ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ Χ.Α.Α (2)

Συνεχίζουμε με μία άλλη χαρακτηριστική στρέβλωση, αυτή την φορά από τον κόσμο της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΧΟΥΜΕ και λέμε:-

  1. ΕPSILON NET: Αποτίμηση 512 εκατ. ευρώ και καλά κάνουν – καραμαζεμένο το έχουν , είναι και η ΕΤΕ από πίσω, αλλά πόσο παραπάνω να πάει; (ΣΣ Η εταιρεία πρωτοσυστήθηκε στο επενδυτικό κοινό από τον υπογράφοντα στην αποτίμηση ούτε καν των 6 εκατ. ευρώ)
  2. ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ: Αποτίμηση 170 εκατ. ευρώ και καλά κάνουν – καραμαζεμένο το έχουν, ενώ χειρίζονται άριστα το επικοινωνιακό παιχνίδι. (ΣΣ Η εταιρεία πρωτοσυστήθηκε στο επενδυτικό κοινό από τον υπογράφοντα στην αποτίμηση ούτε καν των 6 εκατ. ευρώ)
  3. PROFILE: Αποτίμηση 116 εκατ. ευρώ και καλά κάνουν – καραμαζεμένο το έχουν, ενώ χειρίζονται άριστα το επικοινωνιακό παιχνίδι. (ΣΣ Η εταιρεία πρωτοσυστήθηκε στο επενδυτικό κοινό από τον υπογράφοντα στην αποτίμηση ούτε καν των 2,2 εκατ. ευρώ)

ΥΓ: Το τι μου έγραφαν οι γνωστοί εγκάθετοι ή πανάσχετοι δεν περιγράφεται…

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ την… ΠΕΡΦΟΡΜΑΝΣ όπου όλοι οι σχετικοί μαζί της εκφράζουν διαρκώς την δυσαρέσκεια τους επειδή η διοίκηση δεν ενδιαφέρεται για το χαρτί, επειδή εκείνο και επειδή το άλλο. Αντί να εκμεταλλεύονται την… ψυχρότητα της μετοχής μαζεύοντας ότι τεχνηέντως τους σερβίρετε, κάθονται και την κοιτάνε στην αποτίμηση των… 64 εκατ. ευρώ δηλ. στο 12,5% της ΕΠΣΙΛ, στο 38% της ΕΝΤΕΡ και στο 55% της ΠΡΟΦ…

ΠΟΣΟΣΤΑ που δεν έχουν καμία, μα καμία σχέση όταν αντιπαραβάλεις τα χρηματοοικονομικά τους μεγέθη…

  • Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.
  • ΥΓ: Το… disclaimer μπαίνει υποχρεωτικά από την νομική υπηρεσία του Site… Προσωπικά, δεν θα το έβαζα ποτέ…
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο