Τεστάρουν την αγορά τα κέρδη που θα ανακοινώσουν Microsoft, Alphabet, Meta και Amazon

Η διολίσθηση των μετοχών της Tesla υποδηλώνει ότι οι συναλλασσόμενοι έχουν λίγη υπομονή για τα απογοητευτικά αποτελέσματα. Οι επενδυτές πρόκειται να δουν αν η χρηματιστηριακή αγορά έχει περισσότερα καύσιμα στο ρεζερβουάρ.

Μια ομάδα τεχνολογικών μετοχών, γνωστή ως οιΜεγαλοπρεπείς Επτά, τροφοδότησε το ράλι 2023 του S&P 500. Οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες θα ανοίξουν τα βιβλία τους τις επόμενες ημέρες, επιτρέποντας στους επενδυτές να εκτιμήσουν αν η μεγάλη τεχνολογία και η ευρύτερη αγορά έχουν περιθώρια να τρέξουν.

Ο S&P 500 έχει αυξηθεί κατά 11% σε βάση συνολικής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων των μερισμάτων, φέτος μέχρι την Παρασκευή. Χωρίς τη μητρική Alphabet της Google GOOG1,61% μείωση, κόκκινο τρίγωνο με καθοδική πορεία, Amazon. com AMZN2,52% μείωση, κόκκινο τρίγωνο με καθοδική πορεία, Apple AAPL1,47% μείωση, κόκκινο τρίγωνο με καθοδική πορεία, Facebook μητρική Meta Platforms META1,33% μείωση, κόκκινο τρίγωνο με καθοδική πορεία, Microsoft MSFT1,40% μείωση, κόκκινο τρίγωνο με καθοδική πορεία, Nvidia και Tesla TSLA3,69% μείωση, κόκκινο τρίγωνο με καθοδική πορεία, ότι η απόδοση θα ήταν 0,6%, σύμφωνα με με την S&P Dow Jones Indices.

  • Η μεγάλη τεχνολογία αποτελεί εδώ και πολύ καιρό ένα κερδοφόρο εμπόριο για τους επενδυτές αμερικανικών μετοχών, αν και διακόπτεται από υποχωρήσεις όπως αυτή του 2022.

Φέτος, ο ενθουσιασμός για την τεχνητή νοημοσύνη βοήθησε να προκληθεί άλλη μια βιασύνη στις μετοχές τεχνολογίας. Οι επενδυτές που προετοιμάζονται για την οικονομική αβεβαιότητα έχουν επίσης προσεγγίσει την ασφάλεια ορισμένων από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της αγοράς.

επενδυτές

Η τεχνολογία θεωρείται συχνά ως ένα στοίχημα για την ανάπτυξη, αλλά τα τεχνολογικά ονόματα της megacap αποφέρουν ήδη μεγάλα κέρδη. Οι επτά εταιρείες αντιπροσώπευαν το 17% των κερδών ανά μετοχή του S&P 500 το 2022, ποσοστό που οι αναλυτές αναμένουν να αυξηθεί στο 24% έως το 2025, σύμφωνα με την Goldman Sachs Group.

Οι ρυθμοί ανάπτυξης που παρέχουν αυτές οι εταιρείες είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την αντίληψη της υγείας της συνολικής αγοράς μετοχών, δήλωσε ο Bryant VanCronkhite, ανώτερος διαχειριστής χαρτοφυλακίου στην Allspring Global Investments.

Η Microsoft και η Alphabet αναμένεται να υποβάλουν εκθέσεις την Τρίτη, ακολουθούμενες από τις Meta Platforms την Τετάρτη και την Amazon την Πέμπτη. Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα αποτελέσματά της την επόμενη εβδομάδα, ενώ η Nvidia θα ακολουθήσει στις 21 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο