Τεχνικά, ότι κερδήθηκε με κόπο χάθηκε σχετικά εύκολα στο τέλος της εβδομάδας

Στην προσπάθεια υπέρβασης των 1.310 μονάδων οι αγοραστές έδειξαν σθένος κρατώντας το Γενικό Δείκτη για τρεις συνεδριάσεις πάνω από το όριο της αντιστροφής της τάσης ενεργοποιώντας σήμα αγοράς από τον MACD.

  • Με δεδομένη την διόρθωση που είχε προηγηθεί το διάγραμμα έδινε προβάδισμα στο σενάριο επαναπροσέγγισης των φετινών υψηλών.

Εκ νέου ο Γενικός Δείκτης έχει επιστρέψει στην ζώνη των «ίσων αποστάσεων» διατηρεί ακόμα το σήμα αγοράς από τον MACD το οποίο όμως θα ακυρωθεί σε μια υποχώρηση κάτω από τις 1290 μονάδες.

  • Η τεχνική εικόνα παραμένει εξαιρετικά εύθραυστη λόγω των στενών ορίων που καθορίζουν την ανοδική ή καθοδική διαφυγή του Γενικού Δείκτη από την συσσώρευση που λαμβάνει χώρα από τις αρχές Αυγούστου.

Με ένα ελαφρύ προβάδισμα οι αγοραστές παραμένουν σε θέση οδηγού την ερχόμενη εβδομάδα αναζητώντας την ανοδική διαφυγή της συσσώρευσης με κύριο σημείο αντίστασης τις 1.310 μονάδες.

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο