόσμια ανάπτυξη και να την καταστήσει πιο ανθεκτική.

πηγή:www.investing.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο